Nevěra - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
karfice
20.5.14 11:51
@Bája1983 píše:
Jsme :,( Kdybychom nebyli, vyhodím ho z bytu, takhle nemám šanci :,( Navíc bez jeho peněz to nedám prostě a chci aby ten kluk ten byt jednou dostal :?

Podívej, moje kamarádka se rozvedla, a má 7 leté dítě v péči a od sociálky dostává 16 tisíc zato, že sedí doma!

• alimenty k tomu, tak mi neříkej, že bys to nezvládla!
  • Citovat
  • Upravit
239
20.5.14 11:59

Jo, jenže malému je rok a půl a to je rozdíl, u rozvodu u takto malých dětí tě pošlou do poradny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
20.5.14 11:59

Musí být opravdu závažné duvody (domácí nasílí apod.) :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
20.5.14 12:00
@Bája1983 píše:
Jo, jenže malému je rok a půl a to je rozdíl, u rozvodu u takto malých dětí tě pošlou do poradny

A to znamená jako co? Že ti díte vemou? Nebo dají nižší alimenty? Toto teď nechápu!

• Citovat
  • Upravit
239
20.5.14 12:00

To, že je nevěrnej, to se řeší přes poradnu…soud tě nerozvede :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
20.5.14 12:01
@Bája1983 píše:
To, že je nevěrnej, to se řeší přes poradnu…soud tě nerozvede :,(

Promiň, to jsem nevěděla, nebyla jsem v takové situaci. Myslela jsem si, že tě normálně rozvede soud.

• Citovat
  • Upravit
karfice
20.5.14 12:03
@Bája1983 píše:
To, že je nevěrnej, to se řeší přes poradnu…soud tě nerozvede :,(

Ale moc se mi to nezdá. Když chceš rozvést, tak se rozvedeš. Poradna je od toho aby ti poradila, né aby tě rozvedla. Nebo zase žiju jinde?

• Citovat
  • Upravit
239
20.5.14 12:12

No mám sestřenku na soudu, a už mám jeden rozvod za sebou…u takto malých dětí nechtějí rozvádět, jen s velmi závažnými duvody :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
20.5.14 12:14
@Bája1983 píše:
No mám sestřenku na soudu, a už mám jeden rozvod za sebou…u takto malých dětí nechtějí rozvádět, jen s velmi závažnými duvody :,(

A milenka není závažný důvod? To, že on strká prachy do jiné ženské, u které tráví čas, šuká s ní, bydlí s ní??? To není závažné? Tak jsem asi psycho.

• Citovat
  • Upravit
239
20.5.14 12:45

Bydlí u nás, s ní maká a je ve volném čase :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
20.5.14 12:48

Milenka není závažný duvod, peníze nám dává…závažný duvod jsou drogy, domácí násili apod. Tak to je, ty se musíš snažit kvůli tomu malému, to je na prvním místě. Přišel by o tátu a musel by tě platit stát…nejsou blbý nemysli si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
20.5.14 12:48
@Bája1983 píše:
Bydlí u nás, s ní maká a je ve volném čase :,(

A co jej vystěhovat? Má u tebe trvalé bydliště?
Je teda vůbec doma? Když v práci je s ní a ve volném čase taky s ní? A milence to nevadí, že jí chlap bydlí u ženy s dítětem?

• Citovat
  • Upravit
239
20.5.14 12:50

Milenka je vdaná, takže jí to vubec nevadí a trv bydliště tu má, takže i policajti by mu byt otevřeli. Doma je přes noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
20.5.14 12:52
@Bája1983 píše:
Milenka je vdaná, takže jí to vubec nevadí a trv bydliště tu má, takže i policajti by mu byt otevřeli. Doma je přes noc.

A co mu takhle omezit nebo vůbec neprat, nevařit, starat se jen o sebe a dítě!
Co ty nato? Ona je vdaná? Její manžel jako co? To ví? Neví?

• Citovat
  • Upravit
4498
20.5.14 12:54

Manželství rozvedou, pokud manželství nefunguje a neplní svoji roli min. rok…pokud se chcete rozvést a na všem se dohodnete a i tak to v tomto smyslu napíšete do žaloby o rozvod - soud nic neřeší a rozvede vás…nás rozvedli za 3minuty jedinného stání ;) Pokud neshody trvají kratší dobu, soud ze zákona musí zkoumat důvody rozvodu a řešit případný „smír“.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí