Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jahuhudka píše:
No teď už se s ni bavit nechceUž pochopila, ze kamarádství neexistuje. Mě taky přijde ztráta času plkat s lidmi o počasí a ptát se jak se mas a u toho v hlave probírat co budu varit
Takže jí měla volat tu noc? Myslíš, že to by se s ní bavila?
@jahuhudka píše:
No teď už se s ni bavit nechceUž pochopila, ze kamarádství neexistuje. Mě taky přijde ztráta času plkat s lidmi o počasí a ptát se jak se mas a u toho v hlave probírat co budu varit
Ty jsi, ale netolerantni a tvrda osoba.
@astoret píše:
ze nemuze a ma zkusit nekoho jineho, pak se ji ozvala az druhy den odpoledne
Já si prostě nemohu dovolit vést soukromé hovory v pracovní době
. A myslím si, že v rámci možností jsem se snažila ji v noci po telefonu podpořit co nejvíce.
@Jana525 no
Však ano. To je v pořádku. Já bych třeba nechtěla zase jiné lidi kolem sebe. Každá máme svoje přesvědčeni a s tím žijeme ![]()
@jahuhudka píše:
Dal tu kamarádku podržet. Což asi měla být ta podstata kamarádství
No o to se rozhodně dle svých slov pokusila druhý den. Ale paní byla uražená. Nebo jaké jiné podržení uprostřed noci máš na mysli, nevím. Co bys teda udělala ty v situaci zakladatelky?
@jahuhudka píše:
Možná ty lekce už mám za sebou víš
Tak tos vůbec nepochopila, co tím myslím, jinak bys tu takhle nesoudila :- ) Ten prvotní příspěvek stačilo napsat třeba úplně jinak, bez posuzování toho, co je a není kamarádství - to ani tobě nenáleží popravdě, každý tohle vnímá jinak, jako například i manželství, partnerství. Máš lekce za sebou? S tímto černobílým přístupem ani se nedivím a čekala bych další..
Ježiš lidi, tady nikdo neodsuzuje zakladatelku za to, že nikam nejela. Někdo by jel, někdo ne, to není třeba asi řešit. Ale reaguju tu na ty reakce "co si sakra dovoluje v noci volat? Ona nevolala, aby jí poradila, jaký šaty si má obléct na rande. Ona byla vyděšená, protože se bála o rodiče! Jak často někomu voláme sanitku? To snad není denní chleba. Lidi zmatkujou a hromada si ani nevzpomene na ty tři blbý čísla, který do nás cpou od školky, a který všichni v klidu známe. Stres je prevít a člověk nereaguje vždy adekvátně. Kamarádku má v telefonu, asi je to nejbližší člověk, tak jí tohle asi napadlo jako první.
Zakladatelko, já bych kamarádce napsala, že si to chci vyříkat, že mne to nedorozumění mrzí, že jsem sama vyčerpaná. Jestli je kamarádka normální, tak to rozdýchá a bude to zase dobrý. Jestli tě s tím pošle do háje, tak se už nevnucuj. Neudělala si něco tak strašnýho, aby se kvůli tomu ničilo přátelství. Ale taky by mi bylo nějakou chvíli líto, že mne ten nejbližší nepodržel, tak jí to jednání v afektu také nezazlívej.
Kamarádka to přehnala a ještě je uražená? Ona nebrala žádný ohled, že ty spíš a brzy vstáváš do práce. Já, před lety potřebovala otce odvést na pohotovost úraz, zkoušela jsem pár lidí, prostě nemohli, pak jsem ochotného našla, ale určitě jsem nebyla na ostatní naštvaná, že nemohli, nechtělo se jim.
Kamarádka mi přijde dost sobecká, volá v noci, když odmítneš je ona zklamaná. Nijak bych se jí nevnucovala. Měla zavolat záchranku, kdyby měl covid, tys kvůli tomu přišla o práci, jak by ona pomohla? Nebo kdyby se v noci stala autonehoda?
@Jana525 píše:Život mě naučil. A je moc krátkej na to abych se obklopovala lidma na plkani. Když už se chci kouknout mezi lidi, jdu sem, to nezklame
Ty jsi, ale netolerantni a tvrda osoba.
@jahuhudka píše:
Možná ty lekce už mám za sebou víš
Tomu se opravdu věřit nedá, protože Tvoje reakce tomu naprosto vůbec neodpovídají.
@hanka.br. Už jsem psala co bych udělala. Několikrát.
Je sranda jak vás to prudí ![]()
@Anonymní píše:
Tomu se opravdu věřit nedá, protože Tvoje reakce tomu naprosto vůbec neodpovídají.
To je stejně jako bych napsala, ze nevis co je ryt pusou o zem
není to pěkné ze?
Ty ses na něco ptala 90% té podpořilo, tak můj výlev té nemusí znepokojovat. Jsem v menšině, jsem mimon
@Violkafiala píše:
Ježiš lidi, tady nikdo neodsuzuje zakladatelku za to, že nikam nejela. Někdo by jel, někdo ne, to není třeba asi řešit. Ale reaguju tu na ty reakce "co si sakra dovoluje v noci volat? Ona nevolala, aby jí poradila, jaký šaty si má obléct na rande. Ona byla vyděšená, protože se bála o rodiče! Jak často někomu voláme sanitku? To snad není denní chleba. Lidi zmatkujou a hromada si ani nevzpomene na ty tři blbý čísla, který do nás cpou od školky, a který všichni v klidu známe. Stres je prevít a člověk nereaguje vždy adekvátně. Kamarádku má v telefonu, asi je to nejbližší člověk, tak jí tohle asi napadlo jako první.Zakladatelko, já bych kamarádce napsala, že si to chci vyříkat, že mne to nedorozumění mrzí, že jsem sama vyčerpaná. Jestli je kamarádka normální, tak to rozdýchá a bude to zase dobrý. Jestli tě s tím pošle do háje, tak se už nevnucuj. Neudělala si něco tak strašnýho, aby se kvůli tomu ničilo přátelství. Ale taky by mi bylo nějakou chvíli líto, že mne ten nejbližší nepodržel, tak jí to jednání v afektu také nezazlívej.
ANO
@jahuhudka píše:
Dal tu kamarádku podržet. Což asi měla být ta podstata kamarádství
A jak bys ji chtěla podržet, když kamarádka potřebovala ten telefon položit a volat jinam a řešit to dal? To měla jako poslouchat kamosku v telefonu, jak plka, ze je s ni a jak ji podporuje a přitom čekat až se táta udusi?
@jahuhudka píše:
@hanka.br. Už jsem psala co bych udělala. Několikrát.
Je sranda jak vás to prudí
Jako že bys klidně ohrozila své děti? Vážně?