Nevěra a prostitutky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ontarova.stara
30.4.23 17:52
@Anett200 píše:
Jen mi nadává a ponizuje mě …je o 9 let stasi …dokonce mi řekl když viděl jak brecim …ať se utrapim a třeba chcipnu

V tom pripade uz neni o cem premyslet. Umim celkem cokoliv pochopit, i tu neveru, ale jemu chybi elementarni ucta k partnerce a takovy ten obycejny zajem, kteremu rikame „mit rad“.

Příspěvek upraven 30.04.23 v 18:07

• Citovat
  • Upravit
59385
30.4.23 17:53
@Anett200 píše:
Vždyť já se z toho zblázním. Chtěla jsem mu verit …ale proste on to děla pořad…když to prasklo poprvé, ve slabé chvilce mi řekl ze je hajzl…a ze kurvy měl už za mladá
a ty se ted divíš? nejspíš je má celou dobu, jen to víc tajil :? . lidi se moc nemění. asi to k životu potřebuje :?
@Anett200 píše:
Jen mi nadává a ponizuje mě …je o 9 let stasi …dokonce mi řekl když viděl jak brecim …ať se utrapim a třeba chcipnu

8o tak ten tě má dobře na háku, je mu jedno jak se cítíš :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.4.23 18:05

Ano je mu to jedno …3 týdny zpátky mi bylo zle a nemohla jsem dýchat …tak jsem ho vzbudila a ze musím na pohotovost..a on ze to není normální a nechal mě ať jedu sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
30.4.23 18:10
@Anett200 píše:
Ano je mu to jedno …3 týdny zpátky mi bylo zle a nemohla jsem dýchat …tak jsem ho vzbudila a ze musím na pohotovost..a on ze to není normální a nechal mě ať jedu sama

A takový vzor chceš pro své děti? Aby tohle chování tolerovali u svých partnerů a brali, že je to vlastně normální? :roll: Věř tomu, že i když řekneš, že se to neděje před nima, tak tu atmosféru mezi vámi vnímají až až.
Nemůžu si pomoct, ale čím víc příspěvků, tak tím víc mi to připadá jako troll. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
30.4.23 18:21
@Paní.Norrisová píše:
A takový vzor chceš pro své děti? Aby tohle chování tolerovali u svých partnerů a brali, že je to vlastně normální? :roll: Věř tomu, že i když řekneš, že se to neděje před nima, tak tu atmosféru mezi vámi vnímají až až.
Nemůžu si pomoct, ale čím víc příspěvků, tak tím víc mi to připadá jako troll. :nevim:

Nemyslim si. Spis mi prijde, ze je tou bolesti ochromena a ma strach z toho, co bude.

• Citovat
  • Upravit
42360
30.4.23 18:26

Určitě není troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12572
30.4.23 19:07
@Anett200 píše:
Ahoj holky…už nevím jak dal…Před třemi roky jsem zjistila ze má manžel milenku v práci …a našla mu druhy mobil. Tam jsem mu zjistila, ze si kupuje prostitutky….chtěla hsem rozvod, ale on brecel a sliboval ze už nikdy….teď jsem mu zjistila ze po večerech se divá znovu na placené slečny…on tvrdí ze se jen divá ze nekupuje. Vyletěl na mě, byl sprostý a ze konci …ze si mám myslet co chce …můžete mi říct Vás názor??moc dekuji jen brecim a jsem psych. vystresovana
@Tala20 píše:
Pokud Ti jeho úlety nevadí, tak po nich nepátrej, přestaň manžela špehovat a přestaň dělat otravnou stihačku. Vyřešeno.

Pokud Ti jeho úlety vadí, vezmi konečně na vědomí že on se nezmění. Rozejděte se kultivovaně a hned. Vyřešeno.

Žádná třetí cesta neexistuje.

Příspěvek upraven 30.04.23 v 17:33

Presne tak, patram se do te miry do ktere jsem schopna celit tomu co najdu. Takze kdyz vim, ze nemam kam nit nebo ani odejit nechci, tak nepatram..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
30.4.23 19:20

Prasklo to,tak zuri

Zas mu to prasklo, ja bych takoveho muze vedle sebe nechtela, mozna jeste zkusit poradnu, ale moc tomu nedavam, drz se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.23 09:59

@Anett200 Ahoj, k tomuto ti mohu říct, že spoustu chlapů chodí na priváty za prostitutkami. Ženatí, mladí kluci, starší páni atd.. Chodí pravidelně i když mají ženy, protože buď s nimi žena nechce spát, nemají úplně harmonický vztah a chlap ten sex potřebuje a bere to jako lepší volbu než si najít milenku. Bohužel to většinou neukončí, protože výběr mladých slečen a spousty tipů je velmi lákavý.

• Citovat
  • Upravit
7692
1.5.23 10:04

Blbý no, chlap co se odevzdá ženě a přesto ho strká do dalších bo po jiných i jinak sexuálně bažit je nižší forma života. Neperspektivní, nikdo o koho by ses mohla opřít a věřit mu…

@Anonymní píše:
@Anett200 Ahoj, k tomuto ti mohu říct, že spoustu chlapů chodí na priváty za prostitutkami. Ženatí, mladí kluci, starší páni atd..

Věřím a je to hnusné. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
1.5.23 11:20

@Anett200 prosím tě okamzite od něho odejdi.. o děti se může starat ikdyz budete zvlášť.. v tom mu bránit nemusíš ale nebuď sním!!! Ne jen za ty ženy ale za to jak si tě nevazi a chová se jak prase k tobě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.5.23 22:26

Takového jako Vy mám bohužel také doma i tím s hnusným chováním ke mně. Trvá to roky a čím déle to trvá tím jsem slabší a nedokážu to vyřešit - ukončit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
2.5.23 07:29
@Anett200 píše:
Ano je mu to jedno …3 týdny zpátky mi bylo zle a nemohla jsem dýchat …tak jsem ho vzbudila a ze musím na pohotovost..a on ze to není normální a nechal mě ať jedu sama

Kolik toho ještě potřebuješ zažít, aby se Ti otevřely oči? Tvůj chlap je extra ha*zl a navíc to o sobě ví. O Tobě si myslí, že jsi slabá a nedokážeš ho poslat do háje, proto se chová, jak se chová.

Přestaň brečet a začni přemýšlet nad rozchodem. Jak budete mít rozdělenou péci o děti, jak budeš financovat svůj život a kde budete bydlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
2.5.23 07:53
@Anett200 píše:
Ahoj holky…už nevím jak dal…Před třemi roky jsem zjistila ze má manžel milenku v práci …a našla mu druhy mobil. Tam jsem mu zjistila, ze si kupuje prostitutky….chtěla hsem rozvod, ale on brecel a sliboval ze už nikdy….teď jsem mu zjistila ze po večerech se divá znovu na placené slečny…on tvrdí ze se jen divá ze nekupuje. Vyletěl na mě, byl sprostý a ze konci …ze si mám myslet co chce …můžete mi říct Vás názor??moc dekuji jen brecim a jsem psych. vystresovana

Když konci, ať skončí.

• Citovat
  • Upravit
Uslava
2.5.23 07:59
@Anonymní píše:
@Anett200 Ahoj, k tomuto ti mohu říct, že spoustu chlapů chodí na priváty za prostitutkami. Ženatí, mladí kluci, starší páni atd.. Chodí pravidelně i když mají ženy, protože buď s nimi žena nechce spát, nemají úplně harmonický vztah a chlap ten sex potřebuje a bere to jako lepší volbu než si najít milenku. Bohužel to většinou neukončí, protože výběr mladých slečen a spousty tipů je velmi lákavý.

Chodí tam, i když je doma všechno ok. Chtějí něco nového. Ti chlapi z dokumentu V síti, byli často chlapi od rodin. Pořád potřebuji simrat ohanbi, mnoho z nich nic lepšího prostě nezná. Podle ptaka se měří celý jejich život. Je to jejich střed vesmíru. A je úplně jedno, co mají doma. Jde jen o to, jestli se bojí víc či méně jestli to praskne a přijdou o rodinu. Na věku a inteligenci nezalezi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky