Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jo holky nečekala jsem že tu budu psát i já ale stalo se. Jsem měsíc po rozchodu a nesla jsem tl hodně těžce. Po dlouhé době napsal kamarád z dětství že se můžeme sejít
Moc se mi do toho nechtělo ale nakonec jsem řekla že jo. Tvrdil mi jak se nechal se ženou taky a jak to bylo pro něj vše špatné. Na druhý den za mnou přijel znovu, opil mě a údajně se semnou vyspal(nevím)
Na třetí den se mi ozvala jeho žena že se rozešli teprve v den který za mnou přijel a že já za to můžu. Teď mi neustále vypisuji a nevím co mám dělat docela s toho mám odpalenou psychiku. Řekla jsem ji ze jsem nevěděla že spolu jsou a že vůbec ne kdy se rozešli. Říkal mi že sní není 3 měsíce. Teď se cítím špatně a nevím absolutně co dělat🤦♀️ nevím jak se z toho vyhrabat obzvlášť když se k sobě teď vrátili a jeho žena mi pořád vypisuje a ptá se na detaily. Pořád si to nenechá vysvětlit a nepřijde ji to ani blbé mi to psát. Zjistila jsem že jeho žena bydlí asi 12 km od mého bydliště a nechtěla bych se s ní potkat. Vím že by mi říkala že co jsem udělala a tdd jenže já v tom jsem fakt nevinně. Upřímně nevím co mám teď dělat
@sebekritika158 píše: Více
Si je oba zablokuj a uz nechlastej.
Zablokuj si je oba a příště nechlastej když nevíš co děláš.
Frajera nahlas za znásilnění, evidentně využil tvojí indispozice a jeho ženě to oznam a pak si ji zablokuj. A příště nechlastej.
Jak nevis, jestli se s tebou vyspal?
Tak doufam, ze aspon vis, ze z toho nebude mimisek. No a co po tobe chteji, kdyz ti stale vypisuji? Normalne jim napis, at si to vyresi mezi sebou. Blokla bych si je oba dva a nazdar. A nepij, kdyz to neumis.
Ano neumím pít, bylo toho na mě hodně rozchod, ztráta blízké osoby a prostě toho využil a ano nepamatuji si to byla jsem tam na dne že fakt ano. Nevím co jsem ten den dělala🤦♀️
@Janli píše: Více
Nahlasit ho za znasilneni je trochu extrem, kdyz ona ani nevi, jestli k sexu skutecne doslo, ne? ![]()
Jeho žena mi poslala zprávy jak ji psal jak si mě vychutnal a tdd.. zablokavane je oba mám. Jen ona dělá pořád nové účty a píše mi. Vím že tu teď přijdu za strašnou blbku ale v 19 letech toho hodně odpito nemám:)
@Silverine247 píše: Více
Jeho manželka tvrdí, že spolu spali, tak ať si to týpek pořádně vyžere. Tohle se prostě nedělá.
On znásilnění, ona stallking. Dobrá dvojka….
@Janli píše: Více
A ona blbá nána, co neumí chlastat. Docela se k nim hodí.
Tak v tom pripade bych ji napsala, ze jestli te nenecha na pokoji, podas na ne oba trestni oznameni - na ni za stalking a na nej za znasilneni, protoze jak uz psala Janli, vyuzit indispozice je proste prasarna a proti zakonu. Treba se oba vzpamatuji a budes mit klid. ![]()
… Jedno z čísel neblokuj a za 14 dnů napiš, že ti nedorazila menstruace a jdeš koupit těhotenský test.
(Ne, já doufám, že tohle není pravda. A pokud je, tak doufám, že chlap kecal, že jste spolu měli sex, aby naštval ženu. Což se bude ovšem případně na policii velmi špatně vysvětlovat.)