Nevěděla jsem, že jsem těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.10.20 16:14

Tady jde vidět, jak matky na mateřský nudi, máte radit ne kritizovat! Vše je možné!! Akorát sedite na na zadku a píšete ****

Upraveno adminem - vulgarita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.10.20 16:16
@Kipa22 píše:
Jsme národ k alkoholu víc než tolerantní, takže chápu, že se směješ. Výzkumy, ale potvrzují to, co říkám já. Alkohol je neurotoxický a dobře propustný přes placentární bariéru. Koncentrace alkoholu je vždy vyšší než v těle matky.

To, že si dá ženská občas skleničku, opravdu neškodí tolik, jako drogy u závislé feťačky. Není potřeba zakladatelku tak děsit.

• Citovat
  • Upravit
411
24.10.20 16:18

Tak když to nezjistí ani doktoři, tak to už je opravdu hardcore. O tom, že alkohol je horší než drogy jsem taky někde kdysi četla. Taky mě to zarazilo. Ale tak stačí se podívat třeba na syna Pergnerový. Ta jela na heroinu a kluka má zdravýho a vlastně vím tady v okolí ještě o jedný, která určitě kouří a něco bere. Klukovi je kolem 6 a vypadá v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
24.10.20 16:23

@boball Tak tomu nevěřím že necítila pohyby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
24.10.20 16:25

Ja znám paní, která na to přišla v 6.mesici při preventivce na gynekologii. Je obézní, má polycysticka ovaria a menstruuje 2× za rok, tak si toho nevšimla. Co používá nebo nepoužívá za antikoncepci, jsem se teda neptala :) Taky se samozřejmě neomezovala, nekouří, ale víno si občas doma otevřou. Holčičce už je 13 let a je naprosto zdravá a šikovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
24.10.20 16:29

@Janli Tak když si dá tehule občas skleničku tak je jasné že to neškodí když ovšem chlastá denně tak to je :poblion: to už vyjde na stejnou jako když bere drogy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
24.10.20 16:31

@LolaAA Já znám ženskou ta celé těhotenství brala drogy a kluk divný je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.10.20 16:38
@Anonymní píše:
Upřímně, nevědět o tom je možný reálně do cca 20. týdne. Potom už to prostě nejde nevědět. Dítě kope, žena nemá menstruaci už řadu měsíců…
Ty co tvrdí že o tom neví díl jsou většinou ty co to dítě nechtějí. Tam pak funguje psychologie - když to budu ignorovat tak se to nastane, když to nebudu řešit ono se to nějak vyřeší apod. Spíš to potlačí podvědomě a není to o tom že by o těhotenství opravdu nevěděly.
Stejně jako je možné si těhotenství vsugerovat, je možné si vsugerovat i to že žádné těhotenství není. Hlava je mocná čarodějka.Ano, dítě může být nemocné. To může být vždycky, i když žije žena vzorově. To je risk toho mít dítě. Teď už s tím nic neudělá. Musí prostě porodit a uvidí se no :nevim:

Nechci se hadat, taky to nechápu, ale co se tyce pohybů, citila jsem je az nekdy v 24tt, velmi malo a velmi slabe. Kombinace placenty vepředu, polohy KP s prilehlyma nohama a velmi klidneho dítěte :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
24.10.20 16:38

@Annabela11 když je placená v předu, tak to je fakt špatně cítit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
24.10.20 16:47
@Anonymní píše:
Upřímně, nevědět o tom je možný reálně do cca 20. týdne. Potom už to prostě nejde nevědět. Dítě kope, žena nemá menstruaci už řadu měsíců…
Ty co tvrdí že o tom neví díl jsou většinou ty co to dítě nechtějí. Tam pak funguje psychologie - když to budu ignorovat tak se to nastane, když to nebudu řešit ono se to nějak vyřeší apod. Spíš to potlačí podvědomě a není to o tom že by o těhotenství opravdu nevěděly.
Stejně jako je možné si těhotenství vsugerovat, je možné si vsugerovat i to že žádné těhotenství není. Hlava je mocná čarodějka.Ano, dítě může být nemocné. To může být vždycky, i když žije žena vzorově. To je risk toho mít dítě. Teď už s tím nic neudělá. Musí prostě porodit a uvidí se no :nevim:

Přesně tak, spíš si vsugerovala že těhotná není, a prehlizela to. No snad to bude zdravé dítě…

• Citovat
  • Upravit
53518
24.10.20 16:49
@Anonymní píše:
Já mám v okolí paní, která měla bolesti břicha chodila a tím po doktorech a žádný z nich nezjistil do porodu že je těhotná :cert: prostě měla pravidelnou menstruaci tak to nikdo nezkoumal, dávali ji prášky od bolesti atd atd až jednoho dne zjistila, že rodí :mrgreen: byl to šok pro všechny 8o

Jako že žádný doktor jí neprohmatal břicho a nezjistil, že má obří dělohu? Zrovínka to vyšlo tak dobře, že nebyla ani na prevenci na gyndě? Spíš se doktorům vyhýbala. Takové povídačce odmítám věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.10.20 16:51
@LolaAA píše:
Tak když to nezjistí ani doktoři, tak to už je opravdu hardcore. O tom, že alkohol je horší než drogy jsem taky někde kdysi četla. Taky mě to zarazilo. Ale tak stačí se podívat třeba na syna Pergnerový. Ta jela na heroinu a kluka má zdravýho a vlastně vím tady v okolí ještě o jedný, která určitě kouří a něco bere. Klukovi je kolem 6 a vypadá v pohodě.

Vypadat v pohodě neznamená, že v budoucnu nezačne něco brát po vzoru mámy. Já taky znám případ zdravých dětí u drogově závislé matky. Ale jsou zatím celkem malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
24.10.20 16:52
@Janli píše:
To, že si dá ženská občas skleničku, opravdu neškodí tolik, jako drogy u závislé feťačky. Není potřeba zakladatelku tak děsit.

Možná to děsí, ale chybí zde osvěta. Určitě držím palce, ať je dítě v pořádku. Ale to, že jedna sklenička nevadí, je holý nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.10.20 16:53
@Anonymní píše:
Tady jde vidět, jak matky na mateřský nudi, máte radit ne kritizovat! Vše je možné!! Akorát sedite na na zadku a píšete sracky

Proč se za svůj převratný názor stydíš, že jsi anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
24.10.20 16:58

@Kipa22 Naprosto s tebou souhlasím. Chtělo by to se prvni zaměřit na fetální alkoholový syndrom a vše s tím spojené. Pak až začít tvrdit, žejedna sklenka neuškodí. Uškodí! Nechápu, ze si někdo nemůže odepřít alkohol alespoň v těhotenství.
Pak se divíme, že máme samé adhd, hyperaktivní a nesoustředěné děti, když si jejich maminky v průběhu těhotenství dopřály jednu, dvě, tři,… skleničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí