Nevím, kde brát energii (mám toho moc)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19609
23.6.14 21:31
@anickadomnik píše:
a kde je celý den to dítě když matka pracuje od rána do noci a otec od 5 do ůl sedmé???
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
23.6.14 21:33

@bamba můžeš mi poradit. Moje dcera má 21mesicu, cca 18mesicu chodila spát mezi půl 8 a 8, výjimky by se dali spočítat na prstech. Poslední 2-3mesice chodí spát okolo půl desáté. Co dělám blbě ja?
Pro zakladatelku…letos jsem odmaturovala, udělala si řidičák, chodím 8dni v měsíci do práce a prostě vím jak se citis. Mě to přešlo měsíc po mature. A opravdu jsem doma přestala řešit ptákoviny.

• Citovat
  • Upravit
3451
23.6.14 21:34
@bamba píše:
Moje snacha není neschopnej lempl.Je šikovná a na Fanouškovi je to vidět. Má 3 a 1/2 roku, sám si zapne a odepne pás v autě. Sám se obleče, nají a chytrej je jak rádio. Hlídáme ho velmi málo, bo se o něj maminka stará ráda. Pracuje v hospodě, ráno dělá pokojskou, přez poledne roznáší obědy a večer piva atd. Kupodivu stíhá, doma má naklizeno, navařeno.
Asi taky super žena :nevim:.Jo ale nevysedává u PC.Syn odjíždí v 5 do práce a vrací se kolem půl sedmé.

No tak po tomhle výčtu silně pochybuju, že si jednou za čas nepostěžuje kamarádce, jak se naběhá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
23.6.14 21:35
@anickadomnik píše:
a kde je celý den to dítě když matka pracuje od rána do noci a otec od 5 do ůl sedmé???

Snacha chodí na 5,má to kousek od domu.To hlídá můj ex, malého děda. No hlídá, malý spí, pak si snacha kolem půl osmé odskočí z práce(když nemá hotovo) a odvete Fandu do školky. Pak se případně vrací, nebo doma navaří, uklidí. Jezdí pro něj kolem čtvrté a večer, když jde zase do práce, hlídá tatínek. Často se stává, že končí hrubo po půlnoci a ráno v 5 je už zase v práci.

• Citovat
  • Upravit
bamba
23.6.14 21:36
@zrzana2 píše:
@bamba můžeš mi poradit. Moje dcera má 21mesicu, cca 18mesicu chodila spát mezi půl 8 a 8, výjimky by se dali spočítat na prstech. Poslední 2-3mesice chodí spát okolo půl desáté. Co dělám blbě ja?
Pro zakladatelku…letos jsem odmaturovala, udělala si řidičák, chodím 8dni v měsíci do práce a prostě vím jak se citis. Mě to přešlo měsíc po mature. A opravdu jsem doma přestala řešit ptákoviny.

Ukládej ji pořát ve stejnou dobu.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
23.6.14 21:38

@bamba takze maleho ani nevidi, co je to za zivot :(

• Citovat
  • Upravit
8151
23.6.14 21:38
@bamba píše:
Snacha chodí na 5,má to kousek od domu.To hlídá můj ex, malého děda. No hlídá, malý spí, pak si snacha kolem půl osmé odskočí z práce(když nemá hotovo) a odvete Fandu do školky. Pak se případně vrací, nebo doma navaří, uklidí. Jezdí pro něj kolem čtvrté a večer, když jde zase do práce, hlídá tatínek. Často se stává, že končí hrubo po půlnoci a ráno v 5 je už zase v práci.

ok popsala jsi kdy syna kdo hlídá, kdy ho snacha převádí, ale kdy s ním tráví čas? Kdy si s ním hraje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
23.6.14 21:39
@bamba píše:

Takže bydlí s dědou, když ráno hlídá, ne? Nebo děda vstává ve 3h. a spěchá hlídat? A jak si odskočí domů uvařit, uklidit…?To musí být velmi zajímavá a náročná práce, že si může odskočit na 2h. domů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
23.6.14 21:39
@Verunecka289 píše:
No tak po tomhle výčtu silně pochybuju, že si jednou za čas nepostěžuje kamarádce, jak se naběhá :nevim:

Budeš se divit, ale když jí nabídnu, že si malého vezmu k nám(nebydlíme ve stejném městě) tak nechce.Ona si fakt nestěžuje, ano někdy řekne, že toho bylo ten den hodně, ale to je vše. Neskuhrá, je ráda, že má práci kousek od baráku a že vůbec ji má. Bere to jako samozřejmost a to soboty a neděle dělá někdy i 16 hodin v kuse.

• Citovat
  • Upravit
3451
23.6.14 21:40

@bamba a ještě jedna věc, kdy se věnují tomu malýmu? Chlap od rána do večera v práci a ženská vlastně taky, to se budu radši míň věnovat domácnosti, než dítěti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
23.6.14 21:40
@ŠestýSmysl píše:
Takže bydlí s dědou, když ráno hlídá, ne? Nebo děda vstává ve 3h. a spěchá hlídat? A jak si odskočí domů uvařit, uklidit…?To musí být velmi zajímavá a náročná práce, že si může odskočit na 2h. domů…

vzdyt psala ze rano nekd euklizi, odchazi kdyz ma hotovo ne?

• Citovat
  • Upravit
13503
23.6.14 21:41
@ŠestýSmysl píše:
Děkuji, zatím jsem něco nastudovala :mrgreen: :mrgreen:.Chtěla jsem jen tím říct, že jsem myslela, že tohle je stránka pro maminky, které si tu radí, a ne pro mámy, které se jen předhánějí, vyzdvihují a ostatní shazují :?

jaj tak za posledni rok tady bohuzel vidim JEN matky, ktere se predhaneji, vyzdvihuji a ostatni shazuji..Jsem tady osm let a to co je tady ted, je hruza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2

Ale ona spát nechce. Vždycky s ní jdu do ložnice. Já teda uspavam a uspavani mi nevadí, ale i když odejdu, tak za mnou přijde, že chce knížku a jde a prohlizi zvířátka. Zkoušela jsem už víc věcí, i když mě to zase žily netrha, mám toho moc a dcerka mě baví i večer, kdy se chce mazlit atd, jen sem tím chtěla říct, že si nejsem vedoma, že bych to něčím zapříčinila.

• Citovat
  • Upravit
989
@bamba píše:

Mě to nějak nesedí, vysvětli mi to, prosím. Někdy se vrací do práce, nebo doma navaří…Vždyť má ještě roznést letáky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
23.6.14 21:42
@KackaDoup píše:
@bamba takze maleho ani nevidi, co je to za zivot :(

Takovej „život“ bych nechtěla ani omylem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová