Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@takymanžel píše:
@Bůča Tak asi zásadní bude výběr. To ostatní je hodně individuální.Tak to je myslím zásadní chyba. Teda pokud to nepřehání.Ta moje je nejspokojenější od té doby, co se naučila ozvat.
Taky zastavam nazor, ze kdyz mi neco vadi, reknu hned. Nekdy dokonce i bouchnu, ale za 5 minut o tom nevim.
Takze se mi obcas stava, ze manzel za hodinu dve prijde, ze nad tim premyslel a ze mam pravdu, ze mozna rekl nejake veci, co nemel a ze ted, kdyz se uklidnil, tak vidi, ze mam pravdu.
No a co ja na to?
O cem ze jsme se to dohadovali? Vetsinou mi chvilku trva, nez si vzpomenu, ze vubec nejaka vymena nazoru byla. LOL Kdyz jde o blbinu, tak mam tendenci zapomenout hned, jak jsem upustila paru.
@admin píše:
Smazala jsem několik příspěvků @redbulka @OlgojChorchoj a @takymanžel. Vzájemné invektivy nebo vulgarismy do diskuse nepatří a jsou proti pravidlům. Na příspěvky proti pravidlům nereagujete a rovnou příspěvky nahlaste administrátorovi.Děkuji předem a přeji pěkný den,
admin Josefina
Můžete mi prosím osvětlit, kde jsem použil jaké vulgarismy a nebo někoho napadal? Děkuji
@inkakřivák píše:
@redbulka @takymanžel No v reálném životě by se tak třeba nechovali. Ale je fakt, že přátele a známé si člověk vybírá. Tady je to prostě forum a nemá cenu se čílit. A stejně jsem lepší - manželé 36 let, známe se 40! tak co, kdo je nestor a má největší právo být zhnusen? Kořte se, saláti!
Asi jsem trochu natvrdlej, ale tohle jsem nějak nepochopil.
A to o těch letech manželství, jsem nepsal abych se chlubil. Jinak ke 40ceti letům gratuluji.
@admin píše:
Smazala jsem několik příspěvků @redbulka @OlgojChorchoj a @takymanžel. Vzájemné invektivy nebo vulgarismy do diskuse nepatří a jsou proti pravidlům. Na příspěvky proti pravidlům nereagujete a rovnou příspěvky nahlaste administrátorovi.Děkuji předem a přeji pěkný den,
admin Josefina
Děkuji za smazání, za urážku té dámy se neomlouvám, byla zcela na místě.
@OlgojChorchoj píše:
@warita píše:
Taky zastavam nazor, ze kdyz mi neco vadi, reknu hned.
víc takových lidí
@OlgojChorchoj píše:
mě může urazit jen inteligent, a to ty nejsi, takže jako bys nic nenapsal - chybí mi tu smajlík s prostředník nahoru
![]()
@redbulka píše:
mě může urazit jen inteligent, a to ty nejsi, takže jako bys nic nenapsal - chybí mi tu smajlík s prostředník nahoru![]()
@redbulka píše:
vám ještě stále děti rostou? myslím fyzicky, nám už zdárně vyletěli z hnízda, tak jsme zase jak zamlada - spolu sami dva
Nám už rostou ty další děti - našich dětí!
@takymanžel
V realném životě by někteří třeba volili jiný způsob komunikace a tak - takhle jsem to myslela. tady nikdo nikoho nevidí, nezná, spousta lidí si tu dovolí to, co by v reálu neudělala nikdy. Tak to bylo míněno. Tím samozřejmě nemyslím třeba popisovanou nevěru či něco podobného, spíš myslím chování k diskutujícím. A těmi lety v manželství se klidně chlub. protože to svědčí o dobrém vztahu a taky veliké práci a úsilí.
@inkakřivák píše:
@takymanžel
V realném životě by někteří třeba volili jiný způsob komunikace a tak - takhle jsem to myslela. tady nikdo nikoho nevidí, nezná, spousta lidí si tu dovolí to, co by v reálu neudělala nikdy. Tak to bylo míněno. Tím samozřejmě nemyslím třeba popisovanou nevěru či něco podobného, spíš myslím chování k diskutujícím. A těmi lety v manželství se klidně chlub. protože to svědčí o dobrém vztahu a taky veliké práci a úsilí.
tak to máte supr, my máme zatím typické mladochy dnešní doby - teda naětěstí mají stabilní vztahy se svými partnery, ale zatím si chtějí prý užívat
.Jejich volba.
@inkakřivák píše:
@takymanžel
Nejsem z těch, co by se schovávali za anonymitu internetu. To co napíšu tady, klidně řeknu každému do očí.
@takymanžel píše:
Nejsem z těch, co by se schovávali za anonymitu internetu. To co napíšu tady, klidně řeknu každému do očí.
já se zas v reálu s takovýma debilníma kecama a reakcema jak mnohdy tady teda nesetkávám a kdyby jo, tak na ně odpovdím rovněž úplně stejně jako taddy. ![]()
Ahoj, jsme s partnerem spolu 10 let a máme dvě děti. Můj partner byl a je atraktivní muž, akorát za tu dobu, co jsme spolu trochu přibral. Asi před rokem se kolem mě začal, na novém pracovišti, točit mladší atraktivní muž. Vypadal dobře, byl zábavný a říkal mi to, co jsem chtěla slyšet a velmi mě přitahoval. Byl ženatý, a stejně jako já nechtěl nic měnit. Po půl roce našeho mileneckého vztahu objevila jeho manželka v jeho telefonu naše sms a vše oznámila mému partnerovi. Nenafackoval mi, nekřičel, jenom se mnou nemluvil. Až po týdnu mi řekl: že můžu zůstat v jeho domě kvůli štěstí našich dětí. Přestože to můj partner nikomu neřekl, tak jsem se strašně styděla a bylo mi hrozně. Po návštěvě v manželské poradně jsem začala doufat, že vše časem překonáme. Cca po půl roce, když partner dělal s naší dcerou úkoly u stolu v kuchyni, jsem ho vzala kolem ramen a pohladila po vlasech, ucukl a tichým hlasem mi řekl, abych se ho už nikdy nedotýkala. Teprve v tu chvíli jsem si uvědomila, že jsem tak skvělého člověka, který mě tolik miloval, ztratila navždy. Můj bývalý milenec vede soudní spor o majetek a děti se svou bývalou manželkou, který vypadá na mnoho let. Já uvnitř sebe cítím velký smutek a vím, že už nejsem milována. Zmizel mi pocit lásky mého partnera, který byl pro mne po tolik let samozřejmostí a já jsem si ho opět uvědomila, až když zmizel.
vám ještě stále děti rostou? myslím fyzicky, nám už zdárně vyletěli z hnízda, tak jsme zase jak zamlada - spolu sami dva