Neschopenka v těhotenství z důvodu těžké práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7552
6.2.16 21:30

@klerish já dělala v soc. Službách -men. Postižení lezaci. Chodila jsem do 8 měsíce do práce. Jen si zažádej o přeřazení :) ja dělala terapeutku a chdodila třeba jen na procházky a četla jim… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
6.2.16 21:43

@zuzanka003 ja jsem na pozici pecovatelky - takze koupani klientu, vysazovani, prebalovani..fyzicky narocne. Asi by me nechaly nejakou lehci praci u papiru, krmeni, ale jsem takova, ze vuci kolegynim bych si pripadala blbe, ze se praci vyhybam, nechci aby se na me divaly skrz prsty, stresovat se tim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
7.2.16 06:57

@klerish no to jsem byla taky. Ale preradi tě na nějakou z těchto pozic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
7.2.16 08:09

@zuzanka003 Aha, tak uvidim :-) Kazdopadne dekuju za odpoved :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
7.2.16 08:17

@klerish není zač. Nenech se odbít. Každý si myslí, že půjdeš na PN, ale je to zbytečné. můžeš si pak zažádat i o doplatek do mzdy. Z průměrné - nebudeš mít noční a jiné peníze třeba za klíčáka ;) a kolegyně blbě koukat nebudou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
7.2.16 21:53

@klerish Ahoj, já jsem byla na neschopence od 8 týdne. Mě to osobně nevadilo, měla jsem tam toho už plný zuby :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
8.2.16 19:16

@panenka87 No, ja se hlavne bojim toho „tahani se“ :? Ale tak uvidim ve ctvrtek, jak se domluvim s dr :-)
Tobe ji napsala hned pri prvni navsteve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
10.2.16 11:54

@klerish No já jsem v sedmém týdnu měla krvácení z hematomu, tak jsem musela mít stejně klidový režim. A od té doby jsem už byla doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.16 09:02

Zdravím dámy. Prosím o zachování anonymity chodí sem lidi z práce. Mám dotaz. Dnes jsem 9+1tt momentálně na neschopence od doktorky z důvodu nevolností (zvracim celý den) a na neschopence už zůstanu akorát časem si me přebere můj gynekolog už z důvodu potratu atd..těch faktorů mám hodně a za poslední rok přibyly ještě další. A teď k jádru věci zjistila jsem že moje šéfová vyzvídá přes známé manželovi maminky jestli náhodou nejsem těhotná (moje blbost řekla jsem že mám žaludeční problémy neumím lhát a nic mě v tu chvíli prostě nenapadlo když se ptala co mi je) ale já ji to zatím oznamovat nechci je to brzy mám stále strach kuli již zmiňovanému potratu. A uprime se mě dotklo i to že takhle vyzvídá (jsem horká hlava) a tak jsem ji zatím neřekla jak dlouho budu marodit a pokud vím zaměstnavatel nemá právo vědět co mi je ne? Díky za vaše postřehy a rady.

• Citovat
  • Upravit
4431
16.9.16 09:06

Nikdo nemá právo vědět s čím marodíš. Ani z dílu neschopenky, kterou odevzdáš v práci to nikdo nezjistí. Bude stačit, když to řekneš až po 12 tt :-) Tak ať ti to tentokrát vyjde. Znám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102049
16.9.16 09:36

No, nema pravo se na to oficialne ptat, ale nikdo ji nemuze zakazat lovit drby po znamych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
16.9.16 09:45

Na druhou stranu, pokud vis, ze budes doma dlouhodobe, tak by nebylo od věci, aby to šéfová věděla a mohla tomu uzpůsobit chod oddělení, začít hledat dlouhodoby záskok apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102049
16.9.16 09:47

@Svistice To vis, to jsou ti, kteri vidi jen sva prava a nic jineho je nezajima… A pak se divi, ze jsou „diskriminovani“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.16 09:53

@Svistice to jsem ji napsala že marodim budu marodit delší dobu na druhou stranu ji nebudu psát ať si za mě někoho shání protože nemuzu vědět jak dopadne další utz chtěla jsem to říct až po prvotrimestralnim testu. Prostě mi to přijde ted ještě brzy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.16 09:54

@j.a.n.i1 tak hlavně že víš jak to chodí u nás v práci a že si stojím jen za svými pravý nejsi ty moje kolegyně :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky