Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já bych se podívala po perspektivnějším partnerovi. jako ke všemu pomalu platit jeho prů. ery, to bych teda nedělala.
@ohýnek píše:
no nevím jaká je teď pro mě výhoda, že nejsem slepice a že mi nedávno napsal (nejsme spolu přes dva roky) že mě miluje. Kdybych byla slepice, aspoň bych měla pokojAle tohle by bylo na delší psaní
@blorchi mě by taky zajímalo, ve kterém městě bydlíš.
Já v Praze. Poohlížím se po práci, ideálně se do stávajícího zaměstnání nechci vracet. Byla jsem na pohovoru na podobnou pozici, kterou jsem dřív zastávala…mám 5 let praxe v oboru v TOP firmě, výbornou AJ, ve stávající firmě jsem začínala v roce 2004 nástupním platem 23 tisíc a ten už pak jen výrazně rostl dalěích téměř 5 let. No a na tomto pohovoru mi nabídli plat 10 tisíc… Takže kde přesně to žiješ? ![]()
Zakladatelko držím vám palce, ať to dobře dopadne, a příteli fandím, že i v těžké životní situaci se o děti stará a alimenty platí. ![]()
@blorchi píše:
To jsem nerekla ze bude mit vic, ale bude mit stalej plat, nebude se muset nikde stresovata shanet praci, cekat na proplaceni faktur..Bude mit zaplaceni zdravotni socialni, a nemluvim o nemocenskeHolky me prijde, ze tady jsou vsechny co maji doma chlapa s deckem
Ohynek, dle me dela spravnou vec, ale nejspis ma expartenra s kterym se da domluvit. TAKOVYCH je velmi malo
Takze pochlebovat ji oprvdu nebudu, nevim za co
podle mě, z toho co čtu tady a v jiných vláknech, je to spíš o tom že prakticky neexistuje ženská co by se dokázala rozumně domluvit. Každá chce vytřískat a obrat chlapa o všechno. Vyjímkám se omlouvám, povrzují pravidlo.
@bloumik Ziju na S. MORAVE. Dobry stavar si opravdu vydela
Nechci rozebirAT TVE ZAMESTNANI, To je mi u zadni casti tela, zde se bavime o chlapovi, stavari ![]()
@ohýnek píše:
podle mě, z toho co čtu tady a v jiných vláknech, je to spíš o tom že prakticky neexistuje ženská co by se dokázala rozumně domluvit. Každá chce vytřískat a obrat chlapa o všechno. Vyjímkám se omlouvám, povrzují pravidlo.
Tak to ctes spatne, znam nekolik zen, ktere by radeji aby se tatinek zajimal o deti a klidne i ozeli tech par korun
Asi se nepohybujes na spravnych mistech ![]()
@blorchi píše:
Tak to ctes spatne, znam nekolik zen, ktere by radeji aby se tatinek zajimal o deti a klidne i ozeli tech par korunAsi se nepohybujes na spravnych mistech
proto jsem předem psala že se omlouvám vyjímkám ![]()
Docela dost vás tady přítele zakladatelky kritizujete…ale druhotná platební neschopnost je dnes velmi běžná a reálná věc i ve velkých firmách. Ty to ale nepoloží na rozdíl od jednotlivce živnostníka. ![]()
Určitě to není tak černobílé, jak to tu některé prezentují… A fakt, že i přes omluvu soud alimenty projednal (zaujatost soudce, resp. zaangažovanost bratra exmanželky je více než jasná), je něco, co přítel zakladatelky jen těžko mohl ovlivnit.
Mmch exmanžel mé kamarádky má prokázaný průměrný měsíční příjem za rok 2012 celých 55 tisíc čistého. A platí jí na dvě děti 8 tisíc, tj. 4 tisíce na jedno. Takže alimenty přítele zakladatelky jsou přiměřené dospívajícímu dítěti, ale ani náhodou jeho příjmům. A to se dostáváme zpět k tomu, že to soud vůbec neměl projednávat s řádnou omluvou a bez prokázání příjmů…
@blorchi píše:U nas byla domluva jasna 15ookc na kazde dite. S tim, ze ted mame zvysene vydaje, takze jsem zadala o navyseni a bylo urceno 4000kc na kazde dite a to je ex nezamestnany.
A tím se jako chlubíš že jsi vyču…potvora? Tak to se mi chce z tebe ![]()
@leene píše:
A tím se jako chlubíš že jsi vyču…potvora? Tak to se mi chce z tebe
@leene píše:
mě by spíš zajímalo, jestli má dvě děti (píše na jedno dítě, tak nevim jestli jich má deset nebo dvě) kde bere 8000 měsíčně. Bez zaměstnání? Asi umí čarovat
chtěla bych seznámit ![]()
@leene píše:
Blorchi,
přesně tak, ne stavař, ale truhlář… to je trochu něco jiného…
bratranec truhlář byl zaměstanán v truhlárně, firmy neplatili, dlužili a on byl
bez vyplaty několik měsíců a nikoho nezajímalo, zě má doma manželku na mateřské a dvě děti…
@ohýnek píše:
mě by spíš zajímalo, jestli má dvě děti (píše na jedno dítě, tak nevim jestli jich má deset nebo dvě) kde bere 8000 měsíčně. Bez zaměstnání? Asi umí čarovatchtěla bych seznámit
Tak to se dalo cekat, ze zacnete resit me
ja diskusi nezalozila devcatka ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat