Nevěra manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
595
7.9.25 18:16
@Keron píše: Více

Ty jo. Nevěrnou podvádí její milenec a ještě se nechá u toho chytit. Blb.
Takže štěstí v neštěstí pro tebe. Nadsázka.
Jinak dle tvých slov, tak to máš 50 na 50. Dovedu si představit jak přemýšlíš co dál. Bude to relativně v poho nebo už je to pase, jen si to bojíš přiznat.
A co se týče tvé manželky, tak ona taky si dobře uvědomuje jak celé to může skončit. A tak se asi snaží. Žehli co ještě jde. Dobře si uvědomuje, že zůstat samozivitelkou s dětmi, nic moc.
Myslím si jestli do toho vstoupí jiná žena, neplánovaně, asi bude rozhodnuto.
Jak staré máš děti a jak to dle tebe vnímají, i malé děti si všimnou, že se něco děje mezi rodiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
7.9.25 18:17
@Anonymní píše: Více

Tak tady s tebou souhlasím.
Hlavně poslední věty, budou víc než pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
7.9.25 20:10

Sel jsem do toho s tim, ze vylepsime to dobre, co ve vztahu zustalo a to spatne nefhame zs nami a hlavne spolu budeme vic komunikovat. Neslo jen o me chyby, i manzelka mela ty svoje a asi by je bez nilenecke zkusenosti nevidela. Tyoek ji docela nastavil zrcadlo, tak si diky tomu dost veci uvedomila.

Troufsm si tvrdit, ze ani jeden z nas to nebere jako vztah jen kvuli detem a dost veci ted funguje vyrazne lepe. Ale naeovinu rikam, ze duvera je bolava vec a dost casto se mi zdaji silene sny.

Bez kupy casu to nepujde, cas nas oba proveri…

Deti jsou male, hodne male. Ted uz jsou v pohode, ale v dobe milence na tom byly hodne spatne, vnimaly to a vzhledem k chovani manzelky to nesly opravdu zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
7.9.25 20:29

No. Tak tvá žena má hodně co napravovat a to nej vůči tobě ale i dětem.
Děti dovedou velice dobře nedopouštět.
A to by jí mohlo do budoucna hodně bolet.
Jinak Tě obdivuji s tou druhou šanci kterou jsi dal. Vím co jsi psal. Neuměl bych si představit budoucnost s takovým člověkem.
Já za sebe bych to nedal, to vím. Ale taky jsem nebyl v tvoji situaci.
Tak ještě jednou přeji pevné nervy a vyrovnanou psychiku a ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
7.9.25 20:35

Taky jsem si rikal, ze bych to nedal. Pak se ale clovek ocitne tvari v tvar realite a mnoho svych nazoru musi prehodnotit.

Dekuji za podporu :) Snad uz tohle nezaziju a zcela ze srdce to nepreju ani nikomu jinemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.25 20:50

Tak já jsem ve tvé situaci byla. Děti byly také celkem malé. A já jsem to nezvládla. S manželem jsem zůstala, ale už ho nemiluju a žiju si svůj život. Už jsem to tady jednou psala- nevěřím tomu, že když tě někdo opravdu miluje, tak dokáže udržovat milenecký vztah. A žena už tuplem ne. A já nebudu lepit vztah s někým, kdo mě nemiluje. Řekla jsem mu na rovinu, že zůstanu kvůli dětem, ale už od něho nic nechci ani nečekám. Žiji si svůj život a jednou, až odejdu, si najdu partnera, se kterým začneme čistý list. Tenhle špinavý já už bělit nebudu.

• Citovat
  • Upravit
595
7.9.25 20:52

Mě ani tak nejde tobě měnit tvé rozhodnutí. ale připravit tě Trochu na to co by mohlo přijít.
Abys třeba v budoucnu sis neřekl, byla to chyba, měl jsem ji poslat tam odkud se sklámaná vrátila. A piš si že otázky bez odpovědi přijdou.
A já říkám, štěstí přeje připraveným.
To rčení mám z byznysu.
Vždy jsem počítal s nejhorším, neboť vše ostatní je lepší.
A víš co využij toho že ženuška bojuje s spi s ní o 106. Kdyby to nedopadlo aspoň z toho budeš něco mít, nejen nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
7.9.25 20:56

Aby jsi nelitovala že jsi zůstala a ztratila roky s někým který je ti jedno, kvůli dětem.
Stejně plánuješ odchod ze jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.25 21:05
@Steve718 píše: Více

Ano, plánuju. Už je to od nevěry 10 let a vím, že odejdu. A už se ten odchod blíží. A ne, kvůli dětem jsem to udělala ráda, toho litovat nebudu. Navíc já si umím žít ten život dost plnohodnotně i tak, rozhodně nestrádám. A nebudu ani po odchodu. Mám skvělou a dobře placenou práci a zázemí. Takže ještě malinko počkám a pak to vyřeším. A manželovi jsem to i několikrát říkala. Ale nevěří mi.
Ale ví, že já tohle odpustit neumím a neodpustím. Věděl to před tím a ví to i teď.

• Citovat
  • Upravit
595
7.9.25 21:16

Jo ne nadarmo se říká že nevěra je spolehlivý likvidátor vztahu.
Tady má někdo smolička.
A to těch 10let spolu nespite, jo. Tak to máš výdrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
7.9.25 21:17

Tvoje manželka musí mít spoustu kvalit, že ses rozhodl to zkusit.

Můj ex je neměl, tak nebyl důvod zkoušet to dát znovu dohoromady, když s tím přišel. A taky nelituju. Ani kvůli dětem jsem ho zpátky nechtěla. Nebo spíš kvůli nim.

Co je na tvojí manželce fajn, co na ní oceňuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
7.9.25 21:23

Tak teda přeji hodně štěstí v novém životě.
Máš dobře našlápnuto a jestli to je kolem 40, tak šup do toho. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
7.9.25 21:25
@botl2 píše: Více

Jo někde jsem četl tvůj příběh.
Teď jsi už v poho ty a tvé děti. Že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.25 21:34

Tyto v kolika letech dětí je „bezpečné“ odejít :think:

• Citovat
  • Upravit
789
7.9.25 21:56
@Steve718 píše: Více

Ano, jsem. Jsem už víc než deset let se svým přítelem, který je skvělý chlap. Vybraly ho děti a milují ho. Ten, kdyby mi, nedej bože, zahnul a pak se chtěl vracet, tak bych opravdu nevěděla, jak se rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí