Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, jenže malému je rok a půl a to je rozdíl, u rozvodu u takto malých dětí tě pošlou do poradny
@Bája1983 píše:
Jo, jenže malému je rok a půl a to je rozdíl, u rozvodu u takto malých dětí tě pošlou do poradny
A to znamená jako co? Že ti díte vemou? Nebo dají nižší alimenty? Toto teď nechápu!
To, že je nevěrnej, to se řeší přes poradnu…soud tě nerozvede ![]()
@Bája1983 píše:
To, že je nevěrnej, to se řeší přes poradnu…soud tě nerozvede
Promiň, to jsem nevěděla, nebyla jsem v takové situaci. Myslela jsem si, že tě normálně rozvede soud.
@Bája1983 píše:
To, že je nevěrnej, to se řeší přes poradnu…soud tě nerozvede
Ale moc se mi to nezdá. Když chceš rozvést, tak se rozvedeš. Poradna je od toho aby ti poradila, né aby tě rozvedla. Nebo zase žiju jinde?
No mám sestřenku na soudu, a už mám jeden rozvod za sebou…u takto malých dětí nechtějí rozvádět, jen s velmi závažnými duvody ![]()
@Bája1983 píše:
No mám sestřenku na soudu, a už mám jeden rozvod za sebou…u takto malých dětí nechtějí rozvádět, jen s velmi závažnými duvody
A milenka není závažný důvod? To, že on strká prachy do jiné ženské, u které tráví čas, šuká s ní, bydlí s ní??? To není závažné? Tak jsem asi psycho.
Milenka není závažný duvod, peníze nám dává…závažný duvod jsou drogy, domácí násili apod. Tak to je, ty se musíš snažit kvůli tomu malému, to je na prvním místě. Přišel by o tátu a musel by tě platit stát…nejsou blbý nemysli si
@Bája1983 píše:
Bydlí u nás, s ní maká a je ve volném čase
A co jej vystěhovat? Má u tebe trvalé bydliště?
Je teda vůbec doma? Když v práci je s ní a ve volném čase taky s ní? A milence to nevadí, že jí chlap bydlí u ženy s dítětem?
Milenka je vdaná, takže jí to vubec nevadí a trv bydliště tu má, takže i policajti by mu byt otevřeli. Doma je přes noc.
@Bája1983 píše:
Milenka je vdaná, takže jí to vubec nevadí a trv bydliště tu má, takže i policajti by mu byt otevřeli. Doma je přes noc.
A co mu takhle omezit nebo vůbec neprat, nevařit, starat se jen o sebe a dítě!
Co ty nato? Ona je vdaná? Její manžel jako co? To ví? Neví?
Manželství rozvedou, pokud manželství nefunguje a neplní svoji roli min. rok…pokud se chcete rozvést a na všem se dohodnete a i tak to v tomto smyslu napíšete do žaloby o rozvod - soud nic neřeší a rozvede vás…nás rozvedli za 3minuty jedinného stání
Pokud neshody trvají kratší dobu, soud ze zákona musí zkoumat důvody rozvodu a řešit případný „smír“.-)
Podívej, moje kamarádka se rozvedla, a má 7 leté dítě v péči a od sociálky dostává 16 tisíc zato, že sedí doma!