Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My zas máme opačný „problém“
malá ma rok a čtvrt a nosi oblečení vel. 98, váží 15,2 kg a vypadá jak 3 leté dítě… Nikdo mi nevěří, že jí je tolik, kolik ji je.. Taky mám obavy, jestli je to v pořádku, ale doktorka nic neříkala, tak snad jo ![]()
Dceri bude v cervnu 5 a ma 100.5, ve 4 letech mela 96. Je drobounka, ale znam par podobnych. Ja mam metr pade, takze bude asi po mne. Ale ja byla jako dite celkem prumerna, jen jsem zarazila rust v 11.
Moje dcera ve čtyřech letech měla 101cm a 15kg. Je drobnější, ale podle pediatra dokonalá ![]()
@annaaa2013 fakt si s tím hlavu nedělej, kdyby byla extrémně malá, tak už by tě pediatr poslal s dcerou na endokrinologii. A co se týče dospělého věku, tak fakt není vůbec jisté, jak bude velká podle toho kolik cm má v pěti letech. Moje dcera byla vždycky velká a mojí kamarádky holčina prcek. Chodí obě na základku na první stupeň do stejné třídy a teď už jsou stejně velké.
Prijde mi uplne normální. Ja mam deti vyssi, dcera 4,5 roku má 110cm a každý říká jak je vysoka. Zhruba míry Tvé dcery ma podle mě vetsina holčiček ![]()
Moc děkuji holky. trochu jste mě uklidnily. Malá roste, ale narazove dlouho nic a pak vyroste o 3-4cm. Diky moc za odpovedi. ![]()
Holky díky moc. Trochu ještě mě uklidnily. Dcera roste, ale narazove dlouhou dobu nic a pak se vytahne 3-4cm. Diky moc za odpovedi. ![]()