Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Kubula.K Protoze mi nic neprispiva
Tak ho pošli do hospody, až dostane hlad. ![]()
Znam tohle ze vztahu mych rodicu, ktery byl slw meho nazoru dost hrozny. Z muzem jsem 17 let a tohle to neznam. Jde o kvalitu a nastaveni vztahu a vyber partnera. Doma nevyvarim ani nemusim sbirat po byte spinave pradlo.
@Anonymní píše:
A to s nim mad dite a myslis si, ze takovyhle otec a partner mu bude skvelym vzorem? No to teda potes koste, co jsou zenske schopne vytrpet a jeste jim to asi prijde v poradku. ![]()
@Svistice píše:
A to s nim mad dite a myslis si, ze takovyhle otec a partner mu bude skvelym vzorem? No to teda potes koste, co jsou zenske schopne vytrpet a jeste jim to asi prijde v poradku.
Me to vubec v poradku neprijde. Naopak si myslim, ze je to velmi spatne. Nicmene pracuji z domova a az na slabsi mesice to sama davam. Aspon ze neprispivam na bydleni
Ze sve prace vim, jak moc by pro prcka ted bylo tezke snaset nejake popotahovani v ramci sporu a nechci ho tomu vystavit. Mozna kdybych si to zaridila, fungoval by partner jinak, ale ja jsem popravde moc hrda na to, abych kazdy mesic skemrala o korunu ![]()
@Anonymní píše:
Me to vubec v poradku neprijde. Naopak si myslim, ze je to velmi spatne. Nicmene pracuji z domova a az na slabsi mesice to sama davam. Aspon ze neprispivam na bydleniZe sve prace vim, jak moc by pro prcka ted bylo tezke snaset nejake popotahovani v ramci sporu a nechci ho tomu vystavit. Mozna kdybych si to zaridila, fungoval by partner jinak, ale ja jsem popravde moc hrda na to, abych kazdy mesic skemrala o korunu
co sis v to proboha našla za vola, pardon za ten výraz. Popravdě si myslím, že tím, jak sebou necháš zametat a vydrzujes si ho, svou hrdost srazíš výrazně víc, než kdybys doma oznámila, že se na domácnosti bude podílet.
@Anonymní píše:
Me to vubec v poradku neprijde. Naopak si myslim, ze je to velmi spatne. Nicmene pracuji z domova a az na slabsi mesice to sama davam. Aspon ze neprispivam na bydleniZe sve prace vim, jak moc by pro prcka ted bylo tezke snaset nejake popotahovani v ramci sporu a nechci ho tomu vystavit. Mozna kdybych si to zaridila, fungoval by partner jinak, ale ja jsem popravde moc hrda na to, abych kazdy mesic skemrala o korunu
Jakože on platí bydlení a ty jídlo a vše kolem dítěte nebo jak to myslíš?
A jaky procento svych prijmu davate do neceho, z ceho tezi i ten druhej? Bydleni, jidlo, dite a tak?
@divine woman ahoj ale to řeším stejne…prítel se v tomto smeru nijak neangazuje… jedine co že mi občas pohídá jedo nebo druhe ditě třeba 2 hodky… a to jsem momentálne vyřešila pani a hlidani…takže prave zjistuju že nevím k čemu přítele mam ![]()
@Anonymní píše:
@divine woman
Ne nutně.....já jsem stejně vždycky všechno řešila a organizovala sama, ne že bych chtěla, ale většina chlapů ve vztahu zleniví a zpohodlní. Takže to vyjde nastejno, akorát už nedělám nikomu služku, nikdo mě neruší a nenarušuje mi můj klid. Ono když žena he sama, tak zjistí že je vlastně mnohem statečnější a silnější, než si kdy myslela.
Na opravy doma se zavolá buď placený řemeslník, nebo přítel nebo kamarádnení nutno si ho nastěhovat.
ahoj no ja právě ty opravy delam doma sama…ebo ekoho seženu, co se týká auta tak taky všecho okolo si zařizuju sama, akupuju vařim uklizim, deti, koničky skolka, prace… vyhovuje mi to tak akorat otazka je fakt že te chlap mi tady asi jen překaží. ted jak tady ení tak mam tak super naladu a super večery
@TrueIsFalse ahoj…zklamu Tě právě …byt jsme si koupili napul…auto mám svoje.. on platí elektriku a plyn já platím jídlo a děti, koníčky (platím tedy spíše víc než o každý mesic) ..když jedeme na dovoleou spočítáme celkve náklady a vydělí se to dvěma… .takže tak
finančně tedy bymi take nechyběl
@Anonymní píše:
Omlouvam se za anonym, ale v tomto radeji zustanu v utajeniMam to podobne. Kdyz partner odjede pracovne treba i na tyden pryc, usetrim dost penez za jidlo, nemusim varit velke obedy, s mimcem nam staci malo. Muzu jit spat ve stejny cas jako mimco, coz je skvele vzhledem k tomu, ze se v noci casto budi a spim malo. Nebo muzu po vecerech pracovat a nemusim mit vycitky, ze se mu nevenuji. A presne - nemusim vysvetlovat, proc dnes zase nic nebude … . Nejvic je to ale vzdy znat na tech financich. Kdyz je partner doma, casto saham do uspor, abych to utahla
Uz jsem premyslela o tom, zda je to vubec funkcni, kdyz mam takove pocity, ale vzdy jsem dospela k tomu, ze pro nase miminko je to tak lepsi.
cítím to stejne !!!
![]()
@Anonymní píše:
@TrueIsFalse ahoj…zklamu Tě právě …byt jsme si koupili napul…auto mám svoje.. on platí elektriku a plyn já platím jídlo a děti, koníčky (platím tedy spíše víc než o každý mesic) ..když jedeme na dovoleou spočítáme celkve náklady a vydělí se to dvěma… .takže takfinančně tedy bymi take nechyběl
Heled a proč mu nereknes ze potřebuješ aby ti dával víc peněz??? Nechápu ze většinu platis ty
@Anonymní píše:
Jsme s partnerem 7 let, máme 2 deti (6 a 2 roky) a tak nejak si zijem docela spokojene bych řekla… žádne velke výkyvy nemáme…partner ted odjel na 14 dni na dovolenou na ryby a já už jsem týden doma sama s detmi a je mi tak super…uplně jsem jakoby ožila, strašne si to užívám ty večery o samotě ale i ty dny jsou takove klidnejsi když se nemusim s nikym na ničem domlouvat, proste jakoby mám pocit že by se mi žilo nejlíp samtný s dětma… máte to taky nektera z vas tak? nikdo mi doma nepouští televizi, je tady krásne ticho když deti usnou..nemusim si s nikym povídat… odpovídat.. nemusim skoro vařit - detem stačí málo a ja držím dietu..nemusim mít špatný svedomí že „dneska zase nic??“ nemusim ani jezdit obden nakupovat chleba.. jako je to blbý- čekala jsem že se mi po týdnu bude stýskat a opak je pravdou… vyhovuje mi to
Tak ho pošli na ryby na púl roku a to snad budeš aspoň trošku nadrbaná, ne?