Nepravidelná MS po dobrání HA

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4132
15.10.16 08:59

@verrys ahojky :mavam: no ja jsem vysadila také v srpnu, 3 -8 záři ms a od te doby jsem to nemela, takže jestli dobre počítám tak dnes 43 den a ms nikde :roll: v úterý jsem byla na gynde a prdnul mi tu injekci, ale radši bych zatim Sazela na bylinky než prášky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
15.10.16 09:05

@natul jo mám, až díky ještě dalším hormonům :) teď se snažíme o druhé a už jsem přírodní cestu vzdala a jdem zas do hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
15.10.16 10:01

Ahoj, bylo mi skoro 25 let, kdyz jsem po vic jak 9letech vysadila ha. Ms se mi nesrovnala, nemela jsem ovulaci. Presto jsem zmakla jedno mimodelozni a jeden potrat. Po dvou letech trapeni a miliarde ruznych leku je se na to vykaslali a sli na ivf (iui atd nam nepomohli). Po dokojeni se mi ms i kdyz velmi nepravidelna, rozjela. Kazdopadne je jiste, ze tentokrat ovulace uz probihala ^_^

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
16.10.16 08:09

@Hanka_S_V tak drzim palečky at se brzy zadari :palec: nu uvidím jak to moje tělo bude reagovat, ale hold někdy to bez pomoci nejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
16.10.16 08:11

@Lakejja teeeda tak koukám ze zkušenosti jsou opravdu různé, hlavne ze se tedy zadarilo a nakonec se i trochu srovnalo :potlesk: ono je asi tedy lepší to hned řešit s MUDr než zbytečně čekat a čekat, když uz se to muže řešit co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
16.10.16 10:17

@natul to je otazka. Pro me to bylo trapeni. Mela jsem blbou doktorku, kazde sezeni bylo na 5 hodin cekani nez me vezme i ikdyz jsem byla objednana nacas, brala me vzdy az nejmene 4hodiny po te dobe a to i kdyz jsem prisla do ordinace jako prvni :/ s potratem me odmitla osetrit atd. Sla jsem ke svemu dr a ten uz to resil, srovnal ms dufastonem, ale neudelal mi zadne vysetreni, ze on to nedela a doporucil mi gennet, tak jsme na to kyvli. Pro me to bylo jeste pri narocne skole hodne vysilujici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
17.10.16 20:22

@Lakejja je tak to mě mrzí, no hold všechno je o lidech.. Hlavne ze nakonec jste se dočkali výsledku :) ja jsem dneska dostala ms, tak jsem si koupila ten kontryhelovy čaj a zkusím jeste gynex a uvidím jestli se mi tělo srovná nebo za měsíc pobezim znova k mudr.. Každopádně děkuji za sdileni zkušenosti, každá rada a zkušenost je dobra :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
17.10.16 20:51

@natul a na fertility blend jsi koukala? Nam asi zabral a hned po 14 dnech ^_^ a to jsem zase resila, ze se problemy s plodnosti budoz opakovat ^_^

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
17.10.16 21:20

@Lakejja Nene na ten jsem nekoukala, to je co? Jinak jako přímo se snažit o mimco chceme až po novém roce.. Samozřejmě kdyby to náhodou přišlo dřív tak by to nevadilo :P ale lepší až po novém roce, jsem krátce v praci tak bych chtěla až mi prodlouží smlouvu, ale jak říkám, kdyby se povedlo nevadí :dance: spis jsem chtěla po te HA srovnat tu ms a zjistit ovulaci atd.. A kdyb se jako do léta nezadarilo tak to uz budem vědět ze je problém a řešit to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
17.10.16 21:29

@natul to jsou vitaminy s nejakymi bylinkami, maji prave i rovnat ms :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí