Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klávesa289 58312774 Techtle ano, ale mechtle? Ty rozhodně ne!
@Anonymní píše: Více
Muj nazor je, ze nevera je vzdy rozhodnuti jedince, jeho volba. Nemuzu za ni, nehledam v sobe chyby, ktere by omluvily to, ze si manzelka hledala nekoho jineho. Svuj podil viny vidim ale na manzelske krizi, kterou jsme meli pred neverou. A dnes uz jedno v jak velkem pomeru chyba byla na me nebo manzelcine strane, oba jsme ty chyby delali a ona se je rozhodla vyresit tim nejde-bilnejsim moznym zpusobem, kterym ublizila nejenom mne, ale hodne i nasim detem. Neobhajuju ji, jsem rad, ze spadla bradou rovnou na zem, ale myslim si, ze si hodne veci take uvedomila a sama dodnes opakuje jakou blbost udelala a jak moc nam ublizila.
Verim na druhe sance, zbytek uz je ale ve hvezdach ![]()
Prosím tě, mluv za sebe. My ženy tohle děláme. My ženy tohle neděláme.
Tohle děláš nebo neděláš ty. Našlo by se hodně chlapů, co smýšlejí úplně stejně jako ty. Jenom ne v tomhle vlákně.
Já měla taky na starosti 3 malé děti, z toho jedno nedonošené 3 měsíce a on se povaloval v zahraničí u rodičů. Já nevěděla, jestli je úterý nebo sobota a skončila na kapačkách v nemocnici. V tomhle období si on našel milenku, protože jsem pro něj byla, jak řekl, soustavně nervózní a podrážděná.
Na rozdíl od tebe jsem s ním nezůstala. Takže ne, nejsou všechny ženy stejné jako ty.
A nejsou všichni chlapi stejní.
@Keron píše: Více
ze nevera je vzdy rozhodnuti jedince, jeho volba.
Naprosto přesné.
A zbytek taky podepisuju.
@botl2 píše: Více
Tys psala ze ten tvůj se rozhodoval mezi tebou a milenkou. Tohle kdyby mi tehdy manžel řekl, tak letí okamžitě. Ani bych nečekala na konec rodičáku. A on to věděl, proto to nikdy neřekl a proto mi celou dobu tvrdil, ze nikoho nemá a ze chce být jen s námi.
Kdyby ti ten tvůj tehdy řekl, ze chce být s vámi a ne ze se rozmýšlí, tak jste spolu taky dodnes.
A jinak tady v diskuzích je to obecný trend. Každý chlap co si sem přijde pro radu, ze mu ta jeho je nebo byla nevěrná, tak si sype popel na hlavu, ze si za to může sám. Ze se ji málo věnoval atd. Ženské tohle nedělají. Když napíše ženská, ze ji byl nevěrný chlap, tak vzdycky je viník pouze on.
Miluju tahle velká slova! Že by letěl. Z baráku, co je na hypotéku, kterou platí on, protože ty jsi na mateřské a nejmenší nemůže do školky. Jojo. To je jak z Ordinace v růžové zahradě.
Každopádně, důležité je milenku setřást, protože na tebe taky může kouknout sourozeneček tvých dětí, který bude mít stejný nárok na byt, ve kterém žiješ, jako tvoje děti. Mimojiné. Takže je důležité dát nůž na krk, aby se rozhodl. Ne proto, že s ním chceš zůstávat na věky věkův. Nebyla bych s ním dodnes. Není to kvalitní člověk.
V momentě, kdy mi vzali nejmladší do školky a já mohla do práce, tak byl rozvod. Mohla jsem jít při nejhorším i s dětmi do podnájmu.
tak si sype popel na hlavu, ze si za to může sám. Ze se ji málo věnoval atd. Ženské tohle nedělají.
Ale dělají. Jak ty, které byly nevěrné a tvrdí, že proto, že se jim ten jejich nevěnoval, tak ty, co se snaží zalíbit a zavděčit, aby ten jejich nevěrník byl spokojený a ony mu nedávaly důvod souložit jinde. Je to fakt smutný to tady číst, jak se ponižují a zatínají zuby v domění, že když budou lepší, tak on s nima zůstane a nedá přednost milence. Některé hrají o čas, dělají fintu, že o ničem nevědí, milenku do řečí netahají, vaří, podstrojují, snaží se o nejlepší sex, aby nedělaly nic, co by ho rozladilo, aby o něj nepřišly.
Je to to samý, jen zabalený do jiné rétoriky.
Sto lidí, sto názorů…
Za své životy neseme odpovědnost sami. Stejně tak za své činy a za svá rozhodnutí.
Není potřeba se dohadovat.
Kdo chce zůstat, zůstane. Kdo nechce zůstat odejde. Kdo chce ještě počkat, ať čeká.
Někomu za to ten partner prostě stojí a někomu ne. To je na každém, jak se rozhodne.
@Muž 1.2 píše: Více
Za tento příspěvek tě miluju
![]()
A až to ukončíš doma, můžeme to dát dohromady. Jsem sice taky chlap (1.01), zatím teda čekám, jestli se žena od milence náhodou nevrátí, ale v budoucnu by nám to mohlo klapat. Ženské si domů pak tahej v neomezeném množství ![]()
@Kuff píše: Více
Vždyť jsi psal, že je žena víc jak půl roku nebo rok pryč. Já měl za to, že rozvod je hotov.
@Steve718 píše: Více
Ano, rozvod běží, ale je pozastaven na můj návrh. Nakonec proběhne, předpokládám, nehodlám to nechat úplně vyšumět. Jen jsem jí chtěl dát ještě trochu času, stejně nemůžu zatím odejít jinam.
Pryč je 10 měsíců.
Nebudeš mi věřit, ale zrovna v tomto týdnu mi probleskla hlavou taková myšlenka, že je mi celkem líto, že nejsem bisexuální. Protože kdybych byl, tak pak už nehledám ženskou, ale chlapa. ![]()
Radit ti nebudu, sám musíš vědět, jestli by za to ještě stála nebo najít jinou ženu.
A možná i lepší a původní nechat svému osudu.
Můj názor je nechat ji být at jde tam kde ji srdce táhne.
Jak se říká, „nikdo není dokonalý“ ![]()
Taky bych tě nechtěl na sex, že?
Ale fuj.
Já teda uznávám jen dvě pohlaví.
Dnes by mě ti mladí asi ukamenovali.
Na vojně jsme si říkali.
PRO PIVO A PRO ŽENU DO PEKLA SE POŽENU.
Ale to už je historie.