Nevěděla jsem, že jsem těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4523
25.10.20 07:39

@Ba-stet no jo, co už, jsou i horší tehotensky problémy, ale co si budeme povídat, bylo to šílený. Doteď mám lehkou fobii z některých jidel a situaci :)
@warita jojo, ona sem tam sklenka neublíží, problém samozřejmě je hlavně v množství, když bude ženská chlastat první ligu, dítě to určitě nějak odnese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.23 18:27

Nevěděla jsem, že jsem těhotná

Ahoj vsichni, ja patrim mezi ty, co to zazily… Devět měsíců (pravdepodobne) se mi mala schovávala a prisla jsem na to az par dni pred porodem.. ale ne kvůli pohybum, ty proste citit nebyly… Ale posledni mesic mi zaclo rust bricho, do ty doby jsem sice pribrala něco, ale v te době jsme se doma pěkně cpali, takze jsem to prikladala tomu… Posledni mesic se mi ale brisko zakulatilo.. myslela jsem, ze budu tak v 5.-6. mesici podle velikosti.. alespon tak nejak vypadaly u predchozich těhotenství… Nestihla jsem se ani objednat k doktorovi a najednou porod… Mala sla nakonec císařem, protože se mi porod zastavil a ona se skrtila na pupeční snure… byla jsem z toho úplně v soku, tak mozna proto… Menstruaci jsem mela celou dobu… Mala neni uplne zdrava, po dobu těhotenství jsem mela anemii a asi ji tedy neslo ani dost zivin, takze proto se možná tolik nehýbala… Kdo ví… Každopádně se nam narodila a delame pro ni vse, co je v nasich silach, aby na tom byla co nejlépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí