Nepřišel potvrzovací email z Aliexpress

549
9.11.14 09:32

Nepřišel potvrzovací email z Aliexpress

Ahoj holky, včera v noci jsem si objednala z Aliexpress bundu a nepřišel mi potvrzovací email. Peníze jsem odeslala a objednávku normálně dokončila. Je to normální?… Pokud ne, tak mám se bát? Mám tam napsat…Stalo se vám to někomu? Objednávala jsem si tam poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
425
9.11.14 09:38

@Marky983 Ano, stalo. První tuším 2-3 objednávky mi e-mail přišel, pak u objednávek přes prázdniny nic. Ale koukala jsem tam prakticky denně na svůj účet, takže mi to nevadilo. A teď v září zase začali chodit. Mejl není důležitý, hlídej si hlavně účet, jestli tam mám objednávku. Jestli ano, je to OK. A raději nespoléhej na to, že tě e-mail upozorní na končící dobu pro doručení, aby se ti neuzavřela objednávka dřív než ti přijde bunda, kontroluj si to sama. Dobré je si to také někam poznamenat do kdy to má přijít, přece jen 1-2 měsíce to člověk v hlavě nenosí a mezitím možná uděláš další objednávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
9.11.14 10:43

@Ban09 Pisou tam ze doba zpracovani je 40 dni…To je mysleno celkove i s dorucenim?…Nebo po teto dobe je jeste nejaka dorucovaci doba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
9.11.14 10:48

@Ban09 a mam pockat do posledniho dnevna doruceni, nebo se mam pripadne ozvat driv?…Musim si to poradne procist…koukam ze to tam neni uplne jednoduche…Objednavala jsem tam pritepovi bundu a podle zmereni mu vycazelo misto velikosti M velikost X.Je mozne ze je rozdil 2 cisla?…Jedno nereknu, ale dve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85472
9.11.14 11:10

@Marky983 tak cinani maji mensi velikosti, proc ne. My obleceni neobjednavame. Meily se neridim, kontroluji pouze ucet na aliexpresu a v bance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
9.11.14 12:16

@Marky983 Doba zpracováni je doba, do kdy bude prodejce obj. zpracovávat, tedy zabalit a poslat. To je čas, který je vidět nejen u rozkliknuté objednávky, ale také na hl. stránce objednávek. Když potvrdí prodejce odeslání, měl by ti poslat AE e-mail, že zboží bylo odesláno. Na hl. stránce objednávek bude Zboží čekající na schválení - to jako tebou, že ti přišlo. Když obj. rozklikneš, tak tam bude čas do kdy ti to má být doručeno. Pokud ti zboží v této době nedorazí, musíš tak 5 dnů před vypršením této doby požádat prodejce o prodloužení doby - stačí tam kliknout na ten odkaz pod časem. Vyskočí okénko, napíšeš o kolik dní chceš dobu prodloužit - třeba 14 dní, 20 dní a on ti to prodlouží.

Velikosti jsou opravdu menší, řiď se jejich mírami v cm než podle velikostí. Je to stejné, jako když jdeš nakupovat k vietnamcům, taky to nesouhlasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.3.21 21:21

nepřišel mi potvrzovací email

Ahoj, chtěla bych se zeptat, co mám dělat, když jsem si objednavala oblečení z Bershky, platila kartou, napsalo mi to, že platba byla přijata a že jsem to zaplatila, ale nepřišel mi potvrzovací e-mail. Není ani v hromadných ani v koši, nikde:/
Nemáte někdo s tímhle zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
2.3.21 22:28

@Lenka012 napsat na zákaznický servis :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...