Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Weru píše:
Tak by me zajimalo, jak by chytroliny jako je @leene, vyzily s 15 tis +2 tis. alimenty, pri najmu 10 tis + skolka 1500+ telefon, tramvaj, obleceni a jidlo pro dite. A to jsme s ex musela tez tahat, to jsem teda svine svinska s takovym platem chtit po chudackovi tolik moc penez, ze? Tak se nezapomen opet „poblit“.
A to nemluve o @blorchi, ktera ma tezce postizene dite, kdy plati nehorazny penize za leky a dalsi peci.A 7 tis. pro dve deti se mi zda adekvatni pri platu 15 tis. + vydelcne cinna manzelka, druzka ci pritelkyne. Pokud nedorazil k soudu, se mi jevi ponekud nezodpovedne…Nebo s ezeptam jinak, z jakeho duvodu nedorazil?
A rada: pokusit se poohlednout ( kouknout alespon na net), zda by tu byla moznost trvale prace a lepsiho vydelku. Za zkousku clovek nic neda, ze…
A nezlobte s ena me, ale pokud by mel jit muj drahy do kriminalu, tak se snazim delat vse proto, aby tam nesel.
@Weru píše:
Ja is teda partnera beru i se zavazky. Pocitam s tim, z ema deti a jak kupuje mym detem, kupovala bych stejnym dilem i joho detem. Cim by se jako lisily?
Asi nerozumíš co tím myslím. Psala jsi, že výše alimentů 7000Kč z 15000kč je v pořádku, jelikož má pracující družku. A já mluvím o tom, že do výpočtu alimentů by se neměl příjem družky počítat.
To, že pak družka sama koupí něco jeho dětem apod je věc jiná.
@Weru ale já jeho děti neodhánim, dávám jim to smé co mojemu.3tve mě jen fakt, že kdyby mě počítali, tak by museli započítat i toho jejího novýho a to by vyšlo najevo, že v konečném součtu mají třikrát víc peněz než mi…Ale ono je to celé nadýl, tak jednoduchý jak jsem to napsala to není a rozebrat to nechci ![]()
@Weru píše:
A nezlobte s ena me, ale pokud by mel jit muj drahy do kriminalu, tak se snazim delat vse proto, aby tam nesel.
A tady tvrdí někdo něco jiného? ![]()
@ohýnek píše:
@Weru ale já jeho děti neodhánim, dávám jim to smé co mojemu.3tve mě jen fakt, že kdyby mě počítali, tak by museli započítat i toho jejího novýho a to by vyšlo najevo, že v konečném součtu mají třikrát víc peněz než mi…Ale ono je to celé nadýl, tak jednoduchý jak jsem to napsala to není a rozebrat to nechci
Nějak tak, pokud se má počítat nový partner, tak at se počítá jak u ženské, která požaduje alimenty, tak u chlapa, kterému mají být alimenty vyměřeny.
@AngelLilly Stačí kouknout jednu dvě stránky zpět… Už se nechci opakovat, tak se jen připojuju tam, kde si myslím, že jsou rozumné argumenty.
@karolina_a_betuska jj jeden příspěvek jsi napsala
to vím, ale zbytek…
Truhlar a 15 hrubeho? to je vtip ne? tatik by se mel vic otacet aby uzivil deti a pripadnou novou rodinu. co by delal kdyby na deti neplatil jen vyzivne ale mel by je doma? posilal by je past?
Pokud vim, tak pokud neplatic sdili spolecnou domacnost s druzkou, ci pritelkyni maji stejne trvale bydliste, tak se platy pocitaji dva ![]()
@ohýnek píše:
@Weru ale já jeho děti neodhánim, dávám jim to smé co mojemu.3tve mě jen fakt, že kdyby mě počítali, tak by museli započítat i toho jejího novýho a to by vyšlo najevo, že v konečném součtu mají třikrát víc peněz než mi…Ale ono je to celé nadýl, tak jednoduchý jak jsem to napsala to není a rozebrat to nechci
Jde o to, ze dite, ktere ma partner s predchoziho vztahu nesmi stradat. Proto se posuzuje v nekterych pripadech i plat partnerky. Pr. zena vydela 50 tis., muz ( ex) 10tis. nebo je na materske. Svobodna matka 10 tis. Proto soud nikdy neda vysi vyzivneho 500 Kc, nebo li chces tak neda adekvatni castku vyzivneho vuci platu otce ditete z predchoziho vztahu.
@AngelLilly píše:
@karolina_a_betuska jj jeden příspěvek jsi napsalato vím, ale zbytek…
Co tady resis? Mam ti prepocitat slova a pak porovnat, jestli jsi toho napsala vic nez Karolina?
Jak ve skolce, chtelo by to padne argumenty.
@Weru nikdy nedá? Známá pracuje na soudě a má na 15. letého syna výživné 500Kč
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat