Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Afrikana píše:
Podle me lidi vyciti, co si ke komu mohou dovolit, a podle toho se tak chovaji. Ke mne by si treba nikdo nic nikdy nedovolil a to ani nemusim nic rikat. A to rozhodne nejsem krehka, ani se nelicim a chodim sportovne oblekana, ale ani se netvarim protivne nebo nepristupne. Pristupy 4.-6. bych na tvem miste rovnou skrtla, protoze ti z toho neni dobre. Muzes dat treba priklad toho, co ti rikaji?
No to právě není o tom, ze to jde nebo nejde vycítit. Nejde o pocity, ale o to, že se clovek regulérne dokáže ohradit. Podle toho jak reaguje na situace ostatní vnímají jeho povahu. Kdyz bude obecně otloukanek, co si nechá vše líbit, lidé ho tak budou brát. Povaha se projevuje činy. Takže zakladatelce nezbyde nic jiného, než se za sebe postavit.
Jestli jsou ty útoky častější nebo to hraničí se šikanou, řešila bych to na personálním nebo se šéfem.
@Afrikana píše:
Podle me lidi vyciti, co si ke komu mohou dovolit, a podle toho se tak chovaji. Ke mne by si treba nikdo nic nikdy nedovolil a to ani nemusim nic rikat. A to rozhodne nejsem krehka, ani se nelicim a chodim sportovne oblekana, ale ani se netvarim protivne nebo nepristupne. Pristupy 4.-6. bych na tvem miste rovnou skrtla, protoze ti z toho neni dobre. Muzes dat treba priklad toho, co ti rikaji?
Třeba že něco nemám dělat, řešit -pritom to v rámci práce řešit musím. Ze něco dělám špatně, co.mam delat atd.
@Anonymní píše:
Třeba že něco nemám dělat, řešit -pritom to v rámci práce řešit musím. Ze něco dělám špatně, co.mam delat atd.
No tak se prostě musíš ohradit - starej se laskavě o sebe, rypej do něj taky co dělá blbě, jinak si to budou dovolovat furt ![]()
Podle mě je tohle chyba vedení, pokud se to opakuje. Prostě jdi za šéfem a požádej ho, aby to řešil. Není možné, aby tohle přecházeli.
Autoritativní výchova produkuje hodně hodných holčiček. Když si s tím žena dlouho neporadí, někdy pomůže mít děti. To pak ženy v sobě často objeví netušenou lvici
.