Nešetřete na jídle
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Jitka1976 píše:
Se ví, že ne…a bydlí na balkoně…s kočkama..!!!
Chudinky kočky, sdílet s někým tak podřadným lóže
samozřejmě, že to myslím ironicky a s úsměvem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
:-)))
K-black a ostatní peníze asi nechtějí. Ono je lehký se furt na něco vymlouvat, že?:-))
@Mikajelka píše:
To jsem někde napsalaStejně tak já mohu o všech z vás, co tu píšete, že vám malý příjem chlapa stačí a jste spokojené napsat, že závidíte nám s většími příjmy a děláte jak vám to vyhovuje. Rádi byste jeliy na luxusní dovolenou apod… To je to samé a nevím, proč hned tak vysmívačně. Věřím, že spousta z vás dokáže a je spokojené se svým živ. standartem. Já napsala svůj názor, to se v diskuzi nesmí? Ale jinak to tak ve většině případů bývá. Je to něco za něco. Prachy sami na účet nenaskáčou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K-Black píše:
@Mikajelka ale v životě může přijít chvíle kdy bude vydělávat málo, tak ho kopneš do pr.ele a poohlédneš se jinde?
Samozřejmě že ne. Už jen z toho důvodu, že on má snahu a umí nás zabezpečit. Říká, že radši zdechne než aby neměl peníze. To už mi přijde lehce mimo mísu ale budiž..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@araw píše:
Chudinky kočky, sdílet s někým tak podřadným lóžesamozřejmě, že to myslím ironicky a s úsměvem
Už si zvykly…no, aspoň mají větší škrabadlo… ![]()
- Citovat
- Upravit
@araw píše:my na jídle extra nešetříme
, neumím to a kluk dostává kostíka aspoň jednou týdně, spíš i dvakrát, protože do něj dostat jogurt je nadlidská práce, takže já potřebuju lentilky, každej den musí mít aspoň 4 v jogurty, aby ho zežral
![]()
nasemu ten bily jogurt zacal chutnat az tak pred mesicem pred tim bych ho do nej taky nedostala. Ja to nemyslim zle kdyby nejedl bile jedu dal na kostikach
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marieny píše:
Myslím, že by každý měl dělat vše proto aby svým dětem dal to nejlepší. Chlap děti udělal, tak se má o ně postarat. Říct manželce že má 5000 tisíc na jídlo pro 4 děti a tak se starej, vám asi normální příjde. Takže mě tu klidně sežerte a pozabíjejte:-)Rádi si to vyložíte po svým, že hned někoho urážím. Urážíte se jen vy, když si to hned vztahujete na sebe.
To je diskuse, nikoho jsem neoznačila.
A on je udělal sám?
Jako chlap se o rodinu má postarat, ale nikde není psáno, že musí každá rodina prožrat 20 tisíc
Já spíš ty, které vyjdou s tak málem obdivuju, já utrácím zbytečně, ještě že sem manžel nechodí, by mě vyměnil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Modry kakyk se snazi vratit uder za kojeni s celovkou.
Zakladatelkz uz asi nebavi ryzove pasky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dokonalý muž vydělává víc, než dokáže jeho žena utratit.
Dokonalá žena je ta, která takového muže najde.
Tak a teď se musíme všichni omluvit a poklonit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jůlinka T. píše:
Mikajelk: nak to mě teda hlo se žlučí…ty vo. e já tě mít po ruce ty kr..o bl. á, tak ji máš. Můj chlap dře do úmoru, má nejtěžší práci, která je, bere těch ZAS…NEJCH 15-16 tis a ty tady budeš psát o tom, že ten kdo dělá za 15 je lempl. PROBER SE!!!
Klid. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cilly píše:
Modry kakyk se snazi vratit uder za kojeni s celovkou.![]()
Zakladatelkz uz asi nebavi ryzove pasky.
hele, to zní dost podobně jako můj nick, tak bacha na písmenka, já s tím nemám nic společného
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mikajelka Jedna věc je psát svůj názor a druhá je urážet hromadně chlapy bez melouchů a brigád, že jsou líní
Prostě nevidím důvod proč by chlap nemohl trávit odpoledne s dětmi a vidět je vyrůstat… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marieny píše:
K-black a ostatní peníze asi nechtějí. Ono je lehký se furt na něco vymlouvat, že?:-))
ty víš kolik mám?
osobně jsem s výdělky muže nadmíru spokojená, ale nesnáším tyhle kecy
a najdi mi jedinou větu kde já si stěžuju nebo se vymlouvám.
Příspěvek upraven 16.08.13 v 09:58
- Citovat
- Upravit