Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už nějakou dobu sleduji různé internetové diskuze, ale tady na miminu mě přijde, že je strašně moc uživatelek netolerantních, nejsou schopny respektovat názory jiných a když už někdo řekne co se jim nelíbí, tak se uživatelky, které se asi už dýl znají sejdou a dají dotyčné kapky. Jaký na to máte názor? Mám profil ještě na Koníkovi a tak jsou holky úplně v pohodě a vůbec na sebe neútočí, když ma nějaká jiný názor. Neříkám, že jsou tady všechny takové, ale setkala jsem s pár, které jen poučovaly a moralizovaly a pak se divily, když jim člověk napsal něco od plic. Dokonce i na Koníkovi je diskuze, jak je emimino a jeho uživatelky hrozný ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tady totiz panuje jakas takas svoboda slova. Konik je slunickovy, protoze tam chodi jen slunickove maminky, ostatni jsou zabanovane a zdrhly na emimino ![]()
Tuším, že tady na emiminu taková diskuse existuje o koníkovi
Pokud ji admini nesmazali.
Halt má každý server trochu jinou kulturu, maminky jsou různé, každá nechť volí, co jí vyhovuje.
@veronika67 píše:
Už nějakou dobu sleduji různé internetové diskuze, ale tady na miminu mě přijde, že je strašně moc uživatelek netolerantních, nejsou schopny respektovat názory jiných a když už někdo řekne co se jim nelíbí, tak se uživatelky, které se asi už dýl znají sejdou a dají dotyčné kapky. Jaký na to máte názor? Mám profil ještě na Koníkovi a tak jsou holky úplně v pohodě a vůbec na sebe neútočí, když ma nějaká jiný názor. Neříkám, že jsou tady všechny takové, ale setkala jsem s pár, které jen poučovaly a moralizovaly a pak se divily, když jim člověk napsal něco od plic. Dokonce i na Koníkovi je diskuze, jak je emimino a jeho uživatelky hrozný
V tom případě ti snad nic nebrání tu nediskutovat
. Serverů pro kecaly existuje asi celá řada, je možné si vybrat. Nebo je tahle diskuse založená za účelem se zase pohádat? Nebyla by první taková…
Tak sem nechoď, když ti to vadí
Co jiného na to říct?
Holt ne každý umí být neustále sluníčkový, když ho druhá strana svým přístupem třeba naštve (obvykle tazatelky, které zjišťují, jak co nejlépe vyžrat státní kasu) nebo když se projevuje jako nevzdělaný tupec bez soudnosti, rozhledu a schopnosti si sám vyhledat informace. A že takových diskusí tu je, kde se lidi ptají na věci, které by si mohli vygooglit za dvě minuty místo aby zahlcovaly e-mimino sto padesátou třetí diskusí na stejné téma…
Jinak když už byl zmíněný Koník, tak dle mého názoru je děsný a uživatelky taky ![]()
..když ono je strašně jednoduché být nejchytřejší anonymě za monitorem.. Z očí do očí je to těžší a někdo toho strašlivě rád využije a dští a dští ![]()
@veronika67 Nevím, některé takové jsou, některé ne. Když mám náladu, tak reju do těch, kteří rejou, ať se každý vykoupe ve svých… miluju to přísloví s jámou. Dělej to taky tak. ![]()
No vidíte a to je ono, jen jsem chtěla váš názor a hned jsem si musela přečíst, at sem nelezu
tak děkuji za vaše příspěvky, to mi myslím stačí ![]()
@Bibi239 píše:
Tady totiz panuje jakas takas svoboda slova. Konik je slunickovy, protoze tam chodi jen slunickove maminky, ostatni jsou zabanovane a zdrhly na emimino
Přesně tak.
Na druhou stranu si musíme přiznat, že jsme tu někdy zbytečně hysterické.
Ale co už. Internet je anonymní, a tak se tu každá chováme tak, jaká ve skutečnostmi jsme. Nemusíme se tu dělat lepšími.
Naštěstí.
@veronika67 Osobně mám asi velkou odolnost proti „kapkám“ - nepřijde mi, že by se tu diskutovalo nějak urážlivě, prostě tu lidi neváhají vyjádřit opačný názor. A pokud mi něco přijde jako nesmysl, tak to napíšu - nevím, co je tolerantního na tom, držet pec a tajit své argumenty proti.
@veronika67 píše:
No vidíte a to je ono, jen jsem chtěla váš názor a hned jsem si musela přečíst, at sem nelezutak děkuji za vaše příspěvky, to mi myslím stačí
Vidíš, jaká jsi holka chápavá ![]()
@veronika67 píše:
No vidíte a to je ono, jen jsem chtěla váš názor a hned jsem si musela přečíst, at sem nelezutak děkuji za vaše příspěvky, to mi myslím stačí
Ale tak buď k jejich názoru tolerantní ![]()
Fakt nevím, jak bys to jinak chtěla řešit - leda prosadit u adminů restrikce na držkaté uživatelky.
Když se na něco ptám, tak mě zajímají názory všech. Nechci aby mi všichni jen hezky přitakávaly/i.
Tady je důležitejší obsah než forma.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat