Nepřitahuje mě, moc hodný muž - obezita

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
15.8.13 21:47

Miluješ jeho nebo to jak je hodnej a rozdavačnej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.13 21:48
@Haku píše:
Tak to ho asi nemilujes, kdyby jsi ho milovala tak by ti vzhled nevadil :nevim: Spis mi to tak nejak prijde, ze ti vyhovuje, ze se o tebe nekdo stara a mas z toho vyhody a tezis z toho.Neni to vuci nemu fair. Popremyslej poradne a hlavne uprimne svych pocitech at to nakonec tomu tvemu priteli a tvemu diteti jeste neublizi :think: Vim, ze to musi byt prijemne, takova pozornost, darky, dovolena zaplacena, ale pokud se ti prici s nim spat tak to laska nebude a mela by jsi ho asi nechat byt :think:

On se fakt snaží zhubnout, už zhubnoul 7 kg asi za 3 týdny, viděla jsem fota kde měl tak o 20 mín a vypadal fakt hezky tak snad časem mě bude přitahovat

• Citovat
  • Upravit
35775
15.8.13 21:49

No ale pinďu mu asi neprodloužíš.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.8.13 21:49
@Vermion píše:
@Seizdra tvl to je rada jak Seidřino stehno… :roll:
No nic, za mně…dlouhodobě to nezkousneš obávám se… :nevim:
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
15.8.13 21:51
@Anonymní píše:
On se fakt snaží zhubnout, už zhubnoul 7 kg asi za 3 týdny, viděla jsem fota kde měl tak o 20 mín a vypadal fakt hezky tak snad časem mě bude přitahovat

Já nevím…ale když toto řešíš na začátku…kdy většinou člověk bývá zamilovaný…co budeš řešit potom…ale tak, jak už tu bylo řečeno z rozumu lze asi taky s někým být…to už musíš posoudit sama jestli to zvládneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
15.8.13 21:53
@Anonymní píše:

Tolik za tři týdny?
A to kvuli Tobě?
Zničí si žaludek, pak zase rychle nabere, tohle rychlé hubnutí je na nic Řekni sama pro sebe jestli ho opravdu miluješ, protože ten chlap dělá všechno proto aby jsi byla štastná
Pokud jsi sním protože, je fajn jezdit na výlety, mít krásné zážitky, dostávat dárky apod
Pokud tě ten chlap miluje což asi jo, tak bych mu asi nechtěla ublížit
Obšem pokud ho miluješ opravdu tak to je jiná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
15.8.13 21:53

Mám taky 120, možná teda už víc, to jsou mi teda pěkný vyhlídky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.13 21:54

Ale no tak.. s přítelem jseme za týden 7 let, dceři budou brzo 2 roky, vždycky byl buřt s malým:)já vždycky byla větších rozměrů a po miminu maximálně..a nedaří se dát to dolů, jenom jsem ten typ pořád v pohybu, tak nejsem uplně potící se rosol. Ale psychiku a sebevědomí mi to oddělalo..Navíc on přibral taky, k tomu je celý dny v práci, a vydělá tak tak na nájem dovolená na chalupě, dárky nic ani k naroz. nebo vánocům..navíc se mnou rozebírá intomnosti který bych vědět nemusela, jako bych byla jeho kámoš..
Do těhotenství byl sex super, nebo on je pořád, ale 2× za rok..rozumíme si na všem se domluvíme, ale prostě nespíme spolu.. začalo to někde, když se mnou nechtěl spát, že jsem těhotná..
Nevim co se stalo a je mi to líto. nikdo z nás nemá bokovku, i kdyby měl..
anonym V.

• Citovat
  • Upravit
31594
15.8.13 21:54
@Anonymní píše:

a když zase přibere, tak bude co? Další zoufalá diskuze? Si to jen představím z druhé strany, kdyby to psal chlap, jak by to dostal sežrat.
Podle mě se ti zamlouvá ta pozornost a jak je hodnej, ale není dostatečně repre, aby ses s ním mohla chlubit. Pak potkáš někoho, s kým ta chemie bude fungovat a budeš v pr… Kila a přitažlivost spolu zas až tak nesouvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
15.8.13 21:55
@pikola píše:
No ale pinďu mu asi neprodloužíš.. :think:

Ja si na něj třeba taky nevidím, jen tuším a hmatam

• Citovat
  • Upravit
31594
15.8.13 21:55
@napresdrzku píše:
Mám taky 120, možná teda už víc, to jsou mi teda pěkný vyhlídky

zhubni na 90 a vezmu tě zpátky. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
15.8.13 21:56

No vyhody z toho maji oba, pan by asi jinak byl sam a je rad, ze nekomu neco muze zaplatit.
pokud se ti vyslovene nehnusi, tak uvidis, jak se to bude dal vyvijet. Jde o to, jak se ty citis, nelze totiz delat neco takoveho dlouhodobe. Treba to nakonec bude v pohode. Jak tu nekdo napsal, nutit ho do cviceni atd a bude z nej treba supr chlap :) To, ze je zajimava osobnost je ale taky dobre, to se o spouste chlapu rict neda at jsou sebejrasnejsi. Na to ale zenska prijde az po letech v manzelstvi se dvema detma na krku :) Nemluve o ne/schopnostech leccos zaridit/opravit.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
@napresdrzku píše:
Ja si na něj třeba taky nevidím, jen tuším a hmatam
:lol: :mrgreen: Nééé :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@Gladys píše:
zhubni na 90 a vezmu tě zpátky. :twisted:

je gay, by tě nechtěl :lol:

• Citovat
  • Upravit
29577
@Anonymní píše:
:lol: jo, kvůli tobě ted´na začátku zhubne a jak s tě vezme, přibere jednou tolik. Tomu se říká jojoefekt 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová