Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Psal jsem to jenom, jak by to asi bylo kdyby se nevěra musela řešit. Už jsem psal nevěru jsem nezažil, tak jenom teorie.
@Velryba černá píše: Více
K čemu by ti to pomohlo. Snad jen, ta bolest by byla menší.
Vždyť nevěra je vždy volba nevernika.At je důvod jakýkoliv.
@Steve718 píše: Více
Není to jen tak černobílé.
Nevěra má spoustu podob, mnoho důvodů a stejně tak mnoho řešení.
Jisté je jen jedno.
Nelze ji před partnerem obhájit a je úplně jedno, v jaké kondici je vztah před ní.
@Steve718 píše: Více
A v tomto vláknu jsi tedy z jakého důvodu?
Jen tak pro zajímavost?
Jen tady diskutují, ptám se a píší vlastní pohled na věc. Nikomu nevnucuji svůj názor proč taky. Každý je svého štěstí tvůrce.
Stačí tak pražando s P 10.
@Anonymní píše: Více
No a právě proto se nad tím zamyslím, člověk v běhu dní často něco promešká, odsune, apod. Nemusíš si to vztahovat na sebe, zmínila jsi ženy obecně, proto jsem reagovala.
Jinak četl jsem tvůj příběh diskuse tak kolem 8let zpět.
Taky ti byl partner nevernej.
Jinak jsi o 2 - 3 rokY starší jak já.
@Mišu G píše: Více
Oni muži nemusí zahybat se vdanými. Přečti si tady milenkovskou diskusi. To jsou svobodné holky, kterým imponuje starší zajištěný muž a doufají, že se jim povede manželku vyšoupnout.
@Hokust píše: Více
Kdyby ženy nebyly nevěrné, muži by neměli s kým zahýbat svým manželkám.
Muži se spíš se svými avantýrami pochlubí, ženy to spíš tají. Takže pak to vypadá, že muži jsou větší nevěrníci. Možná je to tím, že muži se nestydí flirtovat a pak to vypadá, jací to jsou nevěrníci.
Já ne. Nevěra je vždy volba toho člověka. Pokud nejdřív nepřišel a neřešil se mnou, že má nějaký problém, tak na tom, co se stalo, nenesu ani píď viny.
V tomto jsem velice zdravě sebevědomá.
Pokud by to se mnou opakovaně komunikoval a já bych to ignorovala, tak přiznávám, že chyba je i na mé straně. To se ale u nás nestalo.
A asi to se mnou nebylo až tak k nežití, když jsem ho opakovaně vyhazovala, nebo se chtěla stěhovat sama a on se mě držel jak klíště.