Nevěra manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106014
5.9.25 13:41
@Josef_t píše: Více
Úplně přesně..je vidět, že máš zkušenosti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5974
6.9.25 09:46
@Josefuna píše: Více

Nectu všechno, ale konkrétně tady souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5974
6.9.25 13:53

Tak to bych netvrdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
6.9.25 15:18

Vzdyt pisu uplne to same. Udelat caru a pokud spolu chteji byt, zacit znova od zacatku a uz se nezahybat :nevim:. Hele a pokud podvadel on prvni, ona vylozene mela pravo udelat to taky a tecka. On nemuze rict ani popel a hrat si tady na trpiciho chudacka, co potrebuje poradnu, protoze jeho zla manzelka si dovolila udelat totez co on!!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.25 22:25
@Anonymní píše: Více

Vždyť to říkám. Geny děfffky se nezapřou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
7.9.25 05:21
@Keron píše: Více

Takže taková klasika
Milenec o nic víc nestál, než o to jedno a pak co. Návrat k původnímu partnerovi.
Psal jsi že jsi dal druhou šanci a tak nějak to necháváš na ní ať se snaží a jak s ní naloží. Jen nezapomeň, že bude taky třeba ji dát nějakou zpětnou vazbu že má smysl bojovat, že to dělá dobře, aby to nevzdala
A taky ty budeš bojovat s otázkami časem, proč se vrátila a vrátila by se kdyby to či ono.
Přeji hodně sil ať to celé zvládnete když máte ty 3 malý děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
7.9.25 08:27
@Josefuna píše: Více

To je jako kdybys řekla, že když je někdo hodný člověk ze své přirozenosti, tak se to nepočítá, protože to má prostě v povaze a nestojí ho to žádnou námahu. Naopak když je někdo kre*én a má lepší chvilku, tak za to nasbírá spoustu bodů, protože ho to určitě stálo hrozně přemáhání. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
7.9.25 12:56

@Steve718 Z velke casti to tak bezpochyby opravdu je/bude.

Jak pisu, zdaleka nemame vyhrano. Snazi se, mluvi se mnou otevrene, i ja jsem udelal hodne kroku dopredu/jinym smerem, protoze v puvodnich kolejich vztah zustat nemohl a vratit ho tam taky nechci.

Jka rikam, dals si na hubu, protoze milenec se ukazal jako kojot a zacal i nam obema verejne vyhrozovat.

Kazdopadne u nas to byl ucebnicovy priklad, 6 tydnu, pul roku a rok - to jsou obdobi, kdy muze dojit ke zmene, u nas to bylo presne tech 6 mesicu a asi jsem i v tom vsem blbym a spatnym, co se stalo, rad, ze to tak probehlo. Kdyby milence utnula brzy, nenamlatila by si pusu a hrozilo by, ze se k nemu v nejakch formach bude vracet. Kdyby to prislo naopak prilis pozde, uz bych se vracet nechtel ja.

Vzdycky ale tvrdim, ze neco budovat je tezsi, nez to rozbijet. Denolovat zvladnes behem minut, ale budovani trva roky. A manzelka se, troufsm si tvrdit, trosku “osvitila” a pochopila, ze na tech slovech je hodne pravdy. Nejsme spolu z rozumu nebo jen kvuli detem. Jasne jsem ji rekl, ze tohle pro me neni cesta. Bud spolu chceme byt nebo nechceme. Pokud chceme, makejme a vyresme, co se vyresit da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
7.9.25 13:06

@Steve718 Jinak milenec hrozne chtel, nejenom si zakukat.. strasne na ni tlacil, uz po ni dokonce hazel snubni prstynek, ale mezitim si odskakoval jeste i na jinou “estrogenovou” terapii… no jak jsem rikal, nebyl zrovna myslitel…

Manzelka ted zpytuje svedomi, dala sama sobe asi docela solidni skolu. A mne uz nezbyva nic jineho, nez verit, ze se to nebude opakovat, protoze za pul roku jsem docela solidne zesedivel, stalo me to kus zivota.

Lidi, nepodvadejte se… nehledejte si milence/milenky. Makejte na sobe a budujte sve vztahy. Nicit je snadne, budovat tezke, ale vyolati se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.9.25 13:16
@Keron píše: Více

Aj milenecke vzťahy treba vedieť prevádzkovať. Vaša manzelka ho nezvladala. To je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
7.9.25 14:49

Nedelam si iluze. Stalo se neco a jen cas ukaze nakolik to byl preslap nebo vazna vec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.25 14:58

@Keron jenže ty vztahy jsou někdy tak špatné, že už neexistují a nechceš ublížit dětem..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.25 14:59

@Keron co když zjistím moc pozdě, že se k druhému vlastně nehodím

• Citovat
  • Upravit
70
7.9.25 15:24
@Anonymní píše: Více

To snad není důvod se podvádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.25 16:48

@Keron
Tak to tě obdivuji, žes dokázal odpustit. Já jsem to nedokázala. Za mě je ten vztah už napořád rozbitý. Já nevěru odpouštět neumím a už vůbec ne dlouhodobou. Ještě bych odpustila jednorázový úlet. Ale ne něco, co se plánuje, organizuje, něco v čem jsou city a emoce. Já nevěřím tomu, že tohle udělá někdo, kdo tě miluje. A pokud tě nemiluje, tak není co lepit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky