Neschopnost dosahnout orgasmu s manzelem

Anonymní
8.10.23 18:10

neschopnost dosahnout orgasmu s manzelem

Ahojky, mam takovy problem. S manzelem jsme spolu 4,5 roku a mam problem s nim pri sexu dosahnout orgasmu. Uzivam si prijemne pocity i pri sexu bez vyvrcholeni, ale obcas na me dolehne takova depka, ze bych to chtela i s nim. Pritom kdyz si to delam sama staci mi nanejvys 5 minut.
Kdyz me partner dela rukou nebo jazykem ne vzdy se naladim na tu spravnou notu a nemam z toho takovy pozitek. Mluvili jsme spolu o tom ale nejde to. Neocekavam kazdy sex orgasmu ale kdyby byl jednou do mesice to by stacilo. Ma to nekdo podobne a nebo tipy co pomohlo vam? i manzel je z toho obcas nesvuj. Jeho ex byla jedna z tech co se staci dotknout a jsou🙈

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.10.23 18:38
@Anonymní píše:
Ahojky, mam takovy problem. S manzelem jsme spolu 4,5 roku a mam problem s nim pri sexu dosahnout orgasmu. Uzivam si prijemne pocity i pri sexu bez vyvrcholeni, ale obcas na me dolehne takova depka, ze bych to chtela i s nim. Pritom kdyz si to delam sama staci mi nanejvys 5 minut.
Kdyz me partner dela rukou nebo jazykem ne vzdy se naladim na tu spravnou notu a nemam z toho takovy pozitek. Mluvili jsme spolu o tom ale nejde to. Neocekavam kazdy sex orgasmu ale kdyby byl jednou do mesice to by stacilo. Ma to nekdo podobne a nebo tipy co pomohlo vam? i manzel je z toho obcas nesvuj. Jeho ex byla jedna z tech co se staci dotknout a jsou🙈

Nejsi v tom sama. Mám to už skoro 20 let. Ale já mám overthinking. Nedokážu tu hlavu vypnout a dostatecne se uvolnit.

• Citovat
  • Upravit
14980
8.10.23 18:45

Tak především by ti neměl vykládat nic o sexu s jeho ex. A co se týče orgasmu, tak u žen je to pouze a pouze psychická záležitost. To znamená, pokud nedokážeš vypnout hlavu, tak orgasmus se nedostaví. A myslím si, že se na to hodně soustředíš a pak se ti to nedaří. Kdežto když si to děláš sama, tak nejsi v tom napětí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
8.10.23 19:01

Teda nemít orgasmus v průměru ani jednou mesucne v dlouhodobém vztahu, to je fakt bída.
Neporozumela jsem tomu, jestli je teda problém u něj, že ti to neumí udělat, nebo u tebe, že se nedokážeš uvolnit.
Já tedy v dlouhodobém vztahu vždy trvám, aby mě partner udělal, když to jde. Pokud je sex je o partnerovi, pak je partnerka podle mě je lepší nafukovací panna, do který se ten chlap podle potřeby udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
8.10.23 20:00

Osobne si myslim, ze pokud se dokazes udelat sama a doteky manzela te vzrusuji a libi se ti, tak je to o hlave. Mne se multiorgasmy dari az od te doby, co umim u sexu vypnout hlavu, zavru oci a jenom se soustredim na to, aby mi ten ktery pohyb delal co nejlip. Pokud „ne vzdy se naladim na spravnou notu“ znamena, ze je partner moc rychly, nebo pomaly, tak ti nezbude nez pri te akci komunikovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.23 20:15
@Kfětoslava píše:
Tak především by ti neměl vykládat nic o sexu s jeho ex. A co se týče orgasmu, tak u žen je to pouze a pouze psychická záležitost. To znamená, pokud nedokážeš vypnout hlavu, tak orgasmus se nedostaví. A myslím si, že se na to hodně soustředíš a pak se ti to nedaří. Kdežto když si to děláš sama, tak nejsi v tom napětí

