Nevím, kde brát energii (mám toho moc)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19609
23.6.14 21:49
@ŠestýSmysl píše:
Tak to asi s ním "není!,když spí, ne…?A taky psala, že dělá ráno pokojskou, pak roznáší letáky a večer piva…Mě jen zajímá, kdy to teda dělá…

Zapomnělas ty obědy! Já se v tom nevyznám, ani prd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
23.6.14 21:50

@ŠestýSmysl??? Ježiš Ty máš opravdu velký problém s psaným slovem, zkus si to přečíst ještě jednou…dítě spí snad večer ne??? Celé odpoledne má na to, se mu věnovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
23.6.14 21:51
@bamba píše:
Fakt nevím, jak čteš, roznáší obědy, ne letáky.

Já už si všimla v jiných diskuzích, že s tím má problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
@anickadomnik píše:
co věnují spíš mě napadá jak si ho mohli s takovou časovou vytížeností vůbec stihnout pořídit 8o 8o 8o
:mrgreen: No, stihli, ale ona před ním měla klasický krátký a dlouhý týden, jak to v restauracích bývá, to až po mateřské to má takto.
  • Citovat
  • Upravit
19609

@dendule4
Nechci se tě nijak dotknout, ale jestli si dobře pamatuju, tak jsi kdysi dávno zakládala diskuzi, jak je chlap závislej na pc a ty jen lítáš kolem dítěte a jsi urvaná. Už přesně nevím jak to bylo, ale vzpomínám si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
23.6.14 21:52
@bamba píše:
Fakt nevím, jak čteš, roznáší obědy, ne letáky.

Moje chyba, máš pravdu, obědy! Ale kdy je roznáší, když píšeš, že odvede kluka do školy, NĚKDY SE VRÁTÍ DO PRÁCE, NĚKDY DOMA UVAŘÍ A UKLIDÍ…Tak kdy je roznáší???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
23.6.14 21:52
@dendule4 píše: @ŠestýSmysl??? Ježiš Ty máš opravdu velký problém s psaným slovem, zkus si to přečíst ještě jednou…dítě spí snad večer ne??? Celé odpoledne má na to, se mu věnovat

Hurá, pochopilas :palec:.

• Citovat
  • Upravit
989
23.6.14 21:53
@dendule4 píše: @ŠestýSmysl??? Ježiš Ty máš opravdu velký problém s psaným slovem, zkus si to přečíst ještě jednou…dítě spí snad večer ne??? Celé odpoledne má na to, se mu věnovat

Ano, přečetla jsem špatně. Tak roznáší obědy, ale kdy? Odpovíš mi za ní? Píše, že ráno odvede kluka do školky, někdy se vrátí do práce, někdy ne…Tak kdy roznáší? Tak mi to vysvětli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
23.6.14 21:54

@Catus Tím se mě nedotkneš. Diskuze vůůbec nebyla o tom, že jsem já nestíhala! Ale že mi vadilo, že se muž nevěnuje dceři, která otce potřebovala! Nicméně tento problém již máme vyřešen a jak jsi momentálně sama zjistila i v té době jsem to zvládla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
23.6.14 21:55

@ŠestýSmysl oooo nééééé, nezlob se…já na to nemám nervy…hele když si to přečteš znovu(no i když možná raději víckrát) vyčteš to tam!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
23.6.14 21:57
@dendule4 píše:
@Catus Tím se mě nedotkneš. Diskuze vůůbec nebyla o tom, že jsem já nestíhala! Ale že mi vadilo, že se muž nevěnuje dceři, která otce potřebovala! Nicméně tento problém již máme vyřešen a jak jsi momentálně sama zjistila i v té době jsem to zvládla!

Dohledávat nebudu :kytka:
Ale nevidím důvod navážet se do někoho, kdo jednoduše nestíhá a chtěl se podělit :nevim: Každej jsem originál a plácat se po zádech, že JÁ to dávám, tak proč ty ne mi přijde trochu trapný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
23.6.14 21:58
@ŠestýSmysl píše:
Ano, přečetla jsem špatně. Tak roznáší obědy, ale kdy? Odpovíš mi za ní? Píše, že ráno odvede kluka do školky, někdy se vrátí do práce, někdy ne…Tak kdy roznáší? Tak mi to vysvětli…

a propos?? kdypak se asi roznáší obědy?…ale nééé, že by přes OBĚD??!!???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
@ŠestýSmysl píše:
Moje chyba, máš pravdu, obědy! Ale kdy je roznáší, když píšeš, že odvede kluka do školy, NĚKDY SE VRÁTÍ DO PRÁCE, NĚKDY DOMA UVAŘÍ A UKLIDÍ…Tak kdy je roznáší???

Tak znovu:Jde na 5h. uklízet pokoje, buď je stihne uklidit ddo doby, než odveze malého do školky, nebo si odběhne ho odvézt, vrítí se do práce a tu dodělá. Pak jde domů, nejpozději kolem 10té. Uvaří a pohoní byt.Na 12 jde roznášet obědy tak do 3 a jede pro malého do školky. Někdy už do práce nejde, někdy, když je potřeba, jde večer. O Fandu se stará tatínek.
UŽ CHÁPEŠ?

• Citovat
  • Upravit
bamba
@dendule4 píše:
a propos?? kdypak se asi roznáší obědy?…ale nééé, že by přes OBĚD??!!???

Njn. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17878
23.6.14 21:59

Jen se vratim k zakladatelce:

• v prvni rade se uklidni, vzdycky muze byt hur :mrgreen: nazor „domacnost pocka“ je totalne zcestny, jak z toho jednou vypadnes, uz se hooodne spatne vraci zpatky…pokud je moznost, sezen si nekoho na uklid (treba jen jednou za 14 dni na ten nejvetsi svincik a nebo ted jednorazove na veliky uklid, pokud to domacnost potrebuje)
  • super system na uklizeni je Fly lady- kazdy den neco a po kapkach (15 minut) a domacnost vypada a je v pohode… moje zakladni pravidlo je, ze nejdu spat, kdyz je neuklizena kuchyn a neposkladane pradlo…reci typu „jsem cely den v praci, bordel doma nevidim“ jsou na tafku, nesnasim navrat do zabordeleneho bytu, pada na me depka…
  • ad vareni- pokud je moznost, objednej si obedy ve skolni jidelne nebo tak nekde, usteri ti to cas…pokud moznost neni, var treba trikrat tydne ve velkych porcich a jidlo nakrabickuj a zamraz, jako kdyz najdes, az se ti nebude chtit, nebudes stihat…
  • ad usinani dcerky- proste TRVEJ na pravidelnosti, ok, je sova, muze jit spinkat v osm, ale proste ani ne trilete dite nema co cumakovat v 10, proste POTREBUJE spat…a pokud se vzbudi behem noci, kategoricky trvat na usnuti „je noc, je tma, vsichni spinkaji“
  • ad venovani se diteti- nejsi jeji otrok, fakt ne…ono male neuskodi, kdyz ti „pomuze“ s vesenim pradla (podavani kolicku", s varenim ( miska, varecka), s vytiranim (jeji smetacek a lopatka)…to „velmi moderni venovani se diteti“ se opravdu cim dal vic prehani a jaksi se vytraci takovy ten zakladni rodinny zivot…
  • ad manzel- pokud je moznost ho „zaprahnout“, udelej to, pokud je pracovne velmi vytizeny, pujde to ztuha, ale zkus treba jeden vecer tydne pro sebe (na dlouho vanu, na prochazku, na sport, at mas moznost si orazit)
  • nastav si „rodinne vikendy“, pokud to jen kapku je mozne- minimum povinnosti a uzivani si jeden druheho, ne, ze budes dohanet resty pres tyden…

a neboj, ono si to sedne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová