Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jizvíková píše:
skoro vůbec nechodí (třikrát za půl rokuto je, že nikam nechodí?? můj manžel jde jednou za rok na třídní sraz, to je všechno,,, a díky za to
U nás ani na ten sraz
Já taky nikde nechodím,nechce se mi.Radějí sedíme doma na prdeli,cpeme se chipsama,nohy na stole.A když už nááááhodou někam jdem,tak vždy spolu a i s dětma(hlídácí babičky nevedem).
Jo,tak tak,doma je největší vegáč.A my už jsme jak důchodci,ani to víno si už neotevřeme,pijeme bylinkový čaje,válíme se na gauči u televize,užíráme chipsy a je nám náááramně dobře.A na silvestra jsme byli pozvaný ke známým do novýho baráku,ale ani jednomu z nás se nechtělo,takže já seděla s chlebíčkama a šampusem u telky a přítel si vedle v ložnici čet,občas si přišel pro chlebíček a málem zmeškal i tu půlnoc,jak byl začtenej ![]()
Jinak ta fotka je božííí
Připomíná mi mýho chlapa,jednou za ním přišel kamarád,on s ním prohodil pár slov a pak si zalez s knížkou do pokoje
Jo a jinak ty chlapy jsou snad všichni do jednoho stejný
Mi jednou volal jeho kolega z práce,at ho s nima pustím na pivo,že jdou kluci z práce a tomu mýmu se nechtělo,tak se vymluvil na mě a já byla za semetriku
Vivik píše:
Niki mám pocit, že je teď volnej…![]()
né, děkuju ![]()
já jen,že se tváří tak hezky živočišně…
NiKi
mahdalka píše:Jo,tak tak,doma je největší vegáč.A my už jsme jak důchodci,ani to víno si už neotevřeme,pijeme bylinkový čaje,válíme se na gauči u televize,užíráme chipsy a je nám náááramně dobře.A na silvestra jsme byli pozvaný ke známým do novýho baráku,ale ani jednomu z nás se nechtělo,takže já seděla s chlebíčkama a šampusem u telky a přítel si vedle v ložnici čet,občas si přišel pro chlebíček a málem zmeškal i tu půlnoc,jak byl začtenej
Jinak ta fotka je božíííPřipomíná mi mýho chlapa,jednou za ním přišel kamarád,on s ním prohodil pár slov a pak si zalez s knížkou do pokoje
Mi jednou volal jeho kolega z práce,at ho s nima pustím na pivo,že jdou kluci z práce a tomu mýmu se nechtělo,tak se vymluvil na mě a já byla za semetriku
Přesně jak u nás
![]()
Katka86 píše:mahdalka píše:Přesně jak u násJo,tak tak,doma je největší vegáč.A my už jsme jak důchodci,ani to víno si už neotevřeme,pijeme bylinkový čaje,válíme se na gauči u televize,užíráme chipsy a je nám náááramně dobře.A na silvestra jsme byli pozvaný ke známým do novýho baráku,ale ani jednomu z nás se nechtělo,takže já seděla s chlebíčkama a šampusem u telky a přítel si vedle v ložnici čet,občas si přišel pro chlebíček a málem zmeškal i tu půlnoc,jak byl začtenej
Jinak ta fotka je božíííPřipomíná mi mýho chlapa,jednou za ním přišel kamarád,on s ním prohodil pár slov a pak si zalez s knížkou do pokoje
![]()
![]()
jójó…jen jestli nekecáte ženský! ![]()
NiKi
to je u nás to samý, ale vymluvit se na mě, tak mu hodím pánev na hlavu… ![]()
No nevím, ty to jako zásadní problém nevidíš ( jen máš blbý pocit, že moc hlídá), on to také jako problém nevidí ( nevadí mu hlídat a sám nikam nechce), tak o co vlastně jde??
jste každý trochu jiný, ale chcete být spolu a to je hlavní ne??
MMCh - my nechodíme nikam, samy ani spolu ( fakt jednou za rok a šlus).. ![]()
Můj přítel je také hodně nespolečenský. A když už někam spolu jdeme, tak jen sedí a s nikým se moc nebaví, a když ho vidím, jak ho to tam nebaví, tak tím kazí radost i mě. To samé když chci jít třeba do kina nebo divadla, vidím jeho „velký“ zájem a přejde mě chuť. Proto se chodím bavit čas od času radši sama se svými kamarády. Jemu to nevadí a jsme oba v pohodě.
Ahoj. Má taky někdo doma hrozně nespolečenského přítele či manžela, který s vámi odmítá chodit do společnosti? Trápí mě, že se mnou přítel, se kterým jsem již 10 let, nechce chodit na rodinné narozeninové oslavy, svatby atp. Když jsme spolu začali chodit, chodil se mnou všude. Teď po 10 letech, když máme spolu dítě, si asi začal myslet, že mě má jistou, tak na mě úplně kašle. Prý ho tyhle akce nebaví. Ale já nerada chodím na takové akce sama a neustále odmítat pozvání je mi blbé. On je takový introvert, nerad mluví s lidmi, které moc nezná, a když má k nám přijít nějaká návštěva, tak raději uteče ven. Mně to na něm hrozně štve a už fakt nevím, co mám s ním dělat. Máte někdo podobný problém? ![]()
@Arwendis Ahojky, vím, že už jsi to psala nějaký ten měsíc zpátky, ale tyhle problémy jsou asi pořád aktuální hádám
mám uplně stejný problém s přítelem a těžce to dávám. Připadám si jak pitomec, když musím odmítat každou svatbu či oslavu atd. na kterou jsme zvaní (a na kterou bych ráda šla, ale samotné je mi to trapný a líto), nehledě na to, že domů nepozve ani svou vlastní mámu na kafe a já si to ani netroufnu, páč bych ještě dostala sprda a přitom dřív aspoň občas něco takového bylo… Má nějaký psychický blok už od dětství a nevím, dřív jsem mu snad stála za to, aby něco občas podnikl a teď ne, nebo nevím.. Ale většinou se mi něco na někom nelíbí a tak se s ním nechce stýkat (teď nemluvím o jeho mámě, ale třeba o mých přátelích či tak). Docela mě to trápí, když už na to úplně kašle…