Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2256
6.8.13 22:31
@Anonymní píše:
Celé je to divné, otec mi jako bezviny nepříjde, nevypadá duvěryhodně, a ty jeho výpovědi…jednou tak podruhé onak :roll: muselo tam něco být něco velkého, jestli to teda udělal, možná žárlivost :nevim: manželka byla moc hezká, a schytla to i dcerka, protože ta by bez mámy žít nemohla tak jí otrávil také, protože by se malá trápila :andel: je mi jich líto :andel: snad našly matka s dcerou pokoj a klid v duši. nedovedu si tuhle situaci představit! Ale těch nejasností s jedem kolem celé kauzy, jak se tam přepašoval, a kdesi cosi, velmi jsem zvedavá na závěr

Proč anonym??? :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
6.8.13 22:32

Egypťanům by se nehodilo aby to byla otrava jídlem, jen blázen byl jel zavraždit rodinu do země kde je za to trest smrti…to, že to popisoval do tv nova chápu, pokud slýchá všude jen to, že je to jasný že vraždil tak se chtěl bránit…těžko ří¨ct

• Citovat
  • Upravit
Alice43
6.8.13 22:34

Přečtěte si toto: Spolužák mého ex-přítele (cizinec) si vzal thajku…po 5 letech ho asi už nebavila (vadilo mu že nepracuje a on že ji živí - skrblík) a tak ji pozval na dovolenou do Egypta kde jí otrávil rtutí! (zřejmě spolehal na to, že tam mají bordel a pořádne to nevyšetří)…mýlil se. Dostal 25 let (prokazali mu navíc dodatečně že otrávil před 5 lety i svou matku! - kvůli baráku) je to otřesné ale je to pravda. Proto jak jsem uslyšela co se holkám v Egyptě událo, hned jsem si řekla že je otrávil otec…možná chtěl otrávit jen manželku ale bohužel se napila i dcera… určitě jsou dobře pojištěné na smrt… 8o 8o :poblion:

• Citovat
  • Upravit
1850
6.8.13 22:34
@eetel píše:
Tak to by musel být sakra naivní, že by to tam neprošetřili, že z celýho hotelu by měly otravu právě ony dvě a nikdo jinej…

No my jsme byli před 2 lety na dovolené v Turecku - shodou také s cestovkou Blue style :lol:. Holky s manželem měli střevní potíže, dcery dokonce skončily v nemocnici na kapačkách a nikdo v hotelu nic nevyšetřoval. Prostě jakoby se nic nedělo. Řekli nám, že to byla reakce na nalokání vody z bazénu - ale tedy pochybuju, že by manžel pil vodu z bazénu :nevim: Proto mi nepřijde zvláštní, že by mohl spoléhat na to, že to nebudou příliš řešit - pokud by to tedy byl záměr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
6.8.13 22:35

Myslím že to udělal manžel a táta té holčičky, Tvrdí že pil to samé ale žije. Navíc svěděk vypovídal že slyšel křik :zed: :zed: to jako přeslechl když celou noc údajně nespal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alice43
6.8.13 22:36
@ikyki píše:
Egypťanům by se nehodilo aby to byla otrava jídlem, jen blázen byl jel zavraždit rodinu do země kde je za to trest smrti…to, že to popisoval do tv nova chápu, pokud slýchá všude jen to, že je to jasný že vraždil tak se chtěl bránit…těžko ří¨ct

Vrah si NIKDY nepřipustí že by na něj mohli přijít! nekalkuluje kde zavraždí podle výšky trestu který dostane..tak to není! zločinec věří že se na něj nepřijde jinak by do toho nikdy nešel.

• Citovat
  • Upravit
arnaset
6.8.13 22:37

Co když to byla ta manželka? Chtěla se typka zbavit, věděla, ze ji odejít nenechá a bude ji obtěžovat život, tak odešla úplně? Dcerku vzala s sebou a jako pomstu manželovi, s tím, ze bude podezřelý, případně ho zavřou? Prostě jela na dovolenou, ze to buď dají dohromady nebo to ukončí..

• Citovat
  • Upravit
12651

@lloren nevěřím ani egyptské policii, ani hotelovému lékaři, ani egyptskému svědkovi. kdoví, jak to bylo. hotelu se určitě nehodí nějaká otrava. můžou lhát oni a ne otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55

@ikyki otrava jidlem to neni, to uz potvrdili i cesti odbornici, takze o tom to rozhodne neni

• Citovat
  • Upravit
2528

No mi přišlo, jak mluvil o te naředěné vodě colou, jako by naznačoval, že to mohla udělat manželka(asi se moc divám na kriminálky) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
6.8.13 22:38
@arnaset píše:
Co když to byla ta manželka? Chtěla se typka zbavit, věděla, ze ji odejít nenechá a bude ji obtěžovat život, tak odešla úplně? Dcerku vzala s sebou a jako pomstu manželovi, s tím, ze bude podezřelý, případně ho zavřou? Prostě jela na dovolenou, ze to buď dají dohromady nebo to ukončí..

Tak to už je dobrý sci-fi tato teorie… Dej se k filmu :-D po tobě skočí všema deseti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
6.8.13 22:39

@zikado :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kdo ví, jak to bylo. nejhorší jsou ukvapené závěry podle „jedna paní povídala a Nova odvysílala“. ať jsou tak či onak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
6.8.13 22:39
@arnaset píše:

Tak by to take mohlo byt, ale vetsinou byva nejpravdepodbnejsi nejjednodussi varianta, neni to detektivka, ale zivot, myslim stale, ze to byla prace manzela. Do toho, jak spolu zili a vychazeli, nikdo zvenci nevidi, nemusi to vedet ani pribuzni a znami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
6.8.13 22:40

Já si taky myslím, že to mohl být on, ale na druhou stranu si říkám, že byly blondýnky, že to třeba někomu z hotelu mohlo vadit.Taky je mi divné, že nikdo nemluví o nějkých důkazech- třeba ty lahve od vody, jestli je mají a jestli je taky někdo prozkoumal, zda v nich něco bylo. A třeba chtěl zabít jen manželku a dcera se napila omylem, kdo ví. Nebo ten poslíček, co jim donesl vodu, jak on dnes říkal, třeba to mohl být on. Mylsím, že pokud se nepřizná, tak se nedozvíme, jak to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
6.8.13 22:40

Co když je hodně žárlivý a pojal podezření, že dcera není jeho :think: pak by se zbavil obou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová