Nespolehlivost a neschopnost České Pošty

3412
24.1.12 11:40

Klidně bych jim to napálila.
Viděla jste video jak zachází poštáci s našemi balíky?
 Hnus!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8566
24.1.12 11:40

Che… tak to je teda něco. Mám podobnou zkušenost, ale nebyla jsem odesílatel ani adresát. Pošťačka nesla v ruce balík (dost velký ) a předávala mi doporučené dopisy. Balík si položila na schody když mi dopisy předávala a pak se otočila a šla. Než mi došlo, že na schodech leží cizí balík byla fuč. Tak sem si letěla domů pro bundu a s balíkem v ruce leťela pošťačku nahánět po ulici. Našla jsem ji hned (obchází vchod po vchodě) ale ani vděčná mi moc nebyla :roll: . Řekla jenom „díky“.Přemýšlela jsem, že kdybych jí nenašla, balík bych doručila přímo adresátovi :lol: (bydlel dvě ulice ode mě)..Tipuji to na stejný případ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
24.1.12 11:42

ja bych si stezovala, na to zaprit balicek a vyreklamovat to bych asi nemela odvahu, ale stiznost bych poslala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.1.12 11:45

klíďo píďo bych ho zapřela a shrábla prachy… tohle chování už je do nebe volající… mě tuhle přišel balíček a přestože jsem byla doma tak pošťačka nezazvonila a když jsem si byla stěžovat na poště tak mi řekla že se jí nechtělo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
24.1.12 11:46

Určitě bych si stěžovala, poštovné je stále dražší a zacházení s balíky je šílené. Já mám naštěstí štěstí na naše pošťáky, ale když sem bydlela u Prahy, tak to byla hrůza. Taky sem udělala jednou humbuk, dostala sem se až k vedoucí pobočky a od té doby sem neměla potíže. Protože nám do práce vůbec nenosili balíky, jen dali papírek do kaslíku a my pro ně museli jezdit a přitom jsme byli v kanceláři celý den. Dřžím palce a nedej se!!! Je to jejich práce, za kterou jsou placeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436

Se stížnostmi na č.poštu už mám své zkušenosti, je to jen ztráta energie. Stěžovala jsem si několikrát a výsledkem vždy byl jen omluvný dopis, že je jim líto, že jsem nebyla s jejich službami spokojena, ale že je to tvrzení proti tvrzení, že dotyčná pošťačka nepřiznává to, z čeho ji obviňuji a že je to dlouholetá a spolehlivá pracovnice.
Já měla problém s tím, že jsem se přestěhovala, na příslušné poště nahlásila novou adresu a PLATILA jsem si přeposílání na ní. Jenže pošta jaksi stále končila na staré adrese, kde jsem neměla už ani jméno na schránce, takže moje korespondence, včetně výpisů z účtů končila pohozená na chodbě, buď připíchnutá na nástěnce nebo nahoře opřená o schránky. Dozvěděla jsem se to od bývalých sousedů, měla jsem jejich svědectví a stejně…pošťačka to prostě neudělala a konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
paola white píše:
klíďo píďo bych ho zapřela a shrábla prachy… tohle chování už je do nebe volající… mě tuhle přišel balíček a přestože jsem byla doma tak pošťačka nezazvonila a když jsem si byla stěžovat na poště tak mi řekla že se jí nechtělo…:

8o 8o Jak Ti mohla říct, že se jí nechtělo 8o - To je pomalu na stížnost na její osobu né? To ta naše aslepoň tvrdí „že nám asi nezvonil zvonek“ :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
24.1.12 11:47

Já bych si vyžádala od paní prodávající kopii potvrzení o odeslání, večer na „sledování zásilek“ bude předpokládám „doručeno“, to bych si vytiskla a šla jim to omlátit o hlavu. Musí ti předložit potvrzení o doručení, tvůj podpis tam nebude, tys balík nepřevzala. Zaplatila sis jejich služby, aby tvůj balík byl doručen. Oni svůj úkol nesplnili. To že balík ležel před barákem na lavičce nikdo nikomu nedokáže, ležet tam už nemusel. Chovej se tak, jako bys ho nenašla. Tohle jim přece nemůže procházet! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
24.1.12 11:50
Kallkapa píše:
paola white píše:
klíďo píďo bych ho zapřela a shrábla prachy… tohle chování už je do nebe volající… mě tuhle přišel balíček a přestože jsem byla doma tak pošťačka nezazvonila a když jsem si byla stěžovat na poště tak mi řekla že se jí nechtělo…:
8o 8o Jak Ti mohla říct, že se jí nechtělo 8o - To je pomalu na stížnost na její osobu né? To ta naše aslepoň tvrdí „že nám asi nezvonil zvonek“ :roll: :lol:

na mou stiznost nase postacka taky tvrdila, ze jsem doma nebyla a ona zvonila, pritom jsem sedela kvuli balicku doma cely den, kazdopadne jeden ucinek to melo - uz si me pamatuje a dava si na me bacha a pochopila ze mam zmenu ukladaci posty a neuklada mi korespondenci na poste vzdalene 5 km, ale na te blizsi :lol:

Příspěvek upraven 24.01.12 v 11:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
Ywett píše:
Já bych si vyžádala od paní prodávající kopii potvrzení o odeslání, večer na „sledování zásilek“ bude předpokládám „doručeno“, to bych si vytiskla a šla jim to omlátit o hlavu. Musí ti předložit potvrzení o doručení, tvůj podpis tam nebude, tys balík nepřevzala. Zaplatila sis jejich služby, aby tvůj balík byl doručen. Oni svůj úkol nesplnili. To že balík ležel před barákem na lavičce nikdo nikomu nedokáže, ležet tam už nemusel. Chovej se tak, jako bys ho nenašla. Tohle jim přece nemůže procházet! :cert:

S tímto souhlasím. Možná, že Ti ukážou, že to převzal nějaký soused a pak bych si to šla vyřídit s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304

jen do nich!!Me se zase pravidelne stava, ze si nasi vesnici spletou s jinou a balik posilaji jinam. Minule mi prisla sms ze mi balik lezi na poste kdesi v pr…volala sem tam neuspesne dva dny (nikdo nezvedal) na centralu sem taky volala, taky neuspesne, stale obsazeno, az sem se domluvila s firmou, od ktere byl balik, ze mi jej poslala znovu a to PPLkou a posta za nevim jakou dobu nevyzvednuty balik vrati zpatky te firme…a jednou mi zase balik omylem pri trideni soupli do spatne hromady a putoval taky kamsi…takze moje zkusennosti silene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
24.1.12 11:51

Klid na mě dnes zvonil pošták že mi přišel balíček tak naštěstí tu byla babi na kafe nechala jsem malou a vyběhla jen v mikině a pantoflích dolů že převezmu balík a hned budu nahoře podotýkám že sem silně nastydlá. Vylezu před barák a poštak nikde o tři vchody dál stálo auto takže já lehce oblečená vyrazila ku autu za deště. Stála sem tam pět minut než balík našel . Ještě kysele koukal že jsem mu nenechala ani dýško. Vracel mi 11kč. Jako kdybych takhle seběhla dolů i s malou asi bych ho zabila. Běžne jen sjedu výtahem balík vezmu mezi dveřma a mažu nahoru. Prostě předpokládám že když zvoní má balík v ruce…a to nemluvím o tom že má povinnost dojít nahoru je jen moje dobrá vůle že jdu dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
24.1.12 11:53
petjuska90 píše:
Klid na mě dnes zvonil pošták že mi přišel balíček tak naštěstí tu byla babi na kafe nechala jsem malou a vyběhla jen v mikině a pantoflích dolů že převezmu balík a hned budu nahoře podotýkám že sem silně nastydlá. Vylezu před barák a poštak nikde o tři vchody dál stálo auto takže já lehce oblečená vyrazila ku autu za deště. Stála sem tam pět minut než balík našel . Ještě kysele koukal že jsem mu nenechala ani dýško. Vracel mi 11kč. Jako kdybych takhle seběhla dolů i s malou asi bych ho zabila. Běžne jen sjedu výtahem balík vezmu mezi dveřma a mažu nahoru. Prostě předpokládám že když zvoní má balík v ruce…a to nemluvím o tom že má povinnost dojít nahoru je jen moje dobrá vůle že jdu dolů.

Fakt? Já myslím, že mají povinost Ti to přinést jenom dolů.. Naše nikdy nahoru nešla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
24.1.12 11:54
petjuska90 píše:
Klid na mě dnes zvonil pošták že mi přišel balíček tak naštěstí tu byla babi na kafe nechala jsem malou a vyběhla jen v mikině a pantoflích dolů že převezmu balík a hned budu nahoře podotýkám že sem silně nastydlá. Vylezu před barák a poštak nikde o tři vchody dál stálo auto takže já lehce oblečená vyrazila ku autu za deště. Stála sem tam pět minut než balík našel . Ještě kysele koukal že jsem mu nenechala ani dýško. Vracel mi 11kč. Jako kdybych takhle seběhla dolů i s malou asi bych ho zabila. Běžne jen sjedu výtahem balík vezmu mezi dveřma a mažu nahoru. Prostě předpokládám že když zvoní má balík v ruce…a to nemluvím o tom že má povinnost dojít nahoru je jen moje dobrá vůle že jdu dolů.

Fakt? Já myslím, že mají povinnost Ti to přinést jenom dolů. Ta naše nikdy nahoru nešla.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
24.1.12 11:54

taky jsem minulý týden psala stížnost na poštu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie