Nevhodne chovani 11-12 lete slecny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
570
15.1.20 09:03

@Enmamma ne to fakt ne, týrané a zneužívané dítě se takhle nechová, takové dítě vyhledává spíše samotu a rozhodně se nebude chovat tak aby lidi podněcovalo k sexuálním návrhům a osahávání, proč taky, že?
Tohle je typické chování dítěte, které rodiče buď drží hodně na uzdě a nesmí prakticky nic takže u babičky, která je benevolentní si tu volnost „užívá“ nebo, a k tomu bych se přikláněla v tomto případě víc, je to dítě, o které se rodiče nezajímají a vlastně ani babička a tak dělá vše možné aby si tu pozornost vynutilo ;)
A jinak jediný, co může zakladatelka dělat je upozornit jí, že v té hospodě nemá, co dělat a nahlásit celou věc na sociálku, nic víc nic míň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21559
15.1.20 10:25
@denkat píše:
@Enmamma ne to fakt ne, týrané a zneužívané dítě se takhle nechová, takové dítě vyhledává spíše samotu a rozhodně se nebude chovat tak aby lidi podněcovalo k sexuálním návrhům a osahávání, proč taky, že?
Tohle je typické chování dítěte, které rodiče buď drží hodně na uzdě a nesmí prakticky nic takže u babičky, která je benevolentní si tu volnost „užívá“ nebo, a k tomu bych se přikláněla v tomto případě víc, je to dítě, o které se rodiče nezajímají a vlastně ani babička a tak dělá vše možné aby si tu pozornost vynutilo ;)
A jinak jediný, co může zakladatelka dělat je upozornit jí, že v té hospodě nemá, co dělat a nahlásit celou věc na sociálku, nic víc nic míň

nemáš pravdu. Už tu publikaci asi nenajdu, každopádně jsem četla monografii dětského psychologa, který tam uváděl konkrétní příklady a jedna zneužívaná holčička se mu sexuálně nabízela na terapiích - neuměla totiž jinak komunikovat s muži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21559
15.1.20 10:26

Celkem mě překvapuje výchova ve stylu, že v 11 letech to je přece normální. Já měla teda úplně opačnou výchovu ještě hodně hodně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
15.1.20 11:50
@PaníBovaryová píše:
nemáš pravdu. Už tu publikaci asi nenajdu, každopádně jsem četla monografii dětského psychologa, který tam uváděl konkrétní příklady a jedna zneužívaná holčička se mu sexuálně nabízela na terapiích - neuměla totiž jinak komunikovat s muži.

Souhlasím s tebou. Stejně jako bité děti. Bijí také, nic jiného neznají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
15.1.20 12:28
@denkat píše:
A jinak jediný, co může zakladatelka dělat je upozornit jí, že v té hospodě nemá, co dělat a nahlásit celou věc na sociálku, nic víc nic míň

Nemáš pravdu. Je to přesně naopak - dítě, které je zneužíváno doma, bývá sexuálně velmi aktivní, mívá sexuální projevy neadekvátní věku. Právě proto, že v téhle oblasti muselo dospět dříve, než do ní přirozeně dozrálo, a považuje podbízivé sexuální chování, odhalování se a nabízení dospělým za normu. Obvykle takové chování třeba ve školce je první ukazatel toho, že v rodině se děje něco, co se dít nemá. A pokud je holčina skutečně takhle mladičká a babička to smetává ze stolu s tím, že „za jejích mladých let“, tak tahle babička evidentně sama absolutně nemá náhled na to, co je v téhle oblasti normální a co už je zneužívání dítěte.

Takže zakladatelko, chápu, že kšeft je kšeft, ale po holčině bych chtěla vidět občanku. Pokud neukáže, protože nemá, volala bych policii, protože pokud se s holčinou pod patnáct cicmá dědula u stolu, děje se ti trestný čin přímo před očima.

A OSPOD bych kontaktovala co nejdříve a úplně bez diskusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.20 13:15

Ona se necicma s dedulama, ale temi kluky mezi 18-20 let, i tak je to nechutny. Vim ze ji je mezi 11-12 kdysi to bydlela s mamou byt je zmalovana jak dvacitka tak toto vim.. Moje kamaradka je mama toho jednoho kluka se kterym se liba, je z toho nestastna a jeji chlap misto aby mu dal pres hubu tak rika ze jednou bude mit krasnou mladici co ku budou ostatni zavidet :zed: nechapu co to je za dobu, moje dcera si jeste ve 15 hrala obcas s barbinama, v pondeli jedu do mesta tak se stavim na urade a poptam se, byt to je velice neprijemne

• Citovat
  • Upravit
1079
15.1.20 13:56
@Anonymní píše:
Ona se necicma s dedulama, ale temi kluky mezi 18-20 let, i tak je to nechutny. Vim ze ji je mezi 11-12 kdysi to bydlela s mamou byt je zmalovana jak dvacitka tak toto vim.. Moje kamaradka je mama toho jednoho kluka se kterym se liba, je z toho nestastna a jeji chlap misto aby mu dal pres hubu tak rika ze jednou bude mit krasnou mladici co ku budou ostatni zavidet :zed: nechapu co to je za dobu, moje dcera si jeste ve 15 hrala obcas s barbinama, v pondeli jedu do mesta tak se stavim na urade a poptam se, byt to je velice neprijemne
v 15 s barbinama? no nevim.ja bych nikam nic nehlasila, kazdyho vec.pak jeste budou trestst ty kluky a kamaradka ti podekuje
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
15.1.20 13:58

A nejak neverim, ze by se 18ti lety kluci cicmali s malou holkou.byli by vsem pro smich. prijde mi to cely divny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41538
15.1.20 14:00
@Anonymní píše:
Ona se necicma s dedulama, ale temi kluky mezi 18-20 let, i tak je to nechutny. Vim ze ji je mezi 11-12 kdysi to bydlela s mamou byt je zmalovana jak dvacitka tak toto vim.. Moje kamaradka je mama toho jednoho kluka se kterym se liba, je z toho nestastna ajeji chlap misto aby mu dal pres hubu tak rika ze jednou bude mit krasnou mladici co ku budou ostatni zavidet :zed:nechapu co to je za dobu, moje dcera si jeste ve 15 hrala obcas s barbinama, v pondeli jedu do mesta tak se stavim na urade a poptam se, byt to je velice neprijemne

aby mu v budoucnu nezáviděli i záznam v rejstříku trestů :think: jemně bych je upozornila, že pokračování takového cicmání může mít dohru u soudu, protože je to trestný. Tak jestli si chce pokaňhat budoucnost, aby se mohl chlubit tím, že má mladou 12letou kost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
15.1.20 15:45

Nejdříve bych pohovořila s dívčinou, a podle toho, jak to dopadne, zavolala ospod nebo policajty. A vstup mladých na zábavu až od 16 je bezva nápad, jen to musí někdo u dveří kontrolovat. Myslím si, že se tím dá zabránit spoustě problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.20 15:55

@Mosie ten zakaz je dobry napad, ale co kdyz to neplati kdyz je tam v doprovodu prave babicky, co ji ma i ne v peci, ale v jakemsi porucnictvi..myslim ze ten zakaz by prosel kdyby tam chtel jit nekdo sam.. ona je babicka takova razna, a je schopna tam udelat fakt scenu…bojim se ze kdybych zavolala policajty tak daji zapravdu ji, ze do deseti hodin tam ma pravo byt.

• Citovat
  • Upravit
3379
15.1.20 19:35

11 ti leté děti nemají na zábavách co dělat. Ještě jsem se s tím nikdy nesetkala, a to mám dost za sebou… U vstupu bych ji s holkou vykázala, že děti tam nemají co dělat. Tečka. Pokud bude dělat scény, což je ostuda hlavně její, zavolejte Policii. Kdybys byla nucená to udělat, tak Policie pak automaticky podává hlášení na sociálku ( když jde o mravní ohrožování dítěte nebo je např. dítě svědkem domácího násilí a jiné případy…) a řeší to sociálka návštěvou pracovnice u nich doma a může se ptát i u vás. Kdyby babka dělala scény, je dobré jí to připomenout, že bude mít nepříjemné opletačky se sociálkou.

Příspěvek upraven 15.01.20 v 19:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.20 19:40
@PaníBovaryová píše:

Ano, o tom jsem taky četla.

• Citovat
  • Upravit
3781
16.1.20 15:08
@Anonymní píše:
Prosim radeji anonym, jinak smazat.
Provozujeme s manzelem leta hospudku na vetsi vesnici, u nas v hospudce je takova ta koncentrace lidi, kde se potkavaji, ale je o to, ze za posledni cca pul rok na vikendy jezdi za babickou ob vikend jedna slecna, nevim ted presne kolik ji je ale asi 11-12, a tu je problem, chodi k nam s partou kluku 18+ a obcas se s nekym u stolu doslova olizuje, a neni to jen mlady kluk, ale i strasi chlapi, sama se k nim prifari treba na sipky,…chodi s nimi ven na cigaro, alkohol po nas nikdy nechtela, ale kdo vi jestli si neda kdyz jsou venku, s babickou sem chodi na obedy, kdyz jsem si babicku vzala stranou tak mi rekla, ze za jejich mladych let to bylo stejny, ze nemam strkat nos kam nemam, ale ne uz to i stamgastum vadi, vyhodit ji nemuzu, vzdy pred 10 jde pryc…babicka jeste pracuje, a nejak je rada za ty volne vikendy, tak holku necha do tech 10 venku trajdat. Nechci hned hlasit na socialku, ale dnes se nam chlapi trosku opili a v sobotu tu je zabava tak delali narazky jestli slecna bude povolna, apod.. :poblion: slecna bydli s rodicema v olomouci a co mam z doslechu tak je to znama firma co chodi za skolu a vysefava na lavickach s bezdomovcema, apod.. :,( uplne se te soboty desim, babicka si zamluvila dve mista u stolu tak je jasne ze slecna prijede take…

A co kdybys ji neudelala rezervaci ke stolu ty nano? :zed: :mrgreen: tohle musi byt troll. Tak kdyz nekoho nechci v podniku, tak nedelam rezervaci pro nej. To bych chtel hlavne videt, jak vsichni chlapi v hospode jsou zvedavy olizovat 11 lete decko :zed: kdyz uz chces psat pribehy a fantazirovat, tak zkus u toho nevypadat jako by ti bylo 14. Alespon to zkus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.20 15:33

@Komsomol jiste, rezervaci delala ta jeji babicka, neudelam ji ji a skoncim s obri pokutou jako ten pan co odmitl u sebe v hotelu ubytovat araby

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová