Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, přidám i mou zkušenost. Už asi šest let neberu HA, od vysazení jsem měla hrozně dlouhé cykly - třeba i 90 dnů a poté jsem měla i 21 dnů MS. Změnila jsem lékaře a ten mi doporučil duphaston. Sice jsem taky zastánce spíš přírodních věcí, ale potom co jsem více než rok zkoušela čaje a vitamíny, jsem ráda, že konečně něco zabralo. Dokonce se mi vrátila i ovulace, takže hurá
. Ale chce to čas, uvidíš, jak se to bude vyvíjet! Držím palce ![]()
Ahoj holky, chtěli bychom resp. už dlouho skoro rok chceme miminko a mám hrozně nepravidelný cyklus. Teď druhy měsíc zkouším Gynex, ale asi nic… Ovulaci jsem sledovala OT… Bojím se, že se zase nezadarilo, nechci se zase zklamat, tak si jdu pro radu… Kdy si myslíte, že bych si měla udělat TT? Zatím nepociťuji příznaky ani na těhotenství ani na MS 🤷🏻♀️ Prikladam fotky cyklu za delší dobu… díky ❤️️
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěli bychom resp. už dlouho skoro rok chceme miminko a mám hrozně nepravidelný cyklus. Teď druhy měsíc zkouším Gynex, ale asi nic… Ovulaci jsem sledovala OT… Bojím se, že se zase nezadarilo, nechci se zase zklamat, tak si jdu pro radu… Kdy si myslíte, že bych si měla udělat TT? Zatím nepociťuji příznaky ani na těhotenství ani na MS 🤷🏻♀️ Prikladam fotky cyklu za delší dobu… díky ❤️️
@Anonymní píše:
Udělala bych ráno. A když bude negativní, nepřijde menstruace, tak další za týden. Držím ![]()
@Fiducia děkuji… ale nedavam tomu moc šanci… nevím proč… proste vnitřní pocit ![]()
S testováním bych ještě pockala… Mas to fakt rozházené, resila jsi to už s doktorem? Máš už nějaké dite?
@Anonymní píše:
@Fiducia děkuji… ale nedavam tomu moc šanci… nevím proč… proste vnitřní pocit
Tak to šanci násobí
Vždycky jsem měla pocit, že z toho nic nebude, když jsem byla těhotná
Naopak, jasný příznaky skončili s negativním testem ![]()
@Anonymní píše:
@Janee19 dítě nemám a dr řekla, že je to v pořádku
No nevím tedy, jestli se snažíte rok, je největší cas na testy. Zkus hormonální profil a priplat si amh, mne se takto projevovala pcos, a to jsem to mela min rozházené než ty…
Holky, tak test negativní, takže 😭 sakra snad to nebude to PCOS
pen_mouth: 🤦🏻♀️