To ze mi vypravel o ex vyplynulo z konverzace, jako takhle nemame problem se bavit o predchozich partnerech. Takze to me vubec nejak nerozhodilo.
A asi je fakt, ze ta hlava jede a mam od toho ocekavani a ono nic, mrzi me to protoze kdyz si to delam sama je to neco krasneho a chtela bych aby to prozil i se mnou. Hracek nakoupeno po ko*ot a stejne nic

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.23 23:30

Jako mladá žaba jsem měla podobný problém. Bylo to o hlavě, tehdy ještě přítel mě vzrušoval a já moc chtěla orgasmus, i pro to, aby viděl, jak moc se mi to s ním líbí. No bylo to se mnou na dlouho, chtělo to hodně trpělivosti a komunikace na obou stranách. Pak jsme pořídili takové vrnítko na klitoris, to spolu s tím, že chlap je s tím úplně v pohodě, a s ostatními pohyby, dost zafungovalo. Přestala jsem se honit za orgasmem, užívám si sex tak, jak je, s vědomím, že buď přijde nebo ne. A to mi dost pomohlo vypnout hlavu, prostě to neřeším, vím, že se o mě manžel postará, před samotným sexem, při něm, po něm… A když zrovna z nějakého důvodu ne, tak prostě ne, i tak je to super. No jo, hlava je sviňa.
Jo a ještě jeden poznatek. Já nevím, jestli jsem nějaký zvláštní druh, ale po porodech je sex mnohem mnohem lepší, dokážu ho víc prožít, líp si ho užít.

• Citovat
  • Upravit
16158
9.10.23 00:10

No,
já asi úplně nechápu, jak se mohl stát tvým manželem, když tě neumí ani sexuálně uspokojit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16158
9.10.23 00:31
@Kfětoslava píše:
Tak především by ti neměl vykládat nic o sexu s jeho ex. A co se týče orgasmu, tak u žen je to pouze a pouze psychická záležitost. To znamená, pokud nedokážeš vypnout hlavu, tak orgasmus se nedostaví. A myslím si, že se na to hodně soustředíš a pak se ti to nedaří. Kdežto když si to děláš sama, tak nejsi v tom napětí

Máš pravdu v tom, že na orgasmu ženy, bývá hlavním podílem psychika.
Ale, zase bych tak úplně nepodceňovala sexuální umění a zkušenosti muže.
Tzn., že i vhodnou stimulací partnera, můžeš dosáhnout orgasmu.
Ale, samozřejmě bez vzájemné fyzické a sexuální přitažlivosti a empatii to nebývá snadné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
9.10.23 06:34
@Černá Madonna píše:
No,
já asi úplně nechápu, jak se mohl stát tvým manželem, když tě neumí ani sexuálně uspokojit? :think:

Pokud se ženská neuvolní, tak chlap nic nezmůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9063
9.10.23 08:53

Teda komentáře tady jsou docela zlé. Zakladatelko, čím víc se tím budeš trápit tím horší to bude. Nedělej ze sexu honbu za orgasmem. Klidně si po sexu ještě nějakou dobu se sebou hraj a on ať se jen dívá, ono to časem přijde takhle a pak už to půjde i během sexu. My ženské to máme holt celé v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
9.10.23 15:41
@Černá Madonna píše:
No,
já asi úplně nechápu, jak se mohl stát tvým manželem, když tě neumí ani sexuálně uspokojit? :think:

Nečekal, že zakladatelka bude taková trubka, asi čekal větší talent na orgasmy a sebeuvědomění těla, jako to měl s bývalkou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.23 01:56

Ahoj, já màm partnera, teď už manžela 10 let a bez hračky bohužel teda taky nic.Ani vaginálně, ani z venku. Rozhodně musím mít nějaký blok, protože to jinak není možný. Nevím s kým jiným víc bych tohle chtěla zažít, než s ním.
Už se toho asi nikdy nedožiju :lol: občas zamáčknu slzu, ale kvůli pár minutám jinak skvělej vztah, odmítám zahodit. Nevím no, snad mi někdy bude přáno :roll: spíš se bojím, že dřív nebo později to na tomhle nakonec stejně ztroskotá. Píšu tu ale hlavně proto, abys věděla, že nejsi divná a tohle se fakt děje!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky