Nevěra manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
789
10.9.25 09:04
@Steve718 píše: Více

Steve, ani rozvod nemusí být konečná. Spíš je to o tom, jak se k sobě ti dva chovají během rozvodu a po něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
10.9.25 09:10

U nas by asi rozvod nebyl klidny, protoze ona opravdu byla v takovem stavu, ze bych ji s ledovym klidem nemohl nechat deti ani na stridavku. Po mesicni znamosti uz milenec vymejslel, ze doma neco vyboural, aby tam mohl manzelku s detmi nastehovat, on sam ma pritom dve deti z prvniho stupne zakladky. Tehdy jsem mohl vlastne jen prihlizet tomu, jak manzelka ublizuje sama sobe a nam vsem okolo a neslo s tim nic delat, v te chvili jsem byl tim nejhorsim clovekem na svete.

Posledni mesice je to ale nebe a dudy, diky tomu nastaveni zrcadla konecne zacala videt i svoje chyby a uvedomovat si, ze ublizovala. A konecne mam po dlouhe dobe pocit, ze mam vedle sebe partnerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
10.9.25 10:17
@Keron píše: Více

To jsem se chtěl zeptat, jak by to bylo kdyby se odstěhovala.
Odpověď dle toho co píšeš, je jasná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
10.9.25 10:24

Tak to tedy vypadá, že jste na dobré cestě k nějakému soužití jako by rodina.
Děti to patrně oceňuji hodně.
Jen myslí i na sebe, ať třeba v budoucnu nelituješ.
Tvá žena bude teď fungovat, jak dobře namazány stroj. A umím si představit jak ji je teď. Měla štěstí že tentokráte karma prohrála.
Patrně si uvědomuje jak se jí mohl změnit život radikálně, kdyby odešla a pak zjistila.
Tak hodně štěstí v těžkém boji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
10.9.25 10:26
@botl2 píše: Více

Já to myslel ale tak že by rozvod proběhl kdyby se odstěhovala. Jako že cesta zpět zavřena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
10.9.25 10:33

Máte před sebou ještě dlouhou cestu.
Jestli to bylo dobré nebo špatné rozhodnutí, zjistíš za takové 2-4 roky.

Nicméně i já jsem zastáncem toho, že by se lidem měly dávat druhé šance, ale žádné další.
Jestli svou šanci tvá žena využije nebo ne, bude pouze na ni. Tím netvrdím, že změny nemusí nastat i na tvé straně. Sám nejspíš víš, co ji k tomu vedlo a čemu se vyvarovat, aby se neopakovalo.

Výhodu máš v tom, že si časem můžeš říct, že jsi pro záchranu udělal maximu, které jsi mohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
10.9.25 10:34

@Steve718 Dekuji, snad to tak bude. Deti to vnimaji, jakmile se obejmeme, jsou hned u nas a chteji se taky objimat a sami nas vybizeji, abychom si dali pusu. I kdyz ted uz nasesti vybizet nemuseji, fungujeme se vsim vsudy a je to hodne znat.

Po rozvodu by cesta zpet jen tak nebyla, uz bych si to nerisknul. Zivot je kratkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
10.9.25 10:36

@Muž 1.2 Dekuji, presne tak to vnimam ja. Delam vse, co je v mych silach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.25 12:43

Já jsem na straně těch vašich žen. Sleduji příspěvky podobné vašim a dost nad vším přemýšlím. Někomu jsem už psala, ale třeba se tu dozvím kolektivního názoru. U nás je vztah na skoro mrtvém bodě, vlastně i můj muž to přiznal, přestože se zatím nic nestalo. Ale když se zeptám jestli pomůže když na všechny své touhy co chci zkusit a chybí mi doma zapomenu, tak mi muž odvětí, že je mu tohle už jedno, že mu na mě vadí jiný věci a že si mám dělat co chci. Hlavně chce mít klid. Přemýšlím, že si vše prožiju tak jak vaše ženy, protože když tohle neudělám nebudu nikdy vědět jestli by mi bylo líp jinak a hlavně nad tím budu stále přemýšlet co jsem si vše nesplnila. Občas bych si přála aby to u mě dopadlo s pochopením jakého jste dosáhli by někteří, chce to hodně síly a já vím, že to jednoduché není.. myslím, že bych si pak vztahu i víc vážila.. oba jsme se už shodli, že vlastně náš vztah je od počátečního bodu špatný. Můžu si vše v sobě zadupat, ale až mi bude čtyřicet jak vám a budu stará :lol: nedoběhne mě tohle později? Dost často se motám v kruhu. Ten vztah jaký máme teď doma takto ani zůstat nemůže.

• Citovat
  • Upravit
595
10.9.25 12:58
@Anonymní píše: Více

Co chceš slyšet jako?
Tak ho ukončí, jestli je to možné. Na co milence a být doma.
Ukončí a nový vztah.
Nepíšeš jestli máš děti. Ale myslí na sebe, až ti bude 40,tak si budeš říkat, já hloupá proč jsem nežila když mi bylo 35.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
10.9.25 13:08

@Keron
Jak dlouho si vlastně věděl, že je ti nevěrná.
Jasně, když už byla na odchodu, vše bylo jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
10.9.25 13:14
  1. Na růžové vlně občas ujede prakticky každá žena. Je několik variant, ty jsi „vyfasoval“ jednu z nich.
  2. Kdyby to nebyl „pitomec“ a nepřikrmoval by ten růžový obláček lhaním, snesla by se na zem mnohem dřív.

Víc něž o cestě bych mluvil o rozdaných kartách.

1. Ona je teď v nevýhodné situaci, máslo na hlavě, strach z ukončení vztahu, musí víc ustupovat. To ji nebude bavit věčně a časem si určitě zkusí získat svůj prostor zpátky a nebo bude u ní postupně růst nespokojenost se vztahem.
  1. Její žárlivost je zcela namístě. I když si to nepřipouštíš, tak tvoje loajalita vůči ní je na nule. Nemyslím hned, ale za pár let můžeš být pro nějakou vdavek-chtivou snadnou kořistí. Třeba v rámci krize středního věku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.25 13:17

@Steve718 ano děti mám, kdybych neměla, i muž mi přiznal, že bysme spolu nebyli.. ale to jaká jsem věděl před nimi

• Citovat
  • Upravit
119
10.9.25 13:27

Anonymni: U nas to ale takhle nebylo. My jsme byli ¨jen¨ ve slozte rodinne situaci, kterou jsme kazdy resili trosku jinak. Priber k tomu tri deti kratce po sobe, umrti rodicu, stres doma a sup, problem byl na svete. Malo jsme se venovali jeden druhemu, loni skoro vubec a to bylo spatne. Ja vedel, ze je to docasny stav, ale nevedel jsem, jak moc spatne to snasi manzelka. A i tak jsou to ode me jen velmi kuse informace, protoze toho bylo opravdu hodne, pece o deti nam prilis volneho casu nedavala,

@Josef_t Ja teda doufam, ze zadna z tech situaci nenastane. Moje nastaveni mysli je budovat, resit, optimismus a hlavne loajalita. Manzelka ma sveho prostoru dost, nikdy jsem ji neomezoval a omezovat nebudu. Jen ted asi vic zarlim, coz se mi ale nelibi, protoze se mi to na sobe samem nelibi. Nechci byt korist, nechci ani vyhledavat jine zeny, v mladi jsem si toho uzil dost a pro me uz to neni, chci se vyvijet a mit vedle sebe nekoho, s kym se budeme vyvijet spolecne, porosteme.

@Steve718 Zjistil jsem to pri hadce, jeji vztah uz v nejake forme probihal cca mesic a po provaleni se to pak rozjelo. Uplne se ji zatemnilo a byla schopna mi jen tak oznamit, ze na noc jede k milenci, tak at se postaram o deti. Tam to bylo vazne uplne zatemneni mozku a vsech usudku, emoci… Hodne tezke obdobi, velmi tezke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
10.9.25 13:31
@Josef_t píše: Více

Toho č2. Bych se bál.
Nějaká se objeví která bude vědět jeho situaci o ženě. A půjde do něho. A chlapík si řekne, žena mohla tak proč by ne já.
A je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria