Netěhotná těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
27.10.13 18:13

Ahojík :* tak na testíku dušík a jsme 15 DPO :dance: tak uvidíme, za pár dní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
28.10.13 13:23

@čenečka92 hezky, tak at sili :kytka: moc drzim pesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
28.10.13 16:26

@Lucake Děkuju,věřím tomu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.13 17:55

Ahojky, chtela jsem se zeptat. s partnerem se snazime o druhe mimi.dnes jsem 31DC.ms mam tak po 35dnech. v zari jsem zacala pit kontryhelovy caj a zobat vitaminy.dnes bych mela byt zhruba 10dni od ovulace. minuly tyden jsem zacala mit citliva prsa, jsem unavena porad bych spala, obcas je mi nevolno. partner mi porad rika ze mam prsa cim dal vetsi:D.rano jsem mela na toaletaku sv. hnedy vytok od te doby nic. odpoledne jsem si delala mamatest, ale je negativni, myslite ze je na pozitivni test brzo? vazne jsem si byla jista ze to vyslo:(i prsa me porad boli..dekuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.13 17:55

Ahojky, chtela jsem se zeptat. s partnerem se snazime o druhe mimi.dnes jsem 31DC.ms mam tak po 35dnech. v zari jsem zacala pit kontryhelovy caj a zobat vitaminy.dnes bych mela byt zhruba 10dni od ovulace. minuly tyden jsem zacala mit citliva prsa, jsem unavena porad bych spala, obcas je mi nevolno. partner mi porad rika ze mam prsa cim dal vetsi:D.rano jsem mela na toaletaku sv. hnedy vytok od te doby nic. odpoledne jsem si delala mamatest, ale je negativni, myslite ze je na pozitivni test brzo? vazne jsem si byla jista ze to vyslo:(i prsa me porad boli..dekuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
28.10.13 18:03

@rorryandrejka31 můžeš být těhotná, ale taky to můžou být příznaky menstruace. Zkus test za pár dní znovu, ted je ještě brzy si myslim. a mamatest můžeš mít klidně negativní. už není co býval. Nějak se zhoršily. Držím palce at mrcha nedorazí a jsou na testu // ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
28.10.13 18:05

@čenečka92 gratuluji at sílí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.13 18:10

@Pekoni kdyz ms nedorazi, tak zkusim jeste jednou test, ale jinej asi.kez by to vyslo no:)byla jsem si tak jista a to je asi ta chyba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.13 18:12

@Pekoni kdyz ms nedorazi, tak zkusim jeste jednou test, ale jinej asi.kez by to vyslo no:)byla jsem si tak jista a to je asi ta chyba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
28.10.13 18:15

@rorryandrejka31 počkej aspon na termín ms. Já v létě testovala v den kdy jsem to měla dostat a měla jsem slaboulinkáho ducha-taky mamatest. Takže těhu klidně být můžeš jen to na testu ještě není vidět ;) Já pojala podezření, když mi kamarádka udělala kafe a ono mi nechutnalo. Přesně jako v prvním těhu. Tenkrát jsem ještě nechápala proč mi nechutná :lol: Tentokrát jsem věděla okamžitě :lol: Tak at tě instinkt nezklame ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
28.10.13 18:16

@rorryandrejka31 jo a mě se osvědčily testy z lékárny MR.max jejich značka. jsou tam dva a stojí 29.-kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.13 18:32

@Pekoni kdybych aspon vedela kdy ms prijit kdyz jednou je to po 35 dnech pak po 38dnech.tak doufam, ze jeste ty 4dny ms nedorazi a udelam dalsi test v patek, me prave zarazi ten vytok slabej, nevim jestli je to prave se rozjizdejici ms nebo co…a taky ja netrpim na citlivost prsou a tak celkove ty priznaky. myslis jako lekarna dr max?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
28.10.13 18:51

@rorryandrejka31 jojo lékárna dr. max ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.10.13 10:31

@Pekoni moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.13 12:58

čekání

Ahoj holky, moc prosím o radu. Snažíme se s manželem o mimi. Trefila jsem se přesně do plodných dnů a ovulky, ale příznaky žádné nemám, Můžu i tak být těhulka? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí