Neustálé uklízení, jsem už asi magor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6509
23.9.15 20:32
Já mám relativně velký dům.. ale mně přijde (či se tím alespoň utěšuji :lol: ), že musím najít nějaký lepší systém.. neustále na tom pracuji, protože - jak píšeš - některé věci se opakují pořád dokola.. chápu vytírání, mytí atd.. ale to neustálé přesouvání, přenášení, to mi přijde nejzbytečnější..
@tasa píše:
Já mám pocit, že nejčastěji ze všeho prohazuju, třídím a organizuju-věci denní potřeby, hračky…+ nejnutnější v kuchyni-myčka, dřez, stůl. nejvíc mě štve, že de facto celý!! uklizený byt nemám nikde -než uklidím do konce, začátek bytu už je zase v háji a to máme byt běžné velikosti.

@tasa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.1.24 21:54

Pardon

Omlouvám se, že vstupuju do ryze ženských kruhů. Nicméně, když čtu ty příspěvky, tak závidím vašim partnerům. Já nejsem žádnej úklidovej šílenec, ale jsem zoufalej z kuchyně, kde jsou na zemi mastné skvrny, u sporáku olejem pocákané obložení, linka upatlaná… Možná to přeháním… moje partnerka to neřeší a tak každý večer alespoň tu kuchyň uklidím, abych nebyl ráno ještě zoufalejší. Jsem rád, že jsou stále ženy, které mají rády uklizený a voňavý domov. Na takové partnerky jsem v podstatě neměl nikdy štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová