Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@boball píše:
A ty jsi byla ta, co obtěžovali?
Ne, ale byla jsem námluvám přítomna
Jedna známá krásná ženská, všem se líbí, ale je zásadová a chlapi si k ni nic nedovolí. Druhá znama vzhled nic moc, ale ma rada pozornost a chlapi se chytají ![]()
@pouzitychlap píše:
Nechám stranou to, že chtějí zahnout manželce. To je asi každému jasné. Z pohledu chlapa to však není ten největší prohřešek.
Oni chtějí svést manželku svého kamaráda! To je daleko horší!
Takže nepřemýšlej o tom, že bys to řekla kamarádkám, ale o tom, že bys to řekla manželovi, aby věděl jaké má nekamarády.
Jasně, on jim dá oběma po čuni a ať si to doma vysvětlí, že jo. To jsou nápady.
Mně se nedávno stalo totéž a vyhodnotila jsem, že říct to chlapovi by udělalo víc škody než užitku. Vyřešila jsem si to s dotyčným sama, jeho by to mrzelo. Ale zakladatelku chápu, úplně se mi ten dotyčný zhnusil a z nějakého důvodu jsem se taky cítila provinile, jestli jsem třeba nevysilala nějaké špatné signály. Dotyčný byl na tom psychicky blbě, tak jsem se ho snažila podržet, no a najednou chce držet on mě, ale naprosto nevhodně. ![]()
Bylo to v opilosti, to se nepočítá, to byl v podstatě jen pračlověk v chlapovi. Ale pokud jste hezká a partnerky kamarádů tolik ne, chápu to. Pokud řekli, že se jim líbite, nechal bych to plavat, pokud chtěli dělat tuli tuli nebo se snažili nahmatat začátek noh, asi bych si s nimi promluvil. Já jsem třeba své kamarádce dělal na oslavě do dlaně „Vařila myška kašičku“ - nebyla zadaná. ![]()
@Anonymní píše:
No jeden mě zatáhnul na záchod a chtěl se líbat a ten druhý měl prostě takové řeči, že se mu jako líbím a tak. Myslím, že to ve svých skoro 30 letech poznám, ne?
jeden te zatahl na zachod? jak se to dela, ze se s opacnym pohlavim dostanes na zachod? ![]()
@lejla105 píše:
jeden te zatahl na zachod? jak se to dela, ze se s opacnym pohlavim dostanes na zachod?
Normálka, chtělo se jim lůlat ve stejnou dobu ![]()
@lejla105 píše:
jeden te zatahl na zachod? jak se to dela, ze se s opacnym pohlavim dostanes na zachod?
jestli to bylo suche wc (kadibudka), tak proste podlehla romantickemu okamziku ![]()
@Fukitol píše:
jestli to bylo suche wc (kadibudka), tak proste podlehla romantickemu okamziku