nevera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
10.7.06 11:23

Jinak dekuju moc za rady, urcite mi to psychicky pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
10.7.06 11:24

Asi bych to rozsekla tak že bych po něm chtěla čas na rozmyšlenou,udělala bych se mu vzácnou,tajemnou a pak by se vidělo…
 G.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
10.7.06 11:24

Barbuško,
chápu tě, je to moc smutné :cry: :cry: :cry:

Vall,
tak ať vám to klape i nadále. Ať váš happy end nadále pokračuje a já pevně věřím, že bude :D

Jo a s tím NEUPÍNÁNÍM SE NA CHLAPY jsem to psala já, i když já nikdy neměla smůlu v lásce..ale já prostě nevím proč, ale odmalička věřím spíše holkám, mám spoustu kamarádek. A chlapy beru s rezervou, oni prostě mají svůj svět.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
10.7.06 11:26

Barbusko, on ale není jediný chlap na světě :) Teď je to určitě pro tebe děsný, ale pokud on má v tomto nějaký problém, budeš to rešit pořád a budeš nešťastná. Vím o čem mluvím. Je to u mě sice trochu jinak, ale to co jsi psala o šťastným dítěti a rodině, chci taky. Ale někde uvnitř mě pořád něco bojuje. Jestli dělám dobře, nebo ne. A moc šťastná teda nejsem. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
10.7.06 11:30

Barbusko, moc děkuju.
Chápu, že teď je to šílený, ale jen se snažím ti vysvětlit, že pokud mu to necháš projít moc hladce, tak nebude poučen a nepochopí (chlapi to maj hozený jinak než my), že tudy cesta nevede. Že s tebou nemůže zametat. Dej mu najevo, že ty seš ta silná (nedělej ze sebe před ním oběť), je to šílený, ale ty nesmíš před ním uronit ani slzičku. Koukám, že máš za sebou těžké jak dětství, tak pubertu - v tu chvíli bych ihned vyhledala odbornou pomoc. My ti tady můžem trošku pomoc v tom, že to ze sebe dostaneš, ale chtělo by to asi ruku odborníka.

A jen mimochodem - já nepsala neupínat na chlapy, jsem v tomhle směru taky chobotnice :P , když ho miluju, tak ho taky moc potřebuju a potřebuju to cítit. To chápu :D. Ale bacha na to - chlapi maj rádi, když tu ženskou nemaj nikdy úplně jistou 8) , potřebujou, ke svému životu vzrůšo a koření a to mu nedáš, když ho budeš jen obskakovat a dělat vše, co mu na očích vidíš :roll:

Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
10.7.06 11:32

Barbuško,
mě to teda nepotkalo a je to hnus, co musíš prožívat (a nejen Ty), ale každopádně a už to tu holky psaly - selský rozum do hrsti,což teda po takovém zjištění moc nejde, takže vyčkat!! Nechat si to víc projít hlavou.

Asi bych ho rovnou nevyhodila, i když já jsem cholerik, tak možná jo, ale Ty se ptáš co mu máš večer říct, ale podle mně bys měla počkat, co hlavně řekne ON! A jak se zachová on!

Snad se nezlobíš, že píšu, i když o tom vím prd! :oops:

Držím pěsti, ať vše zvládneš jakžtakž v pohodě, určitě to bude chtít čas.

Zu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.7.06 11:34

Biny, ale prave v tom je velky problem on je pro me jedinym muzem na svete, splnuje vse, co si od partnera muzu prat. Jen tohle, furt tady rvu a nechapu, vzdycky jsem si myslela, ze se me nejaka nevera netyka..
nemas icq, nechtela bys chvili poklabosit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.7.06 11:39

Val, Biny, Zu, Valci, Gabule, Pavlisku, a dalsi, holky dekuju, ze se z toho muzu aspon vypsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
10.7.06 11:42

Ahoj,
nemám s tímhle naštěstí zkušenosti, ale napíšu svůj názor. Myslím, že existují chlapy, kteří jsou hodní, dokážou být dobrými otci a manželi, ale prostě chtějí, potřebují víc ženských :roll: . Možná Tě má vážně rád a chce být s Tebou a ty ostatní má prostě jen na sex :? . Pokud je to takový typ chlapa, tak myslím nemá moc smysl čekat, že se změní. Je potřeba se rozhodnout, jestli mu to budeš tolerovat, nebo od něj odejdeš. Pokud bych to tolerovala, tak bych mu to ale určitě neřekla, prostě bych s ním jen zůstala. Vynadala bych mu, ale nečekala bych, že se to nebude opakovat, jen bych čekala, že to bude lépe tajit :( . Myslím prostě, že takovýhle typ chlapa se prostě nezmění ani kdyby chtěl :cry: .

Já bych s ním tedy ale zůstat nedokázala, nemohla bych s ním už spát, nemohla bych mu věřit, užralo by mě to, protože jsem strašně žárlivá. Asi bych řekla, že se budeme starat spolu o dítě, ale půjdeme každý svou cestou. Pokud možno v dobrém a v klidu (což bych tedy osobně určitě nezvládla).
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
10.7.06 11:42

Barbusko úplně mi běhá mráz po zádech. Na 100% vím, co bych udělala já :( Sbalila bych Vojtína, psouny a spolu s vyhlídkou, že budu bydlet u maminky v malém bytě a budu tam se dvěma ženskýma po sobě šlapat, se stěhuju. Náš táta se ku..il pět let před rozvodem. A co je málo věcí co opravdu nerozdýchám - když chlap rodinu bije a souloží jinde. Tobě přeju hodně síly a Tvému muži ať přijde k rozumu, i když … :?

A já mám taky doma báječného muže a báječného otce v jednom… a stejnak bych odešla. Co by bylo dál..... :?: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
10.7.06 11:43

Situace je to opravdu hrozná:-( Zamysli se nad tím co vlastně chceš. Jak jsi na tom, jestli jsi schopna zvládnout nejbližší rok sama s dítětem bez jeho podpory. jestli máš rodiče, kamarádku, kteří ti mohou pomoct třeba s hlídáním…, finančně…atd.

Zamysli se nad tím, jestli by tobě taky nevyhovovoval takový „VOLNÝ“ život. pokud ano, tak se uklidni a začni si vztah otevírat i pro sebe. Stejný postoj bys asi měla zaujmout pokud o něj chceš bojovat.
Dnes bych poradila , zeptat s e manžela kdy dojde večer domů, obléct se, namalovat a pak až dojde mu strčit dítě, a říct že jdeš s kamarádkou na tah, na kafe.. na víno.atd i kdybys měla sedět někde v čekárně na nádraží min. 4 h nechoď domů,ale pak jdi do nějaké hospody ať je z tebe trochu cítit kouř. za dva tři dny bych to zopakovala.
Jestli ho chceš a máš na to nervy tak to zkus, on tě má totiž doma s děckem jistou......, měl by začít přemýšlet nad tím co děláš a začal se trápit i on.

já jsem teď dvě noci přemýšlela nad něčím podobným, ale já to nevím jistě, jen mám takový podezření. nejradši bych šla a zahla mu taky, ne proto abych mu to vrátila, ale abych se tak nepatlala ve svých pocitech a měla v hlavě něco jinýho. ono je samozřejmý, že když člověk zjistí že ho někdo podvádí,tak mu to na sebevědomí nepřidá:-( ale na druhou stranu se zamysli jestli nejsi pro něho ty až moc dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5798
10.7.06 11:49

Evi , jsi mistr v přesném vyjadřování :lol: Přesně takhle jsem to myslela, ale nějak se mi to nepodařilo napsat.

Buď tiše tolerovat, nebo odejít.

Ale třeba mu tahle situace otevře oči, kdo ví??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
10.7.06 11:58

nevera

Ahojky Barbuško,je mi moc líto co se stalo.Celou dobu tu přemýšlím co ti napsat a ted jsem si přečetla příspěvěk od Evy a uplně s ním souhlasím .Ještě bych dodala ,že podle toho co píšeš ,bych řekla ,že tě tvůj manžel opravdu miluje a jak napsala Eva na druhou stranu je takový jaký je a to se i podle mě nezmění..Je jen na tobě jestli bys to dokázala tolerovat.Ale je to hodně těžký pokud o tom nebudeš přesvědčená,protože v takovém případě váš vztah už nebude jako dřív.Tohle zvládnou jen hodně silné nátury.
Je vidět ,že jsi opravdu hodně citlivá ženská a proto si myslím ,že pokud by ses o to pokusila akorát by ses trápila.Ono je taky jiná věc nevěru vidět a nebo najít smsku a pak si jen domýšlet.

Já bych se zbalila a odjela.Třeba za kamarádkou na pár dnů vyčistit si hlavu .
Ještě mě napadlo ,jak si zjistila ,že tě podváděl a není to tak jak říká on ,že to bylo před tebou?

Ještě pokud by ses rozhodla dál s ním být a netolerovat ,musíš mu to říct ,stanovit jasný hranice ,ale zas jak jsem říkala před tím důvěra je narušená a to bude ničit váš vztah.

A na to ,že bys zůstala sama na to nemysli a jestli jsi krásná jak říkáš :wink: tak sama dlouho nezůstaneš .

Pa Majdalenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
10.7.06 12:08

Barbusko,

uplne me z toho mrazi, jak ti musi byt, nikdy bych tohle nechtela zazit, ale holky, je to drsny, ale bohuzel kuzel nevera je vsude kolem nas a nekdo se dozvi, nekdo ne :-(. Lepsi je nevedet. Ja svyho muze miluju a povazuju za jedinyho idelaniho partnera a kdyby me on udelal tohle, zkusila bych ten radikalni rez. Ja jsme si na 99 % jista, že by se vratil a vse by mu doslo a dal by treba 10 let pokoj :-). Zlehcuju.

Já mám ve svém okolí několik štastných manželství kde vím, že nevera probíhá. A všichni ty chlapi svoje ženy milujou. Jen jim prostě přeskočí. Důvody (pokud to v manželství klape po všech smerech) moc nechápu, ale dovedu si představit, že když začně atraktivní ženská balit chlapa (nebo ten chlap tuší, že se tý ženský líbí), že ten, ač štasne ženatý a s milovaným dítětem se sbalit nechá. Myslím, že každymu člověku musí dělat dobře, když ví, že je nekomu sympatický, nekomu se líbí, dobře si s někým pokecá o necem jiném než s manželkou/manželem. Kam až to dojde..... Ale pokud má skvělou ženu (jako ty asi seš :-)) tak by mu to mělo dojít, že tohle nemá smysl.

Trochu dost by mi vadilo to natáčení va video, to mi přijde ujetý :-((( A taky by por mě bylo rozhodující, jestli manžel nevěru aktivne vyhledával nebo se proste nechal unést. Jojo nedělám si iluze, často manžela napomínám, že když už, tak s prezervativem - žádný nemoce a žádný alimenty.

Přeju ti hodne sil a vyřeš to nějak srdcem, hlavně jestli cítíš, že te fakt miiluje, tak bych mu dala šanci.

Držím palce

martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
10.7.06 12:13

nevěra

Souhlasim trochu s Evou. Otazka je jestli je to nevera a nebo nejaka sexualni uchylka. Proste touha byt s vice zenami. Myslim ze pokud to tak je,coz bych i rekla,tak ty se musis sama sebe zeptat jestli jsi schopna s timhle clovekem zit a tolerovat ho. Myslim ze se tomu rika otevrene manzelstvi…swinger…

Milujes ho to je jasne a nejde to zmenit z hodiny na hodinu. Mela bys opravdu doprat cas sama sobe o samote bez nej. Nejsem pro zadne baleni kufru a vyhozeni ze dveri kdyz sama nevis jestli to chces. Takove veci se maji delat jednou provzdy a ne pak treba ze mesic rict tak jo muzes zpatky…Promluv si s nim , rekni ze potrebujes cas byt o samote at te necha…Teprve potom bych sahla k nejakemu radikalnejsimu reseni.

Kazdopadne preju ti hodne sil at to zvladnes se cti a zustanes sama sobe verna.Svym za:,–(am pocitum sve zenskosti. Budu ti drzet palce. Nat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová