Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eemii píše:Švagr byl takový. Jednou se málem pobil se sousedem, protože řešili jestli to modrý kulatý je švestka, nebo bluma
Tak jinak.Mela jsem partnera, dlouhe roky. Hodny, pracovity kluk.Ale jakmile jsme nekam sli, s prateli, do kludbu, posedet..proste jakmile se napil a rozhodne to nemuselo koncit ozranim do nemoty, vzdy to koncilo hadkou, protoze si vzdy neco nasel.Vzdy se zacal pitvat v nejakym totalnim nesmyslu, jak to ti pod vlivem umi a zkazil mi naladu i zabavu. Jednou jsem se smala moc, po druhy malo..Od zacatku jsem byla jak na trni, abych mu nedala ani tu nejmensi pricinu, si neco najit, ale bohuzel, vzdy bylo neco spatne.
Naprosto tu holku chapu, nerika to jen tak.
At je to jak je to, ty nevis jaky je v partnerskem zivote, nemuzes vedet, jak se chova k ty holce a uz vubec, kdyz si da nejaky to pivko.To proste nemuzes vedet. A nemuze to vedet ani jeho matka.
@Anonymní píše: že rodina ve které je, a možná bude na delší dobu, je mnohem lepší, než její původní, takže bych spíš čekala, že si toho bude vážit, že tam nikdo nechlastá přes míru, sourozenci se mají rádi a často se navštěvují - mimochodem i to jí vadí -
Jo ahaaaa
No jo, tak to je jasný, to by vám měla líbat kotníky ![]()
Kdyz to vyzenu do extremu, tak treba domaci nasili. Velmi casto vzdelani muzi, s tituly.Pro okoli ti nejsnovejsi partneri, tatove od rodin. Okoli, vcetne rodiny nema nejmensi tuseni, ze doma, za zavrenymi dvermi..
Takze to, ze holka nechce jit na vecirek, kvuli jeho piti, bych rozhodne neodsuzovala.Spis je to k zamysleni.
@MilijonDolarBejby píše: Švagr byl takový. Jednou se málem pobil se sousedem, protože řešili jestli to modrý kulatý je švestka, nebo bluma
Můj táta se v dobách mládí rval se svým bráchou. Vždycky to začínalo: „Vo co, že..“
No pokud řekla „nejdu na večírek, protože tam bude mít za partnerku flašku“, tak už to něco značí.
Jde o večírek s rodinou nebo z práce nebo jaký?
Jako popravdě, nechce jít, nemusí, nikde přece není psáno, že tam musí jít. Možná to myslela v dobrém, jakože ho nechá v klidu zachlastat - můj chlap, když jde na tah, tak se mu tam taky necpu, někdy i se slovy, že jde chlastat a né korzovat s babou
a myslím to v dobrém, že jen ať si užije ![]()
My taky se ségrou občas vyrazíme na víno a chlapa tam s sebou ani nechci ![]()
No a nebo možná má ten kluk s chlastem větší problém, než si rodina uvědomuje nebo připouští. Možná je pak na ni doma agresivní (za to co řekla nebo neřekla při té oslavě, tak tam radši ani nepůjde), možná má ona problém s jeho pitím celkově (právě proto, že její rodina taky není žádný terno a nechce ani vidět někoho blízkého pít). Nevíš, dokud se nezeptáš přímo jí.
Já to chápu. Když jsem ještě s manželem chodila, byla jsem párkrát na nějaké zábavě s ním a jeho kamarády.. a vždy se to zvrhlo, že on byl s kamarády u stolu a pil, a já se nudila nebo bavila sama. Jinak ale nepil a nepije, pouze měli s kamarády pravidelné páteční hospůdky, do těch jsem mu nekecala. Spolu jsme si dali občas vínko, jinak nic. Ale od té doby bych nikdy nešla na večírek nebo do hospody, kde budou jeho kamarádi… v tom případě bych tam byla nadbytečná.
Inko S, chodí sem známí.
Hm muj ex se taky opilej choval jako…a jeho rodicum na tom neprislo nic divneho, protoze byli stejni…
Spis mi prijde, ze jim ta slecna moc nevoni a proto na ni hledaji mouchy…
@Anonymní píše:
Slečna je momentálně bez práce, ze čtyř dětí…s rodiči i sourozenci špatné vztahy…sama má máslo na hlavě, celkem nechápu co se jí nezdá a nelíbí, měla by být ráda za to jaký je její přítel…
mela by byt rada, ze ma alespon ozralu? ![]()
@Pudloslava kolikráte jsem tu psala, že nepije pres míru, také jsem ho na pár akcích zažila… ![]()
@Anonymní píše:
@Pudloslava kolikráte jsem tu psala, že nepije pres míru, také jsem ho na pár akcích zažila…
hele alkohol je droga, takze kdyz nekdo povazuje jakekoli piti jako prehnane, nelze mu to vycitat. Ona s tim muze mit i nejakou blbou zkusenost v zivote.
Holce se to proste nelibi. Proc ten skvelej kluk teda nenabidne, ze na tom vecirku pit vubec nebude? Ostatne kazdej, kdo prijede autem, nebude pit, to je uplne normalni. Proc by ten normalni na alkoholu nezavisly kluk ze skvele rodiny nezvladl pro jejich lasku jit na vecirek a nechlastat tam?
@Anonymní píše:
Měli to s noclehem, nepotřeboval hned řídit
To je prece jedno. On by nevydrzel nechlastat, kdyz na tom slecne tak zalezi? Milujici osoba?
Ne můj syn to jsou to blízcí známí, já mám děti malé