Neslušná žena

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2384
17.12.25 12:33
@Bela1234 píše: Více

Stoprocentně. Možná to líp nebo dýl skrýval, ale tohle není věc, kterou chvíli máš a chvíli ne. Tohle jde hluboko do jeho hodnotového žebříčku.

• načítám...
25192
17.12.25 12:37

@Winter garden já taky :mrgreen: mám u něj protekci a nádherné kousky :mrgreen: ale je to fakt nevinné a nic u toho neodhaluju :mrgreen:

Jinak nahoře bez se opaluju všude, kde to lze, a chlapa, kterému by to vadilo a kázal mi kvůli tomu o morálce, bych nikdy za partnera neměla - nesnáším tyhle bigotní moralisty!

• načítám...
65
17.12.25 12:39

Ano, byl vždycky takový. A co se s ním ty ženy nerozešly? Protože efekt vařené žáby, začíná to drobnostmi, končí to násilím a izolací. Podívej se sama na sebe, jsi s ním pár měsíců a už pochybuješ sama o sobě!
Můj bývalý byl taky takový, i ty hlášky stejné - VŠICHNI s ním souhlasí, ŽÁDNÁ jiná slušná žena by to neudělala, jenom já jsem taková.
Pamatuji si, jak měl podobný vystup jako ten tvůj, ale kvůli lakování nehtů :) proč to dělám, že se snažím tím přilákat jiné muže a je to neslušné a nevhodné, když jsem zadaná :D teď už se tomu směju, ale tehdy při té masíruje jsem také pochybovala, jestli nejsem já ta špatná…

• načítám...
16572
17.12.25 12:39
@Lucy75 píše: Více

Mymu muzovi se taky libil. :mrgreen: Sel se na nej podivat :mrgreen:.

• načítám...
25192
17.12.25 12:57

@Pani_judita :zed: to je masakr…

já těch případů znám bohužel hodně.. začíná to právě těmito hláškami a končí to zamykáním doma a odnětím klíčů třeba.. proč má přece bez něj co chodit ven :zed:
logicky k tomu i monokly a různé „nehody“, jedna i vybité zuby, jednu zas nahou v mrazu z vany zamkl na balkoně, že se moc ukazuje po bytě, když se svítí, tak ať se jde ukazovat všem rovnou :zed:
já jsem na tyto projevy prostě alergická už v zárodku a fakt to začíná „jen“ poučováním a mravokárstvím.. například : Proč se maluješ, hezká jsi přece dost 8) - no a to je začátek manipulace..
Nikdo si nemá dát sáhnout na osobní prostor… ani muž, ani žena..

A jinak znám i muže, který v přítomnosti manželky léta už říká z 90% jen jedinou větu : Ano, miláčku :zed:
to je taky dost šílené…

• načítám...
65
17.12.25 13:10

Měla jsem štěstí, že to byly jen necelé dva roky v cca 20 letech, ale i teď po 15 letech jakmile slyším tyhle hlášky, tak se mi rozviti poplašný majáček v hlavě :D
Zakladatelko, opravdu, vem rozum do hrsti a běž od toho, po tak krátké době nemáš, co ztratit! Počítej ale s tím, že tě pravděpodobně nenechá jit jen tak, tam zase budou padat jiné hlášky - on to s tebou myslí dobře a chtěl ti jen poradit, protože ty si to sama neuvědomuješ, co vše děláš špatně, on je ta nepochopená oběť…

• načítám...
2628
17.12.25 13:54
@Pani_judita píše: Více

Taky jsem, bohužel, podobného potkala. Byla jsem na MD a RD čtyři roky a poté ještě s dcerou doma, protože měla zdravotní problémy…

Seznámila jsem se s jedním mužem, líbil se mi, byl galantní, říkala jsem si, jaké nemám štěstí… No, jen do doby, kdy jsem se rozhodla, že půjdu na jeden kurz na PC. Učily se tam věci, které jsem dávno uměla - pracovala jsem s nimi před MD v práci. Ale šla jsem tam kvůli kamarádce a taky proto, abych přišla mezi jiné lidi…

No, co ten vyváděl jaká jsem strašná kariéristka :zed:, že on chtěl ženu, která bude pro rodinu, chtěl dítě 8o, ale já jsem pravý opak… No pak se „smrtelně urazil“, že jsem mu nevzala hovor, když dcera byla nemocná a musela jsem se nejdřív postarat o ni… Nadával mi, urážel mě atd. a pak najednou v pohodě začal plánovat, co budeme dělat o víkendu 8o. Zůstala jsem opařeně civět, a řekla mu, že s ním už nikam nepůjdu. Začal mi psát, jaká jsem ku®va a vyčítat i to, že mé dceři koupil v Tescu bonbóny :mrgreen:. Poděkovala jsem mu, že se projevil včas a nazdar. On plánoval, že si nás s dcerou přestěhuje k sobě do malé vesnice, kde je jenom pole a hlavní tah na Prahu a nedá se odtamtud pomalu bez auta hnout - a já nemám řidičák 8o. Tam jsem se teda stěhovat nechtěla, on mi to vyčítal, ale pak mi to všechno dalo velký smysl… Uff, měla jsem štěstí, že se projevil včas…

• načítám...
25192
17.12.25 13:58

@Prelesta :hug: týý jo, holka, ještě, že ti zablikal majáček…! neřidička byla jistě jeho snem, musela bys v noci i s dítětem prchat po svých 8) fakt hrozné, co se ve vztazích stále a pořád děje i ve 21.století… :,(

• načítám...
107636
17.12.25 14:01

A ne snad?

• načítám...
3626
17.12.25 14:02

On je omyl! ZIADNA moja partnerka sa neopalovala hore s, niektore puritanskejsie typy sa opalovali dole s :-D (myslim teda plaz, jazero, volne miesta… na kupalisku vacsinou bola hore aj dole S a ked sme plavali vykonnostne tak mala cele plavky)

Kazdopadne ak „slusna“ zena v uvazovani tvojho partnera, chodi v burke a zasadne sa pozera do zeme, tak si zvaz ci chces byt „slusna“ zena.

Ja preferujem „zlobive“ ktore maju v hlave aj nieco viac ako seno a s tym prichadza aj to ze maju mozog, myslenie, vlastny nazor a ostatne veci ktore u partnerky ocakavam.

• načítám...
107636
17.12.25 14:03
@Prelesta píše: Více

Psychopat

• načítám...
56334
17.12.25 14:10

Ja bych mu řekla, ze jsem holt rajda a ať vyrazí hledat slušnou.

• načítám...
56334
17.12.25 14:12

Hrůza.

• načítám...
21346
17.12.25 15:13

Náhodou tan lines jsou sexy :palec:

• načítám...
496
17.12.25 16:50

Běž na nuda pláž se opalovat a napiš mu to. Nebo ani nikam nechoď a napiš mu že jsi na nuda pláži, ve smíšené sauně, na nuda plavání nebo že jsi právě přeběhla fotbalové hřiště nahá při zápase

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová