Nevím, jakou práci hledat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ou
24138
28.6.17 16:20

Tak nějaké call centrum, nebo tady koukám že hledají člověka na pobočku pro t-mobile http://www.jobs.cz/rpd/1191772189/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
28.6.17 16:20
@Anonymní píše:
protože právě při rodičáku jsem dodělávala ten výučák, neměla jsem nic, jen rekvalifikaci. Přítel mě může živit další 3 roky, ale už jsem doma 8 let s přestávkama a je mi čím dál hůř zdravotně i psychicky.

Ono s výučním listem toho moc nenaděláš, pokud chceš někam do kanceláře, tak tam už většinou požadují maturitu s praxí. Co se týká fabrik, tak u nás se potýkají s nedostatkem zaměstnanců a jsou ochotny maminkám s malým dítětem zařídit osmihodinovou pracovní dobu. Většinou. Chce se to jen informovat. Víc mě nenapadá, dnes musí být zaměstnanec flexibilní. Co zkusit nějakou práci na půl úvazku? Když tě tři roky může živit ještě přítel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.17 16:21
@Anonymní píše:
No pokad bude situace stejná, na nic slušného nenarazím tak asi dělat nebudu moct, možná až dokončím dálkově maturu tak mě najde přítel ve firmě práci, ale to je ještě 3 roky. A ne do automobilky nechci, už jsem tam dělala a je to o zdraví, tvrdá dřina, tři směny a žádný život.

A čekáš, že jinde to bude lepší? Jsi akorát rozmazelná, rok v kuse jsi nikdy nepracovala, nevíš co chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.17 16:22
@Anonymní píše:
protože právě při rodičáku jsem dodělávala ten výučák, neměla jsem nic, jen rekvalifikaci. Přítel mě může živit další 3 roky, ale už jsem doma 8 let s přestávkama a je mi čím dál hůř zdravotně i psychicky.

Běž se zeptat do prvního obchodu a běž dělat uklízečku na zkrácený úvazek, když nic jiného neumíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27695
28.6.17 16:26

A vy jí to věříte? To bude troll jak vyšitý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
28.6.17 16:28
@ka2ka píše:
A vy jí to věříte? To bude troll jak vyšitý :lol:

taky jedu diskusi a chci napsat, že je to troll :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
28.6.17 16:29

Jsi doma 8 let a už jsi stihla výuční list a teď chceš maturitu? No tak to to bude zázrak jestli najdeš práci za peníze co chceš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27695
28.6.17 16:31
@stinga píše:
taky jedu diskusi a chci napsat, že je to troll :)

alespon je sranda :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.17 16:45

:lol: já jsem na tom stejně jako ty, jenže jsme se dobře vdala takže můžu být doma… navíc pobírám 7000 příspěvek na bydlení za nic, jen protože má manžel jinde TP ;) anonym - finance

• Citovat
  • Upravit
12651
28.6.17 16:51
@Anonymní píše: :lol: já jsem na tom stejně jako ty, jenže jsme se dobře vdala takže můžu být doma… navíc pobírám 7000 příspěvek na bydlení za nic, jen protože má manžel jinde TP ;) anonym - finance

@admin myslím, že admin má povinnost při podezření na trestný čin uvědomit policii, je to tak, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
28.6.17 16:55
@jessikka píše:
@admin myslím, že admin má povinnost při podezření na trestný čin uvědomit policii, je to tak, že?

To není trestný čin, jen vychcanost. Zákon to umožňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
28.6.17 16:56

Na to abych mela plat a pracovní dobu, jakou požaduješ jsem makala od dětství…abych se dostala na dobrou střední a dobrou vysokou. Žádná volna odpoledne, ale věnování se tomu, co mu neslo, abych mela dobre výsledky. Teď mam to, co píšeš. Jen ranní, plat ještě lepší, ale je zatím spousta odříkání a práce!!!
Asi moc chytra nebudeš, když jen vyučak jsi dodělala při rodičáku. :zed: Holt je to o určení priorit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.17 16:56
@jessikka píše:
@admin myslím, že admin má povinnost při podezření na trestný čin uvědomit policii, je to tak, že?

co je na tom podle tebe trestný čin? 8o

• Citovat
  • Upravit
7939
28.6.17 16:57
@Anonymní píše: :lol: já jsem na tom stejně jako ty, jenže jsme se dobře vdala takže můžu být doma… navíc pobírám 7000 příspěvek na bydlení za nic, jen protože má manžel jinde TP ;) anonym - finance

Tak hlavne, ze jsi se tak dobre vdala, ze musis sockovat usmudlanych sedm litru :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148968
28.6.17 16:57

Jo jo to je skvělý život, to věřím.
Zakladatelko tady to vidím tak na vybalování jogurtů v kauflandu. A to já neberu jako podřadné. Žádná práce není podřadná a to ani ta hajzlbába nebo uklízečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová