Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ibis píše:
To souhlasím, ale od toho je i druhý rodič, ne? A u zakladatelky pan manžel nehodlá nic měnit, tak se má „obětovat“ jen ona? Pro něj dítě není na prvním místě?
Vždyť jsem psala, ze on je taky parodie na rodiče, když napsala, že se o dítě taky nezajímá
@Barbucha3 U syna jsem začala na zkráceně pracovat v pul roce, v listopadu mu bude 18
, Dcerku hsem strčila do skolky ve 2 letech, ted v září pujde do 1. Třídy.. Dceru jsem od 1. roku připravovala do kolektivu, chodila jsem s ni na cviceni.. byla pripravena a ve školce mezi dětmi spokojena… Hned jsem ji tam nechávala na spaní a super! Musela jsem pracovat, nejak jsem v kostech cejtila, ze se na ex nemuzu uplne spolehat a vyplatilo se ![]()
@Královna Kosmíru Ať máma klidně pracuje při dítěti, to není nic proti ničemu
@Barbucha3 píše:..myslim ze je to v pořadku.. uplne… Ja jsem ale typ, ktety by byl spokojený i doma, kdybych měla muže ktery se postara o blaho rodiny a zázemí.
@Královna Kosmíru Ať máma klidně pracuje při dítěti, to není nic proti ničemu
Příspěvek upraven 01.07.23 v 12:12
Syn má 14 měsíců, koníčky mám tak dvakrát, třikrát do týdne a pak nějaké ty večerní akce s přáteli ale to už většinou syn spí. Jsem s ním denně několik hodin, občas i celý den… Manželovi je 30 a dítě hodně chtěl, říká ale že mu bude věnovat až vyroste.
@Pitaya1 píše:
Přečti si co ra hvězda píše… bid je v práci, nebo s kamarády. S dítětem je babička, protpze matka ho odstrkuje. To ti fakt přijde v pohodě? Nejspíš jsi stejná parodie na matku jako zakladatelka a tak se jí zastavas
Ona se „ta hvězda“jak ty říkáš svěřila s pocity, které má snad každá matka a pokud někdo řekne, že takový pocity neměl, tak lže! Ty jsi zas povrchní „matka“ která si nevidí přes špičku nosu…
@Anonymní píše:
@Atisia Nikdo mě nedonutil, ale já jsem myslela a často mi to říkali i ostatní ženy, že s vlastním dítětem přijde nekonečna láska a já se úplně změním a ono se to nestalo. No až budou synovi tři chtěla bych aby chodil do školky a já byla v práci na celý úvazek, víkendy bychom spolu trávili všechny, jen třeba jednou za měsíc v neděli… Jako nějaký plán zhruba mám ale spíš nevím jak přepnout ty pocity…
Tak hold nejseš standartní no. Jenže pozor! ty ses rozhodla, ty tomu dala start. Ty jsi tedy zodpovědná za zdraví vývoj děti. Pořádně si rozuměli co jak uděláš, aby ti to pak dítě nevycetlo nebo ty sobe. Prosimtě a další dítě akci si opravdu pořádně rozmyslí.!
@Anonymní píše:
Syn má 14 měsíců, koníčky mám tak dvakrát, třikrát do týdne a pak nějaké ty večerní akce s přáteli ale to už většinou syn spí. Jsem s ním denně několik hodin, občas i celý den… Manželovi je 30 a dítě hodně chtěl, říká ale že mu bude věnovat až vyroste.
Tak to je ještě fakt prtě. Jak často jsou ty večírky?
@ibis píše:
Ona se „ta hvězda“jak ty říkáš svěřila s pocity, které má snad každá matka a pokud někdo řekne, že takový pocity neměl, tak lže! Ty jsi zas povrchní „matka“ která si nevidí přes špičku nosu…
Ne neměla jsem takové pocity pro ně je a bylo dítě důležitější než párty, práce atd.
@Pitaya1 píše:
Přečti si co ra hvězda píše… bid je v práci, nebo s kamarády. S dítětem je babička, protpze matka ho odstrkuje. To ti fakt přijde v pohodě? Nejspíš jsi stejná parodie na matku jako zakladatelka a tak se jí zastavas
Ty parodie, já se jí nezastala. Doporučila jsem ji, ať hledá terapii, tzn. pomoc.
@Anonymní píše:
Tak na to bych si dala pozor.. slibem nezarmoutis..
@Pitaya1 píše:
Ne neměla jsem takové pocity pro ně je a bylo dítě důležitější než párty, práce atd.
No a co.. ona i ja to mame jinak.. svoje děti miluju.. sportuju s nima, věnuju se jim, ale taky je nechavam i bez matky.. pro jejich vlastni dobro. Mladymu bude 18 ![]()
Příspěvek upraven 01.07.23 v 12:21
@Anonymní píše:
Já bych mu taky řekla, že bych chtěla dítě, které se už o sebe samo postará! Že se teď nechci „věnovat“
Chyba není na tvojí straně…on by se měl nad sebou zamyslet…
@Pitaya1 píše:
Fajn. Ale o to nejsi „lepší máma“ ne?