Nevěra manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
3.9.25 18:03
@Oudzej píše: Více

nene, takhle to u nas neni. Manzelka lituje a omlouva se, a rozhodne na me nesvaluje vinu. Jen popisuje, co ji proste do toho stavu dostalo a ja to uznavam.
Jsem v soku, to si uvedomuju, a nejednam uplne racionalne. Je dost mozne, ze si za 2-3 mesice budu tukat na celo, ale ted jsem nastaven tak, ze to chci odpustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
3.9.25 18:35

No, takže tady selhali oba, pěkně fifty fifty.

• Citovat
  • Upravit
595
3.9.25 18:51
@Keron píše: Více

Jen se chci zeptat.
Co bylo dle tebe ten moment kdy spadly růžové brýle a střet s realitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
3.9.25 19:05
@pho001 píše: Více

Ty ksi psal na začátku ze si byl neverny víckrát, nebo se pletu?

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
3.9.25 19:07

Takze ji nemáš co odpouštět a vycitat, jste si takzvanĕ kvit

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
3.9.25 19:09

Ale on byl jako prvni neverny

• Citovat
  • Upravit
3.9.25 21:06

@pho001 nemáš ji co odpouštět, vždyť jsi udělal to stejný a nic jsi neřekl… tak co řešíš.. teď je to jen o tom, jestli spolu zůstanete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
3.9.25 22:59
@botl2 píše: Více

V řadě ohledů to funguje u mužů a žen odlišně.
Zkus trochu odlišit krizi partnerskou, kdy si ti dva musí stanovit nová pravidla soužití a krizi osobní, kdy partner má na zvládnutí pramalý vliv.
A třeba návrat ženy do práce je krizí jak partnerskou, kdy si oba musí zvyknout na nový režim. Tak i krizí osobní, kdy se po dlouhé době vrací do práce, okolí ji vnímá odlišně a klade na ni vyšší požadavky. Je to docela nápor.

K zakladateli.
Myslím, že to celé začalo jeho nevěrou. Vztah se nikdy úplně nespravil, ztratil její loajalitu a ta potom neměla „brzdu“, aby nepodlehla pokušení. Pak stačila už nějaká ta partnerská nebo osobní krize a bylo to.

Na druhou stranu asi nehledala vyloženě náhradní vztah a milenec zjevně neuspěl.

Myslím, že pokud nezvolí poradnu, tak se nakonec „utopí“ ve vzájemných výčitkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
3.9.25 23:03

Vzdát to můžeš vždy.

Nejlepší krok je objednat se do manželské poradny. Váš rozhovor bude moderován.
Možné individuální sezení pomůže pojmenovat vaše „démony“.

A taky nečekej, že se to spraví po jednom sezení. Minimálně rok se s tím budete OBA srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.25 23:24

V manželství a od doby co ho znám můj jediný sexuální partner, vztah začal v manželství s Ex kde po 3 letech nefungoval sex-v tom jsme žili 12 let…utrpení nekomunikace a sexuální nespokojenosti, zkončilo přátelským rozvodem, podváděla jsem od začátku a hrdá na to teď nejsem, je to fajn člověk a hodný chlap, ale vždy sme spolu jednali na rovinu, takže mu milenci byli šumák. Nevěry z prvu byly na jednu noc, pak na pár týdnů- paralelní vztahy, občas s někým rok, pak jsem to vždy ukončila. Nic méně po 3 letech končení s posledním ex milencem a nynějším manželem jsem sama sobě jednou na hlas položila otázku…Proč ON? Poprvní jsem sama sobě řekla…Právě proto že ho miluju…neměl nic krom auta, bydlel u rodičů, je mladší, ja bez IVF neplodná, starší, k tomu majetky s hromadou hypoték… :mrgreen: :lol: jo iluze už nemám žádné, ale tahle nevěra mě posunula úplně na jinej level…a to jsem věrná nebyla nikdy a nikomu a nyní jsem. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4.9.25 03:00
@Anonymní píše: Více

Neplánovala jsem být nevěrná, ale nikdy jsem to neodsuzovala u druhých.??? No ještě abys tu nevěru odsuzovala, když sama jsi být věrná nedokázala.

A jak se stane, že někdo odsuzuje nevěru? Velmi jednoduše, stačí si ji projít s člověkem, kterého miluje a úplně ho to sežere za živa. Ale to je nepochopitelné pro někoho, kdo si vlastní nevěru ještě dovede obhájit 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14760
4.9.25 06:22

@pho001 Vůbec nechápu, proč to u manželky vubec řešíš :think:. Ty jsi byl nevěrný jí a dřív, než byla ona tobě. Tak co jsi čekal??? Ona to u tebe prešla, dokazala se s tím srovnat. Teď jen ochutnavas vlastní medicínu :nevim:. Ono je to často tak, že manzelka sice odpustí, ale otevře se jí v mysli zaklopka. To, co by pred tvou neverou možná nikdy neudelala, najednou neplati. Udelal jsi to ty, tak i ona může :nevim:… Pokud teda spolu chcete zůstat, tak si řekni, že sis to zasloužil. Je to 50 na 50. Vypadá to, že spolu být chcete. Nevracej se k tomu, nepatrej, jestli s ním spala 1×, nebo 20×. Je to pryč. Udělejte oba tu pomyslnou čáru za tím vším a jeďte dál spolu… ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106069
4.9.25 07:37
@Nikdo důležitý píše: Více

Jak kdo
Mne taky skoro sežrala, tak jsem si řekla, že by bylo dobré vyzkoušet si to z druhé strany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
4.9.25 08:25
@Anonymní píše: Více

Tak teď je řada na novém manželovi, aby přišel o ty iluze. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
4.9.25 08:36
@xiaxxx píše: Více

Jenomže takto se ta hra nehraje.

Nevím proč si tolik žen myslí, že se stačí milostivě vrátit, udělat nějakou tlustou čáru a pokračovat jako by se nic nestalo. Nejde vrátit čas o rok či dva zpátky.

Lze začít znovu, ale ten vztah bude mít jinou dynamiku, jiná pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí