Nevěra manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
70
27.2.26 15:56
@Steve718 píše: Více

To už jaksi udělala. Ale přečti si ten příspěvek od Muže. Každý vztah je jiný, a hlavně:každý si ten svůj život musí pos*at sám.
Dokud to tak cítím, jsem připraven dát 2.šanci. Zatím spíš zažívám pocity bezmoci a křivdy, to tu rozebírat nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
27.2.26 16:18
@Muž 1.2 píše: Více

Přesně tak. Stejně jako tvrdit za ostatní, že žádná žena nddělá tohle, nebo každý chlap dělá onohle.

Prosím tě, můžu se tě zeptat, jestli jsi to už teda nepsal a já si to prostě nepamatuju, ale svojí ženě jsi řekl na rovinu, že jednoho dne od ní odejdeš, ať s tebou nepočítá?

Protože pokud ano, tak absolutně nechápu, o co se tak usilovně snaží, proč si nebuduje svůj život. Já bych v tomhle žít neuměla. I když chápu, že tvojí ženě docvaklo, že jsi pro ni byl tombola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
27.2.26 16:28
@Velryba černá píše: Více

Mně přijde, že je to spíš naopak, znám mnohem víc holek než kluků, který frčej na pocitu viny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
27.2.26 16:30
@Anonymní píše: Více

Já ti to hrozně moc přeju a doufám že takhle to uvidí, myslím i citově, nejen rozumem, víc holek. A teda i kluků, pokud se takhle trápěj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
27.2.26 16:34
@botl2 píše: Více

Ano, řekl. Asi před rokem a časem několikrát zopakoval. Radil jsem ji, ať se ode mě už začne odpoutávat, protože pokud to neudělá, bude ji to potom bolet. :(

I jsem ji řekl, že pokud se bude chtít vrátit k milenci, ať to udělá nebo ať hledá někoho, kdo ji bude chtít. Ze mi to vadit nebude, ale at si to řekneme a přestaneme spolu spát.

Taky vi, ze pokud někoho potkám, tak v momente, kdy proběhne první sex, doma sex končí. Nejdu tomu ale nijak naproti.

Chci ale opravdu počkat než ti dva dostuduji v rodině, kde je klid. Tak moc je miluju a ty necelé čtyři roky mi za to stoji. I kdybych pak měl zůstat sám. To mi už bude kolem pajdy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
27.2.26 16:36

To si možná pleteš termíny. Bisexuální můžeš být i tehdy, kdy uznavás jen dvě pohlaví. Bi znamená dva, takže ti ta matika krásně vychází. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.26 16:45
@botl2 píše: Více

Každý případ je jiný. U nás by letěl. Jen kdyby naznačil ze vůbec pochybuje o tom, jestli s námi zůstat. A on to věděl moc dobře. Ja jsem pracovala i při dětech. Nebyla jsem finančně závislá.
Tys psala něco ve smyslu, že já jsem v tom zůstala, zatímco tys to ukončila. Moje reakce byla na to, že se mnohem líp ukončuje vztah, kde se ten druhý přizná a ještě má tu drzost říct, že se vlastně rozmýšlí, jestli chce zůstat doma.. A jinak se ukončuje vztah, kde ti ten druhý neustále tvrdí, že nikoho nemá, že chce být s tebou a že mu na tobě záleží. Nevěrní jsou oba, jen každý funguje jinak a v tom druhém případě se to blbě ukončuje, když je situace jaká je.
A myslím si, že kdybys měla doma to, co já, tak neodejdeš nikdy.
Nechci se tu dohadovat, obě jsme si prošly nevěrou a víme jaké to je,. Netřeba se přebíjet a trumfovat.
Navíc ja nikde nepíšu ze každý muž a každá žena reaguje nějak.
Napsala jsem, ze vy muži to děláte tak a my ženy tak. Minimálně podle tech diskuzí tady. Ale je možné, ze to neni vypovídající vzorek, protože sem chodí jen podobny typ chlapů.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.26 16:54

Přesně ve tvém věku mi přišel do cesty můj současný chlap. A i když jsem manželovi několikrát před tim řekla, že ho nemiluju, že od něj odejdu až odrostou děti, že jsem se od něj už definitivně odstříhla a vnitřně se rozvedla, tak stejně když to přišlo, tak dělal tak šílené scény, že jsem myslela, že to odnesu zdravotně. Pronásledovaní, odposlechy, hádky. I když jsem mu všecko na rovinu řekla, i když jsem nic netajila. Tak jen aby ses nedivil, že to pak nemusí být v takovém klidu.
On mi totiž nevěřil, že to udělám. Nebo možná věřil, ale když to přišlo, chytl paniku a strašně vyváděl. Najednou mě strašně miloval, nikdy nepotkal tak skvělou ženu jak jsem já a nikdy už nepotká, jsem nejlepší člověk jakého kdy poznal….
Odpustil by mi okamžitě, dokonce chtěl čekat až mě to přejde a dostanu rozum. 8o
Tak jen aby ses připravil ;)

• Citovat
  • Upravit
395
27.2.26 17:04

S tim já počítám. Dokonce jsem si jistý, že to tak bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.26 17:18

Vidíš, já jsem s tím nepočítala vůbec. :D
Mela jsem pocit, ze jsem mu jasne řekla několikrát, ze je konec. A ze to pochopil. No, nepochopil. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
595
27.2.26 17:31

Pochopil ale doufal. Neboť naděje umírá poslední

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
27.2.26 17:32

Tak se dostatečně obrň.
Patrně to budeš potřebovat.
A proč rovnou nezůstala u milence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
27.2.26 17:36

Proč asi ženská nespálí mosty? Protože ji milenec nechce se vším všudy. Je to tak úplně vždycky.

Hernajs už mas taky nějaké roky a zkušenosti, ne?  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
27.2.26 17:56

Jo. Řekl bych že jsi o 10let mladší.
Jak dlouho je to po nevěře.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
27.2.26 18:11

Tak to já bych s tebou nebyla. Nejhůř snáším nejistotu.

A kolem pajdy - to nebudeš žádný děda.

Mému současnému partnerovi, se kterým jsme přes 10 let, bylo taky k padesátce, když začal nový život se mnou a mými dětmi. On sám děti nemá a s přítelkyní byl skoro 20 let, než se s ní rozešel.

Říká, že když se s ní rozcházel, v životě ho nenapadlo, že bude žít v cizí zemi a bude tátou 3 dětem. Čekalo ho opravdu obrovský a nečekaný salto.

Taky nevíš, co tě čeká. Může přijít něco, co ti vyrazí dech. Co tě nadchne. Hlavně se nematlat soustavně v tom svém bahýnku a nemyslet si, že přesně vím, jací jsou ostatní a že jsou všichni stejní. To se pak člověk nehne a bude potkávat v životě pořád to samé.

Já bych řekla, že pokud se budeš dívat dopředu s klidem a důvěrou, tak tě čekají fakt překvapivý a skvělý věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí