Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, já myslím, že syn to umí před rodiči asi dobře skrývat, že si rád občas dá. A před přítelkyní nemá zábrany, tak se klidně opije.
@Anonymní píše:
Dámy jaký byste měly pocit, či názor, kdyby Vám potencionální snacha - dívka jež chodí s Vaším synem řekla, že s ním nepojede na vánoční večírek, protože tam bude mít za partnerku flašku…
Stalo se před Vánoci mé známé, proto anonym…Její syn nepije přes míru - ví to, protože žije s rodiči v rodinném domě, vydělává, chodí do práce, je mu 26 let a s přítelkyní chodí rok - nebydlí spolu…
Na každém šprochu, pravdy trochu.
No, matky to asi nerady slyší, ale dívka bude mít asi pravdu. Ona ví asi nejlépe jak se chová v partě přátel. Doma to nemusí znát. Pokud není alkoholik, tak doma nemusí pít vůbec. Třeba neumí pít a tak to s ním zamává. No a někdo má i blbou opičku.
@Anonymní píše:
Dámy jaký byste měly pocit, či názor, kdyby Vám potencionální snacha - dívka jež chodí s Vaším synem řekla, že s ním nepojede na vánoční večírek, protože tam bude mít za partnerku flašku…
Stalo se před Vánoci mé známé, proto anonym…Její syn nepije přes míru - ví to, protože žije s rodiči v rodinném domě, vydělává, chodí do práce, je mu 26 let a s přítelkyní chodí rok - nebydlí spolu…
ty myslíš, že to fakt ví? Moji tchánovci to nikdy nepřipustili, byť jejich syn pil téměř první ligu, dělal virvál atd.. takže asi tak.. osobně třeba s chlapem na večírky taky nechodím - jen ať si to užije sám ![]()
Já si pod tím představím, že když je někde v hospodě, tak se chytne kámošů a jdou si po svých k baru. Není na tom nic špatnýho, jen u toho třeba nepotřebuje být. Já taky nevyhledávám přítomnost svého muže, když má hladinku. Je strašně ukecaný a mě to nezajímá ![]()
@Malto píše:
Pokud se neopíjí hodně a často a není agresivní nechápu![]()
![]()
Já právě taky nechápu…takhle se chovat milující osoba…a pro rejpalky, fakt nechlastá…
@Anonymní píše:
Tak to me pobavilo. Rodice s nim chodi se bavit, posedet do hospody s kamosema, pripadne do klubu? Asi ne co, takze tezko muzou vedet, jak se po tom chova.
To, ze zije s rodici a chodi do prace, to opravdu neznamena, ze kdyz cuchne k piti, chova se ukazkove. Neznas nikoho, kdo kdyz popije, chova se pro okoli nesnesitelne?
Jen ti opravdovy alkaci na dne, uz do prace nechodi.
@Anonymní píše:
Já právě taky nechápu…takhle se chovat milující osoba…a pro rejpalky, fakt nechlastá…
na jeji vkus evidentne chlasta moc.
A proc by se mela koukat na to, jak jeji milej chlasta moc, kdyz ji to vadi? Proc synacek nerekne „pojd se mnou, ja tam vubec pit nebudu, kdyz ti to vadi, me tva pritomnost za to stoji?“
a jako rodic bych se nad tim hluboce zamyslela. Pokud slecna neni abstinentka a lehce vysinuta, nebrala bych to na lehkou vahu.
@Anonymní píše:
Tak jinak.Mela jsem partnera, dlouhe roky. Hodny, pracovity kluk.Ale jakmile jsme nekam sli, s prateli, do kludbu, posedet..proste jakmile se napil a rozhodne to nemuselo koncit ozranim do nemoty, vzdy to koncilo hadkou, protoze si vzdy neco nasel.Vzdy se zacal pitvat v nejakym totalnim nesmyslu, jak to ti pod vlivem umi a zkazil mi naladu i zabavu. Jednou jsem se smala moc, po druhy malo..Od zacatku jsem byla jak na trni, abych mu nedala ani tu nejmensi pricinu, si neco najit, ale bohuzel, vzdy bylo neco spatne.
Naprosto tu holku chapu, nerika to jen tak.
Slečna je momentálně bez práce, ze čtyř dětí…s rodiči i sourozenci špatné vztahy…sama má máslo na hlavě, celkem nechápu co se jí nezdá a nelíbí, měla by být ráda za to jaký je její přítel…
@Anonymní píše:
Slečna je momentálně bez práce, ze čtyř dětí…s rodiči i sourozenci špatné vztahy…sama má máslo na hlavě, celkem nechápu co se jí nezdá a nelíbí, měla by být ráda za to jaký je její přítel…
A proč má máslo na hlavě? ![]()
@Anonymní píše:
Delas si srandu? Co to ma spolecnyho s pitim alkoholu toho kluka? Nezda se ji evidentne piti partnera.Je to tvuj syn co, to je uplne jasny. ![]()
@Tunrida píše:že rodina ve které je, a možná bude na delší dobu, je mnohem lepší, než její původní, takže bych spíš čekala, že si toho bude vážit, že tam nikdo nechlastá přes míru, sourozenci se mají rádi a často se navštěvují - mimochodem i to jí vadí -
A proč má máslo na hlavě?
Neco na tom bude. Taky odmitam chodit na urcite akce s pritelem a klidne jeho rodicum reknu, ze to je proto, ze jakmile se chytne pullitru, tak zapomina, s k tam dosel. Nemam to zapotrebi.