Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jestli se ti už neozval, pak jen proto, že jsi pro jeho ego byla jen pouhou okamžitou záplatou na jeho city. Působíš seriozně a také jsi ke komunikaci s ním tak přistupovala. To my ženy s dětmi tak máme. Bohužel:-(. Jsme zraněné z předchozích vztahů, jsme osamělé i když máme mrně, ale to potřebuje jiný druh lásky než mužský:-). A je to. Chlapi lovci jdou po instinktu, když muž vycítí, že ho žena chce a to oni cítí na míle, pak utečou bez odpovědi na sms, bez odpovědi na email a čím více ho budeš chtít, tím spíše nenapíše, nezavolá… jediné co v tomto případě můžeš. Měj ráda sama sebe, važ si sama sebe taková jaká jsi i s vlastními chybami. Ps: máme je všechny:-) a to není překážkou. Určitě se někdo pravý a jak říkají v sexu ve městě: pan božský najde. pa držím ti palce a jsem s tebou Monča
Hmm..a to je přesně to, co muži nemají rádi. Třeba čeká až se ozveš? Třeba neví co k němu cítíš..není hezké hrát hru „Já mu nenapíšu..“ atd..No..muži nechápou ženy a ženy nechápou muže ![]()
Tak jsem si přečetl celou diskusi tohoto tématu..vidím, že chlapi dokažou být pěkní šmejd..
Nicméně i ženy můžou být stejné.
Možná vám to příjde divné, že muž, který není otcem píše na diskusi na tomto webu.
Vaše názory se mně líbí a je v nich asi kus pravdy..možná mně teda poradíte
.
Se vztahy jsem měl vždy problém…a to byl jen jeden jediný. Vždy jsem miloval víc než má protistrana.
Nyní, když jsem poznal jednu holku, tak jsem se zase zamiloval. Všechno probíhalo perfektně. Problém byla vzdálenost..bydlí daleko. Nicméně jsem dospělý pracující muž a nemám problém kamkoliv a kdykoliv přijet.
Jen ještě upřesním, že se moc dlouho neznáme (3 měsíce) a viděli jsme se cca 6×. Ale každý dej jsme si volali atd..
Po poslední návštěvě se ozvala jen jednou zprávou a všeobecně i na té návštěvě byla velmi odměřená…
Každý měn radí, ať jí nic nepíšu nebo ať ji pošlu k vodě..ale já takový nejsem a opravdu ji mám rád.
No a teď k jádru věci z ženského pohledu.. je dobré, abych se nějak vnucoval nebo na něco ptal? Kdyby sama chtěla, tak se ozve nebo zavolá..já jsem se s ní snažil komunikovat, ale odpověď byla buď žádná nebo strohá.
Nepřišlo mně, že by jsme si něco udělali..prostě z ničeho nic začala být odtažitá.
Co radí holky na tomto foru
? Děkuji za jakýkoliv nápad či doporučení…
Tak pokud se chovala odměřeně tak asi moc zájem nemá. ![]()
Já bych se na rovinu zeptala co se stalo.
@Rimoaw píše:
Tak jsem si přečetl celou diskusi tohoto tématu..vidím, že chlapi dokažou být pěkní šmejd..
Nicméně i ženy můžou být stejné.
Možná vám to příjde divné, že muž, který není otcem píše na diskusi na tomto webu.Vaše názory se mně líbí a je v nich asi kus pravdy..možná mně teda poradíte
.
Se vztahy jsem měl vždy problém…a to byl jen jeden jediný. Vždy jsem miloval víc než má protistrana.
Nyní, když jsem poznal jednu holku, tak jsem se zase zamiloval. Všechno probíhalo perfektně. Problém byla vzdálenost..bydlí daleko. Nicméně jsem dospělý pracující muž a nemám problém kamkoliv a kdykoliv přijet.
Jen ještě upřesním, že se moc dlouho neznáme (3 měsíce) a viděli jsme se cca 6×. Ale každý dej jsme si volali atd..Po poslední návštěvě se ozvala jen jednou zprávou a všeobecně i na té návštěvě byla velmi odměřená…
Každý měn radí, ať jí nic nepíšu nebo ať ji pošlu k vodě..ale já takový nejsem a opravdu ji mám rád.
No a teď k jádru věci z ženského pohledu.. je dobré, abych se nějak vnucoval nebo na něco ptal? Kdyby sama chtěla, tak se ozve nebo zavolá..já jsem se s ní snažil komunikovat, ale odpověď byla buď žádná nebo strohá.
Nepřišlo mně, že by jsme si něco udělali..prostě z ničeho nic začala být odtažitá.
Co radí holky na tomto foru? Děkuji za jakýkoliv nápad či doporučení…
ty jses tez tele, tak to je jasny, ze nasla nekoho jinyho a hlavne to ani nebyl zadnej vztah, jako videt se 6krat za 3 mesice?? to je bez sance, leda ze ji ot nevyjde z tim novym ![]()
Z Tadeeka na každé diskusi úplně čiší mindrák z toho, že si s ním nějaká ženská vytřela pr..l…
Jinak Rimoaw - myslím, že její chování je jasné, nevnucovala bych se. Kdyny chtěla pokračovat, chovala bych se jinak. Víš, ono nejen chlapi, ale ani ženské nemají rády, když je jejich partner na nich přespříliš závislý, leze jim do zadku, dává moc najevo lásku - dusí je to, alespoň tedy mne. Radila bych v příštím vztahu ubrat plyn, a i když budeš moooooc zamilovaný, nedávat to tolik najevo, nechta ženu, ať si tě trošku dobyde sama..
