Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a co tak vylepit na chodbu plakát, že jsou prostory pod kamerovým systémem
třeba by se zklidnili
…i když asi jen na krátkou dobu, toto je už nemoc
asi nejlepší řešení odsťehovat se
Vlastní zkušenost - soused taky magor, vždy mi nebo nám vyhrožoval mezi čtyřma očima. Přesto jsem ho udala na obec a řešilo se to. On má dokonce zbrojní průkaz C. Bohužel, přestože proti němu svědčila celá naše rodina, každý jednotlivě, pořád to brali slovo proti slovu, takže odteď mám neustále připravený záznamník na mobilu, abych to nemusela hledat. Jen pravé tlačítko a hned levé
. Nutno říct, že on, zes trachu aby o zbroják nepřišel (chce dělat myslivce
), tak si dává celkem pozor. A taky ho tu všichni znají, všichni ví jaký je a každý ti řekne, že ho MUSÍM brát takový jaký je a nevšímat si ho. Což jde těžko, když on moji přítomnost a konflikt vyhledává pokaždé, co se napije
.
Háňa86 píše:
Vlastní zkušenost - soused taky magor, vždy mi nebo nám vyhrožoval mezi čtyřma očima. Přesto jsem ho udala na obec a řešilo se to. On má dokonce zbrojní průkaz C. Bohužel, přestože proti němu svědčila celá naše rodina, každý jednotlivě, pořád to brali slovo proti slovu, takže odteď mám neustále připravený záznamník na mobilu, abych to nemusela hledat. Jen pravé tlačítko a hned levé. Nutno říct, že on, zes trachu aby o zbroják nepřišel (chce dělat myslivce
), tak si dává celkem pozor. A taky ho tu všichni znají, všichni ví jaký je a každý ti řekne, že ho MUSÍM brát takový jaký je a nevšímat si ho. Což jde těžko, když on moji přítomnost a konflikt vyhledává pokaždé, co se napije
.
I já byla na obci po té, co babizna chytila mojí babičku pod krkem, bylo mi řečeno, že nemůžou dělat nic, že jediné řešení je babiznu maximálně ignorovat, že se jinak budou její útoky stupňovat, že nám otráví psy, tak jsme podle toho tedy jednali a stejně … já už tady právě nevěřím ničemu. Jednou jsem nechala zaparkované auto venku před domem s tím, že hned brzy ráno máme jednání, že zajíždět se mi nechce. Až před Prahou na dálnici jsme zjistili, že máme povolená kola - celou stranu, která nestála směrem k domu. Byla jsem na policii na Černým Mostě, řekli mi, že na mě nemají čas, že řeší ukradený kamion, trvala jsem na zápisu, ale to bylo všechno co se dělo. Proto radím, rychle pryč od takových lidí. Já tomu nevěřila, ale babizně skutečně stačilo někde se natáhnout, sebrat někde kámen a zavolat jen tak policii s tím, že má modřinu od toho kamene a že jí muž napadl.
Teda to je neco na me
Kazdopadne s nejakyma chlapkama,bych si nezahravala,aby pak baba,neudelal bugr,ze ste si je najmula a chtela ji zabit
Ale co si zkusit sehnat plaketu kamery?a dat ji nad dvere nebo nekam?mozna by to zabralo
a nebo si poridic nejakeho dobrmana,at ma baba strach ![]()