Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych neřešila to, jak vypadám, jestli se ponižuju atd… Protože tohle je věc názoru a pohledu. Nikdy nevíš jaký je ten důvod a nic není černobílé.
Na tvém místě bych mu napsala něco v tom smyslu že stále čekáš na zprávičku od něj, pomalu už si děláš starosti protože tohle přece není jeho styl. Že na něj moc myslíš tak ať se ozve, nebo pokud už nemá v plánu se s tebou dál vídat, tak ať to napíše narovinu, ať aspoň víš na čem jsi.
Napsala bych to hodně mile, vlídně, protože jste si vlastně nic špatného neudělali. Důvod může být opravdu všelijaký a ten pravý nás třeba ani nenapadne. Mohl se doslechnout něco nepěkného o tobě (a věř že i když by to třeba byla lež, zlí jazykové se najdou všude), může být opravdu nemocný a čeká na nějaké výsledky, mohl se náhle vyděsit (jestli byl dlouho sám tak je to i hodně pravděpodobné). Do hlavy těm chlapům nevidíme.
To s neutrální sms o „kafi“ bych taky nedělala, za prvé by to dle mého bylo okaté, za druhé mi z toho tak trošku příjde přesunutí vztahu do roviny přátelství, a pokud se opravdu nic neděje, tak by to asi nebylo dobré.
Toť můj názor. Každopádně, zvláštní to je a já bych se asi připravila na variantu konec. Ovšem nikdo nevíme co a jak.
Jen okrajově, měla jsem období, kdy jsem po rozvodu sice strašně toužila po vztahu, fungujícím, takovém tom „napořád“, ale vždycky když jsem našla nějakou známost, kde to zajiskřilo a já věděla, že ten člověk by mě miloval, že by to prostě klapalo, tak jsem asi po měsíci vztahu zažila ze své strany velkou stopku. Prostě najednou jako by to ze mně všechno spadlo, všechno hezké bylo najednou protivné a já v tom vztahu dál pokračovat nedokázala. A i když jsem se snažila sebevíc, rozum velel - neblázni, tak to nešlo.
Držím palečky aby v tom opravdu bylo něco jiného. Ale určitě mu napiš, mile, vlídně, ať víš na čem jsi. Nejistota je někdy horší než krutá pravda.
Taky ti mohl napsat, ale zpráva se nedoručila a teďka čeká on, kdy napíšeš a nechce se ti vnucovat, nebo měl nějakou nehodu?? Nebo cokoliv, třeba tu SMS omylem neposlal… Prostě mu jasně napiš, co se děje, že chceš vysvětlit proč ti už nepíše, zda už s tebou nic nechce mít nebo co se stalo… Takový to čekání a čekání… To je jak u blbéjch, ty čekáš na něho, on třeba zase čeká na tebe… Přece není nic jednoduššího než mu napsat a zeptat se ne?? Než si něco pořád domýšlet, trápit se a užírat… Nevím, jak byste jako chtěli fungovat v normálním životě - bez komunikace - dyť to je základ… Jste snad rozumní lidé!!
![]()
Zakladatelka: děkuji všem moc za rady,názory a podporu.Zatím jsem nenapsala.Ale napíšu a zeptám se na rovinu co to znamená.Upřímnost si zaloužím.Jen to napíšu vážně mile a hezky.
Stane se co se stát má a stejně to nezměním.
Tak mě napadlo, když nekomunikuje. Říkáš, že je to už starší muž a nedostal tedy infarkt?
zbloudilá dušička píše:
Tak mě napadlo, když nekomunikuje. Říkáš, že je to už starší muž a nedostal tedy infarkt?
nene zase tak starý není 44let..spíš na mě hodil bobek.. ![]()
Anonymní píše:
Zakladatelka: děkuji všem moc za rady,názory a podporu.Zatím jsem nenapsala.Ale napíšu a zeptám se na rovinu co to znamená.Upřímnost si zaloužím.Jen to napíšu vážně mile a hezky.
Stane se co se stát má a stejně to nezměním.
Tak držím palce a dej pak vědět, jestli odepsal ![]()
Já bych s tím psaním ale dlouho nečekala… sejde z očí, sejde z mysli. Doba nehraje roli a jen si natahuješ nervy. Držím palečky a pak se ozvi.
Já si myslím, když se někdo dostane do problémů, že nemůže přijít, zavolat, tak to prostě nějak zařídí : když chce". Ale todle je prostě sprosté ukončení vztahu. Já bych to už neřešila, proč se dožadovat někoho po měsíci, aby mě vysvětlil, že mě už nechce. No a i jeho jednání říká, že asi nebude nejlepší partner. Patrně má rád to balení a začátky a pak bere „kramle“. (útíká) No a to, že nebyl sex, třeba to není výsledek slušného chování dotyčného ale jeho impotence.
Jak se odmilovat? Stačí si uvědomit, že pan dokonalý má chyby. Což on evidentně má, když se nenamahá tě kontaktovat když to slíbil.
Je vidět, že jsi vyhladovělá po lásce, ale ani tak se neponižuj před nikým, nemá to cenu ![]()
Jenika píše:
Já si myslím, když se někdo dostane do problémů, že nemůže přijít, zavolat, tak to prostě nějak zařídí : když chce". Ale todle je prostě sprosté ukončení vztahu. Já bych to už neřešila, proč se dožadovat někoho po měsíci, aby mě vysvětlil, že mě už nechce. No a i jeho jednání říká, že asi nebude nejlepší partner. Patrně má rád to balení a začátky a pak bere „kramle“. (útíká) No a to, že nebyl sex, třeba to není výsledek slušného chování dotyčného ale jeho impotence.
Jeniko, s tou impotencí jsi to vystihla. Pán se může zdát téměř svatý, ale co se skrývá pod slupkou, to je občas lepší nevědět. ![]()
než jsem se odhodlala napsat,tak se ozval sám na FB s omlouvama a když jsme napsala,že to mohl říct,že se nechce vidět tak hned volal..zatím jsme to nechala otevřené ale nikam se nehrnu..zítra by jsme měli někam jít tak uvidím ..
jak se bude chovat a hlavně jestli mi to vysvětlí nějak pořádně.
Dám vědět holky.A všem moc díky za rady. ![]()
Ahoj holky,tady je zakladatelka:
Bohužel to nedopadlo dobře.Respektive to dopadlo tak,že jsme se scházeli další více jak dva týdny,volal mi večer co večer a motal mi hlavu a ted zase cvak… a opět se odmlčel a dělá že neexistuji.Tentokrát je to pro mě konec.Jen to bolí ještě víc,protože mě zlbnul samozřejmě ještě víc.Můj názor je,že nás měl víc a nevěděl kterou si vybrat,tak mě držel na háčku co kdyby…
ted už jen doufám,že mě to brzo přejde a zase se budu smát.Protože ted to bolí.
Dala jsem šanci a ted vím,že to byla chyba ale nelituji.Lásky litovat nelze.
![]()
jen snad toho že je to neukončené.takže to ted nechám pár dní hnít a pak mu napíšu na FB delší vzkaz kde to ukončím alespon já v sobě …
Anonymní píše:
Ahoj holky,tady je zakladatelka:
Bohužel to nedopadlo dobře.Respektive to dopadlo tak,že jsme se scházeli další více jak dva týdny,volal mi večer co večer a motal mi hlavu a ted zase cvak… a opět se odmlčel a dělá že neexistuji.Tentokrát je to pro mě konec.Jen to bolí ještě víc,protože mě zlbnul samozřejmě ještě víc.Můj názor je,že nás měl víc a nevěděl kterou si vybrat,tak mě držel na háčku co kdyby…
ted už jen doufám,že mě to brzo přejde a zase se budu smát.Protože ted to bolí.
Dala jsem šanci a ted vím,že to byla chyba ale nelituji.Lásky litovat nelze.![]()
![]()
![]()
jen snad toho že je to neukončené.takže to ted nechám pár dní hnít a pak mu napíšu na FB delší vzkaz kde to ukončím alespon já v sobě …
No, ale aby tě pak zase neutáhl na vařenou nudli…
![]()