@káťa píše:
Z Tadeeka na každé diskusi úplně čiší mindrák z toho, že si s ním nějaká ženská vytřela pr..l…
Jinak Rimoaw - myslím, že její chování je jasné, nevnucovala bych se. Kdyny chtěla pokračovat, chovala bych se jinak. Víš, ono nejen chlapi, ale ani ženské nemají rády, když je jejich partner na nich přespříliš závislý, leze jim do zadku, dává moc najevo lásku - dusí je to, alespoň tedy mne. Radila bych v příštím vztahu ubrat plyn, a i když budeš moooooc zamilovaný, nedávat to tolik najevo, nechta ženu, ať si tě trošku dobyde sama..
Sorry, ale radis mu totalni sracky. A co rikas o me, tak k tomu se nema ani smysl vyjadrovat, vis o me hovno, takze zalez. ![]()
S tou holkou at to proste zabali a hleda jinde a nejlip nekde v okoli a ne pres pul republiky, holek jsou mraky a neni duvod trpet jak dement kvuli jedny.
Jinak je jasny, ze nemuze po prvnim randeti pred ni byt zamilovanej blbecek, at si zjisti neco o pick up, protoze jeho chovani zni jak totalni zoufala beta. ![]()
Milý Tedee..nebo jak to vyskloňovat. Velice si cením tvého názoru, ale nijak mně vlastně neporadl..nevím, co je to pick up a ni když se chovám jak beta..takže asi tak..
@Tadeek píše:
ty jses tez tele, tak to je jasny, ze nasla nekoho jinyho a hlavne to ani nebyl zadnej vztah, jako videt se 6krat za 3 mesice?? to je bez sance, leda ze ji ot nevyjde z tim novym
Mě by zajímalo, proč jsi na emiminu, když ty strašně zhazuješ všechny ženský???Máš na ně negativistický pohled.
@Rimoaw píše:
Milý Tedee..nebo jak to vyskloňovat. Velice si cením tvého názoru, ale nijak mně vlastně neporadl..nevím, co je to pick up a ni když se chovám jak beta..takže asi tak..
Ahojky..bohužel si myslím to stejné, slečna možná někoho má, nebo jednoduše nemá zájem…Důvodů může být několik, ale kdyby opravdu chtěla, tak to řeší…
Tak tohle není láska?? Proč se všichni snažíte být nad věcí, hrdí a neponižovat se?? To přece v lásce vůbec neexistuje..v té pravé lásce..Lidé, kteří se milovali nebo byť jen měli rádi..bylo jim spolu fajn a jeden najednou se změnil, stal se odtažitým..či přestal se stýkat..tak se něco stalo. proč najednou všichni tady hádáte, co se stalo…Když tak jednoduché je se zeptat dotyčného a mít jasno?? Lidé, kteří se opravdu milovali, si o tom dokáží říct..nebo se sejít..odpovědět a vůůůbec není ponižující dát partnerovi najevo, že o něj stojíte..ale pokud už si zvolil jinou cestu, usoudil, že chce po ní jít sám či s někým jiným, tak jej nechte odejít..Láska je o porozumění…ne o tom, dohadovat se, co ten druhý si myslí..ale zeptat se jej..mluvit o tom.. Bohužel jsou slaboši, co zavřou dveře a nekomunikují..Pak jsou ty dveře zavřeny, nemá smysl klepat..ale vyrovnat se s tím, že ten člověk mé lásky vůbec nebyl hoden, protože je obyčejný srab..a takového do života?? proč?? Vždyť přijde nějaký problém a on se nedokáže postavit mu čelem…neblbněte..nedohadujte se..buďte přímí a ptejte se ne na chatu..ale osoby, která Vám to může vysvětlit.. Nikdy jsem takto nic nepokazila..naopak..když láska skončila..přátelství zůstalo..Tak to mám já…Nenutím, netlačím do kouta..pozoruji a jednám jako žena bez názoru, že bych se ponižovala..Hrdost je v lásce ubohá vlastnost..proto vše tak rychle končí a otázky píšete sem…to je ubohé..
Rovnou bych se ho zeptala, jestli má chuť být dál v kontaktu nebo ne. Stručně a věcně. Pokud mu něco přelítlo přes nos a nehodlá se s tím svěřit je to jeho problém a né váš. Rozhodně bych se za to nevinila. Možná nemá úplně vyřešenou minulost a nebo se prostě bojí a nebo potkal někoho jiného. Možností je spousta, ale určitě pochopí, že potrebujete vědět na čem jste. Možná se bude kroutit a bude nepříjemný, každopádně se připravte na pravdivou reakci bez obalu. Podle mého názoru zájem nemá, když má chlap zájem netají se tím a nenechá si předmět svého zájmu jen tak uniknout. Pokud hledá důvody a vytáčky, nic nechce. Pro něj to byla jen zábava, pro Vás bohužel dost krutá sranda.
Vůbec nezáleží na tom jak dlouho to trvalo, totálně se zamilovat jde i po pár okamžicích. Hlavou se to nedá řídit ani ovlivnit. Nezbývá než počkat až to samo přejde. Přeju Vám hodně sil, zaměřte se sama na sebe a bude Vám líp. ![]()
Taky by mě to zajímalo…tvrdil mi jak mě miluje a ted mi řekl, že mu na mě vadí 50% mých povahových rysů…takže co jako miluje? Nic, jsou to jen lži…Já ho miluju i s chybama, já husa…:/
někdy ani ten čas nepomuže..
některa laska bolí i po letech…