Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Verca1990 píše:Promiň ale hulvát jsi tu ty
No o tom se raděj ani nevyjadřuji. Chudák její chlap, jestli se sním baví takto i doma. Hulvát jsi Gosi, neskutečnej hulvat..
@Verca1990 píše:
Si jako děláš prde*l, že to s ní sdílíš? Příjde ti normální se do ní pouštět a mluvit před ní o vejškrabu a veřejně ji ponižovat? Skutečně? Fuj!
@Jitusee píše:
@malinika @Anna766 Holky ja myslim, ze ne kvuli názoru. Ale její posledni komentář pro me sem četla snad 20× a stale to chapu tak, ze se me vlastne ptá, jestli me nekdo neznasilnilNo buď jsem natvrdla, nebo to uz pres čáru je.
Já se přiznám že jsem to nepobrala ![]()
@Anna766 No ja prave taky ne, fakt jsem to četla 20× a nechapu to ![]()
@Verca1990 píše:
@Burj Chalifa
Názor? Tohle je už fanatismus a touha o přesvědčení celého národa, že prostě jakmile není po jejím, je každá krkavčí matka..Tohle nemá s názorem společného nic a ta urážka na anonymku? Reaguji hlavně na toto momentálně, je to od ní humus prostě a ať si to každá z nás přebere, jak chce. Je mi tady z toho hódně smutno, kam až je schopna zajít.
no a mně je zase smutno z toho už docela velkýho plodu s tlukoucím srdíčkem, co mu zbývají už jen 4 dny.
@Jitusee píše:
@malinika @Anna766 Holky ja myslim, ze ne kvuli názoru. Ale její posledni komentář pro me sem četla snad 20× a stale to chapu tak, ze se me vlastne ptá, jestli me nekdo neznasilnilNo buď jsem natvrdla, nebo to uz pres čáru je.
Nesmíš být tak vztahovacna.
Schválně jsem to četla znovu a neřekla bych, že se Tě na něco ptá. Vychází mi z toho, že píše, že vy 2 konkretne se o tom spolu bavíte v teoreticke rodině, ale pokud byste měly osobní zkušenost, možná byste měly na vec jiný pohled. Tot vše, nic jiného bych za tím neviděla.
@Burj Chalifa píše:
Možná se to řadě lidí nelíbí, ale Gosi má právo vyjádřit svůj názor. A nemohu říci, že by na něm něco nebylo.
Něco na tom je, ano, ale je to vyjádřeno hodně zle a útočně a ta forma zraňuje. Ne každý je tvrďák, kterému je to jedno. Také jsem proti potratům, nechala bych si i hodně postižené miminko (nejsem jen teoretik, mám doma hendikepovaného syna a čekali jsme ještě dost nemocnou holčičku, kdyby to nevzdala, tak bychom jí teď měli také), ale nikdy bych si nedovolila soudit někoho, kdo byl na interrupci. Kdyby se mě někdo ptal, zda na ní jít, tak řeknu, že za mě rozhodně ne, ale ve chvíli, kdy už je po všem - nač sypat sůl do rány
Víme my prd, co prožívají a čím si procházejí ostatní.
@Burj Chalifa píše:
no a mně je zase smutno z toho už docela velkýho plodu s tlukoucím srdíčkem, co mu zbývají už jen 4 dny.
Třeba si to zakladatelka ještě rozmyslí - ještě není pozdě ![]()
@malinika Ja prave vztahovacna nejsem, ale bylo to psané tak zvláštní formou, ze jsem to proste fakt můj unavený mozek nepobral. Mam doma prvnacka a 10 týdenní ditko a s večerem moje schopnost porozumět vecem značně klesá ![]()
Každopádně dekuji za vysvětlení ![]()
@Verca1990 Pojďme to nechat tak, ze opravdu mluvila teoreticky a nebuďme skarohlidky ![]()
@malinika píše:
Nesmíš být tak vztahovacna.Schválně jsem to četla znovu a neřekla bych, že se Tě na něco ptá. Vychází mi z toho, že píše, že vy 2 konkretne se o tom spolu bavíte v teoreticke rodině, ale pokud byste měly osobní zkušenost, možná byste měly na vec jiný pohled. Tot vše, nic jiného bych za tím neviděla.
To je možné takto to vzít. Pravda je ta že zažít hrůzu znásilnění a bát se jaký člověk se z něho může narodit, pořípadě mít doma 14 letou těh. a bát se že jí to zničí život, člověk se tváří v tvář takové věci má právo rozhodnout jinak než doposud smýšlel.
@Verca1990 píše:
@JituseeAsi ano..Ale je to tak strašně smutný, jak si někdo hraje na anděly, ale druhým ženám dokáží takto ublížit.
Proč se do toho ublížení tak vžíváš? TO není samo sebou, bereš si to strašně osobně ![]()
Příspěvek upraven 12.01.17 v 22:19
@Verca1990 Verco, a četla jsi, s jakou zlosti anonymka reagovala na vcelku nevinny příspěvek od Gosi? Myslím, že ji nemá vůbec co vyčítat. ![]()
@Verca1990 píše:
Si jako děláš prde*l, že to s ní sdílíš? Příjde ti normální se do ní pouštět a mluvit před ní o vejškrabu a veřejně ji ponižovat? Skutečně? Fuj!
to je sprosté slovo? vždyt na to šla dobrovolně tak o se řeší? Politování? To snad ne
Je to diskuze tak názor může napsat ten kdo je proti potratům i ten co jí bude litovat jaký je chudák že musela jít na potrat, nemusela ![]()
@Verca1990 jak to napsala? nepřišlo mě to že to byl útok jen konstatování faktů
nebo co tam napsala tak zlého?
Dobrý večer zakladatelko. Nevím, zda jste se už nějak rozhodla, ale chtěla bych Vás podpořit v myšlence si dítě nechat. Předpokládám, že když už máte tři děti, tak víte, že to malé, které čekáte není shluk buněk ale dítě. Přidám se k těm, kteří říkají, že se to dá zvládnout. Já jsem nejstarší, z osmi sourozenců, nejmladší sestře je 19 let. Všichni jsme vyrostli a vystudovali, někteří dokonce i vysokou školu a nemůžu říci, že by jsme strádali. Otec byl obyčejný řidič a mamka byla s námi doma. Jsem zdravotní sestra a nechápu dnešní mentalitu, že když otěhotním a nehodí se mi to, jdu na potrat, vlastně se zbavujeme zodpovědnosti za své jednání. Vždyť se nejedná o shluk buněk ale spojili se dvě lidské buňky ne zvířecí. Jsme bytosti, které mají rozum a cit a jsme schopni zabíjet vlastní děti? Měli jsme doma hospodářství a když jsme krávě pomáhali rodit tele vhánělo nám to až slzy do očí, když se to zvíře o své mládě hlásilo a i když byla úlpně vysílená chtěla tele k sobě a byla zlá, když jsme ho odváděli. Tak my jsme lidi, ne zvířata a mnohdy se chováme hůře než oni. Pěkný večer a zakladatelce držím palce ať se dobře rozhodne aby se pak nemusela trápit výčitkami.