Nevěra manželek

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13923
25.2.26 15:41
@Muž 1.2 píše: Více

Spíš otázka na tělo. Jestli by tvá stávající taky dokázala takovou věc ignorovat, tak opravdu nemá cenu pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
25.2.26 15:46
@Keron píše: Více

Ber to jen jako varování :cert:

My z marsu opravdu od vztahu očekáváme od vztahu, že nám žena bude oporou - i když se těžko definuje co se tím myslí.

O to víc bude lákavější, když to od nějaké dostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
25.2.26 15:53
@Anonymní píše: Více

To je naprosta pravda. Muj kamarad doted place, ze asi ztratil lasku sveho zivota - pani se logicky nelibilo, ze byt se svou zenou nezije tak rozveden neni. Na terapii mu celkem jasne vysvetlili, ze kazdy opravdu kvalitni partner ocekava ponekud spolecnou budoucnost a budovani a nebude roky cekat na nejisty vysledek…no kamarad to ted vi uz taky, tvrdi ze zahajil rozvodove rizeni, ktere z obavy ze zeny a co tomu rekne rodina (roky! zije jinde) odkladal, ale pani co tak zboznuje je asi uz jinde. Kdyz jsme mu rikali, ze tak uzasna a svobodna zenska cekat nebude tak pry se mylime… je mi ho ted dost lito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
26.2.26 08:26

Pepu si tak neber. Je strašně zahořklý a pořád se v tom svém bolu matlá. Cestu ven ještě nenašel. Rozhodl se s paní zůstat, ale spokojený a rád není. Nedokáže povzbudit sebe, natož ostatní. Bohužel.

Tvůj příspěvěk mě vlastně nechal zamyslet se nad tím, s kým zůstane „čistý“ dlouhodobý vztah. S rodiči? S dětmi? Protože jen ti, které máš nejblíž, ti dokážou ublížit. Člověk si taky může nepustit nikoho k tělu, ale pak bude žít bez blízkosti.

Ty máš ale jednu výhodu v té mízérii. Můžeš vidět svou paní nově jako možnou partnerku. Vyhodnotíš si, jestli má dostatek kvalit na to, abyste byli spolu. A to si můžeš vyhodnotit časem ne hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.26 10:08
@botl2 píše: Více
Čistý vztah máš s člověkem, který ti úmyslně nepůsobí bolest a neubližuje ti. Za mě je to jednoduché.
Pokud ti někdo cíleně ubližuje, dělá něco, co tě trápí a bolí, tak s ním čistý vztah asi nemáš, ne?
  • Citovat
  • Upravit
777
26.2.26 10:25

Lidi můžou ublížit hodně i neúmyslně. Třeba rodič. Nebo tvoje dítě. Když si prostě řeší svoje věci a neuvědomí si, že to lízne i tebe. Vztah k nim si pak přehodnotíš. A není už jako dřív.

Dám příklad s dětmi. Neumíš si představit, jak by ty tvoje malé lásky, šikovné, co tě tak milují, se někdy mohly změnit v monstra. Jednoho dne ti dcera řekne, že tě nenávidí, a přestane se s tebou bavit. Nebo zjistíš, jak o tobě pohrdavě syn mluví. Puberta přejde. Dcera nebo syn ti sami řeknou, že byli úplně blbí a že se za svoje chování teď stydí.

A jakkoliv svoje děti miluješ, tak čisté, jako když byly malé, to už prostě nebude. Bude to jiné.

Není to tak černobílé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.26 10:40

@botl2 ty to vidíš černobíle bez barev.. ty děti prožívají jen období, které prožil naprosto každý

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.26 10:41

ty s ním ne ale on s tebou ano, protože to byl jeho omyl a ne úmysl

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.26 10:53
@botl2 píše: Více

Ano, to mi dítě taky řeklo. Už z toho vyrostlo.
Ale nevěra partnera je teda jiný kalibr. Navíc pokud on vidí, jak tě to ničí a pokračuje v tom.
Děti jsou tvá krev, to je něco jiného, ty budeš milovat vždy. Stejně tak i rodiče. Chlap je pro mě cizí, z cizí rodiny, kterého jsme přijala za manžela a plně mu věřila, podřídila mu svůj život. Pokud on se rozhodně mi vědomě ubližovat, nevidím důvod, proč to trpět, odpouštět a setrvávat s ním. Jinou mámu si nevybereš. Jiného chlapa v klidu. I on si může vybrat lepší partnerku než jsem já, pokud není se mnou šťastný.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.26 10:54
Žádný omyl netrvá 3 roky. To je vědomé rozhodnutí se pro něco.
  • Citovat
  • Upravit
119
26.2.26 11:32

Dnes je velmi snadne neco znicit, opustit, odejit, rozbit… Mnohem tezsi je pracovat na necem, co trva, co prinasi hupy nahoru dolu, ale o cem vite, ze investovat energii ma smysl. Neveru neomlouvam, je to spatny, velky spatny. Jsou ale situace, kdy dokazu pochopit, co k tomu cloveka vedlo. A pokud ten clovek pochopi, ze jeho rozhodnuti nebylo spravne a udelal chybu, dokazu odpustit. Jednou, ne dvakrat. Ale zenu jsem si bral za manzelku v dobrem i ve zlem, takze ji pres palubu nehodim pri prvni prilezitosti. Nemyslim si, ze opoustet a hledat zase znovu je reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
26.2.26 12:25

Přes palubu tě hodila manželka, to za prvé.
Za druhé, daleko složitější je, to rozseknout, vyřešit majetek, péči o děti a začít znovu.

Proto lidi zůstávají a pošramocené vztahy poznamenanými nevěrou, lepí zpátky do nějaké podoby a říkají si, jak to bylo dobré rozhodnutí zůstat spolu, jelikož jediné, co je ovládá, je strach - v jakékoliv podobě.

Sám jsem toho zářným důkazem a jediné, co mi dává sílu, je světlo na konci tunelu, které už vidím.

Nicméně jsem ale zastáncem, pokud jsou v manželství malé děti, musí se to prostě zkusit a pak se uvidí. Když v tom manželství nebudou hádky, různé závislosti a dětem nebude předkládán vzájemný chlad rodičů, když uvidí, že si dají pusu, smějí se spolu, tráví spolu čas, pak se jim dává i celkem slušný vzor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
26.2.26 12:42
@Muž 1.2 píše: Více

Tak tedy s tebou musím souhlasit.
Je to celé o strachu, s tím jsi měl pravdu.
Neznám tvůj příběh, ale drží tě nad vodou ta budoucnost, buď sám nebo s jinou ženou.
Co se Kerona týče tak jsem si vzpomněl, jak jeho nevěrná chtěla pálit mosty a psal že už byla na odchodu za milencem. A kdyby nepřišla na to že není u milence jediná/Kerona psal že si ji namazal/
tak dnes těší rozvod.
A tobě přeji šťastnou budoucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
26.2.26 12:49

@Muž 1.2 To ano, ale jak rikam - ona uz zjistila, jak snadne je nekomu ublizit a jak cela ta jeji eskapada dopadla. A svym padem na tvrdou podlahu si bezpochyby par zubu vymlatila.. Pro me by mohlo byt snadne rict ¨sbohem, uz te nechci¨. Ale pro me je v tom vic, nez snaha o udrzeni rodiny. Ja mam mysla nastavenou uplne jinak. Pro me plati ¨dnesek je zactakem zbytku tveho zivota¨. A jaky si to udelame, takovy to budeme mit. Takze ano, muzu jit jinam a zacit ten zbytek zivota jinde, nebo muzu otocit list, vzit si ponauceni, zvednout se ze zeme a jit dal… Zatim jsem ve fazi, kdy te druhe sanci verim, zaroven ale take vim, ze zadna jina sance by uz nebyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
26.2.26 12:55
@Steve718 píše: Více

Presne tak. Ona ale byla uplne v deliriu snad uz po mesici randeni s tim exotem. Uplne ji preskocilo racionalni mysleni, totalni vymaz osobnosti. Jako kdyby nas vztah byl jen jeden velky prujem a novy frajer byl naprosty buh. Pak ale najednou prisla rana, ona se zacala probouzet a zacala se vracet do reality. A zpytovala svedomi. A opravdu si nemyslim, ze by to bylo jen kvuli tomu, ze by prisla o ¨pohodli domova¨. Hodne veci jsme si ujasnili a ona ted moc dobre vi, ze to byla velka rana. Verim tomu, ze si uvedomila, o koho by prisla. Ale nic to nemeni na tom, ze ten vztah je ted jiny.. museli jsme s mnoha vecmi zacit od nuly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí