Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ŠestýSmysl píše:
Tak to asi s ním "není!,když spí, ne…?A taky psala, že dělá ráno pokojskou, pak roznáší letáky a večer piva…Mě jen zajímá, kdy to teda dělá…
Zapomnělas ty obědy! Já se v tom nevyznám, ani prd ![]()
@ŠestýSmysl??? Ježiš Ty máš opravdu velký problém s psaným slovem, zkus si to přečíst ještě jednou…dítě spí snad večer ne??? Celé odpoledne má na to, se mu věnovat
@bamba píše:
Fakt nevím, jak čteš, roznáší obědy, ne letáky.
Já už si všimla v jiných diskuzích, že s tím má problém ![]()
@anickadomnik píše:
co věnují spíš mě napadá jak si ho mohli s takovou časovou vytížeností vůbec stihnout pořídit![]()
![]()
@dendule4
Nechci se tě nijak dotknout, ale jestli si dobře pamatuju, tak jsi kdysi dávno zakládala diskuzi, jak je chlap závislej na pc a ty jen lítáš kolem dítěte a jsi urvaná. Už přesně nevím jak to bylo, ale vzpomínám si.
@bamba píše:
Fakt nevím, jak čteš, roznáší obědy, ne letáky.
Moje chyba, máš pravdu, obědy! Ale kdy je roznáší, když píšeš, že odvede kluka do školy, NĚKDY SE VRÁTÍ DO PRÁCE, NĚKDY DOMA UVAŘÍ A UKLIDÍ…Tak kdy je roznáší???
@dendule4 píše: @ŠestýSmysl??? Ježiš Ty máš opravdu velký problém s psaným slovem, zkus si to přečíst ještě jednou…dítě spí snad večer ne??? Celé odpoledne má na to, se mu věnovat
Hurá, pochopilas
.
@dendule4 píše: @ŠestýSmysl??? Ježiš Ty máš opravdu velký problém s psaným slovem, zkus si to přečíst ještě jednou…dítě spí snad večer ne??? Celé odpoledne má na to, se mu věnovat
Ano, přečetla jsem špatně. Tak roznáší obědy, ale kdy? Odpovíš mi za ní? Píše, že ráno odvede kluka do školky, někdy se vrátí do práce, někdy ne…Tak kdy roznáší? Tak mi to vysvětli…
@Catus Tím se mě nedotkneš. Diskuze vůůbec nebyla o tom, že jsem já nestíhala! Ale že mi vadilo, že se muž nevěnuje dceři, která otce potřebovala! Nicméně tento problém již máme vyřešen a jak jsi momentálně sama zjistila i v té době jsem to zvládla!
@ŠestýSmysl oooo nééééé, nezlob se…já na to nemám nervy…hele když si to přečteš znovu(no i když možná raději víckrát) vyčteš to tam!!
@dendule4 píše:
@Catus Tím se mě nedotkneš. Diskuze vůůbec nebyla o tom, že jsem já nestíhala! Ale že mi vadilo, že se muž nevěnuje dceři, která otce potřebovala! Nicméně tento problém již máme vyřešen a jak jsi momentálně sama zjistila i v té době jsem to zvládla!
Dohledávat nebudu ![]()
Ale nevidím důvod navážet se do někoho, kdo jednoduše nestíhá a chtěl se podělit
Každej jsem originál a plácat se po zádech, že JÁ to dávám, tak proč ty ne mi přijde trochu trapný.
@ŠestýSmysl píše:
Ano, přečetla jsem špatně. Tak roznáší obědy, ale kdy? Odpovíš mi za ní? Píše, že ráno odvede kluka do školky, někdy se vrátí do práce, někdy ne…Tak kdy roznáší? Tak mi to vysvětli…
a propos?? kdypak se asi roznáší obědy?…ale nééé, že by přes OBĚD??!!???
@ŠestýSmysl píše:
Moje chyba, máš pravdu, obědy! Ale kdy je roznáší, když píšeš, že odvede kluka do školy, NĚKDY SE VRÁTÍ DO PRÁCE, NĚKDY DOMA UVAŘÍ A UKLIDÍ…Tak kdy je roznáší???
Tak znovu:Jde na 5h. uklízet pokoje, buď je stihne uklidit ddo doby, než odveze malého do školky, nebo si odběhne ho odvézt, vrítí se do práce a tu dodělá. Pak jde domů, nejpozději kolem 10té. Uvaří a pohoní byt.Na 12 jde roznášet obědy tak do 3 a jede pro malého do školky. Někdy už do práce nejde, někdy, když je potřeba, jde večer. O Fandu se stará tatínek.
UŽ CHÁPEŠ?
@dendule4 píše:
a propos?? kdypak se asi roznáší obědy?…ale nééé, že by přes OBĚD??!!???
Njn. ![]()
Jen se vratim k zakladatelce:
a neboj, ono si to sedne ![]()