Nepřitahuje mě, moc hodný muž - obezita

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ncc1701
15.8.13 22:37

„Samozřejmě zve on“ - aha, aby platil, na to je dobrej. Tak s ním nespi, ale zároveň od něj nepřijímej dary. Btw., co mu dáváš ty teda?

• Citovat
  • Upravit
napresdrzku
15.8.13 22:37
@Gladys píše:
no to víš že jo, ty pak nakyneš a zas tě budu muset vyhodit, nic nebude :twisted:

Nenakynu. Už budu jen bobtnat

• Citovat
  • Upravit
napresdrzku
15.8.13 22:38
@ncc1701 píše:
„Samozřejmě zve on“ - aha, aby platil, na to je dobrej. Tak s ním nespi, ale zároveň od něj nepřijímej dary. Btw., co mu dáváš ty teda?

Ona mu dává pocit

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
15.8.13 22:40

@napresdrzku
Pocit čeho?

• Citovat
  • Upravit
31594
15.8.13 22:41
@napresdrzku píše:
Ona mu dává pocit

pocit, že ho má kam strčit?

Zakladatelka psala něco o vnitřku, ale mám dojem, že šlo hlavně o vnitřek jeho peněženky :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
15.8.13 22:42

To je divný, jdu spát.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
15.8.13 22:43

Zakladatelka napsala „Miluju ho, tím jaký je uvnitř“, což se mi při troše dobrý vůle nedaří přeložit. Varianta by mohla být Miluju ho PROTO, jaký je uvnitř, ale TÍM ji může milovat jen on. Nebo se pletu?

• Citovat
  • Upravit
napresdrzku
15.8.13 22:58

No kdyby to bylo naopak chápu, ale takhle asi dobrou :-D Stejně se nedobereme vysledku

• Citovat
  • Upravit
2332
15.8.13 23:06

Precitaj si co si napisala a bude ti samej jasne ze nemilujes jeho ale to co ti dava :nevim: podla mna to velmi dobre vies… nuz. ked je blbec a necha sa vyuzivat jeho chyba :roll: a ty ked mas na to zaludok tak si to uzivaj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
15.8.13 23:11

Tolik ti zalezi na sexu? pokud ne neresila bych to. jeste je otazne nakolik na sexu zalezi jemu…pokud taky ne tak neni problem! muzete se mu venovat minimalne…je to vec priorit ale podle me to jde. pokud je hodny vazila bych si toho…kolik jich je treba hezkych s velkymi peri ale jsou to svine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
15.8.13 23:28
@Anonymní píše:
Ahojky, seznámila jsem se s chlapem,(mám už dítě z předchozího vztahu a ten nevyšel).Má nás oba rád, je úžasnej, pořád mi nosí kytky a dárky, je pozorný, milý, kdykoliv mám problém pomůže, jezdíme na výlety, za kulturou, ted chceme ject na dovču (samozřejmě zve on).Jediný co mi vadí je že má tak 120 kg, snaží se zhubnout, ale jak s ním mám spát když mě vůbec nepřitahuje? :-( už jsme spolu spali a bylo to fakt na nic, má ho i dost malého :-(.Miluju ho, tím jaký je uvnitř, ale ten vzhled, to se těžko zkousává :-(.

Nejses nahodou z MK? No jinak ti reknu jdi od neho! Ty si ho nezaslouzis.(je to reakce na1.prispevek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
15.8.13 23:31
@martina0310 píše:
Nejses nahodou z MK? No jinak ti reknu jdi od neho! Ty si ho nezaslouzis.(je to reakce na1.prispevek)

Proc z MK? :think:

Mate pravdu, taky si myslim, ze slecne jde jen o penezenku. Chudak chlap, doufam ze potka zenu co jej bude milovat takoveho jaky je.

• Citovat
  • Upravit
900
15.8.13 23:36

@blorchi byla tady takova akce s modrym konikem, krapet se to tu kousalo.ale ja odpovidala jenom na ten prvni dotaz, dal sem necetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
15.8.13 23:39

No, neřekla bych, že jde vyloženě o peněženku, kdo není rád hýčkanej a rozmazlovanej? Ale za mně to bez toho sexu nemůže dlouho fungovat. Kvalita a sehranost se může do budoucna vylepšit, ale pokud chybí přitažlivost už na začátku, tak je to blbý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
15.8.13 23:42

@Pink Bird

Bych mu nevařila vůbec :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová