Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
denca29 píše:Luccy1 píše:Jo ale nezahýbá
Jo,to taky znám,on se chodí bavit a na pivko dost často a já co,samozřejmě doma že.A když jsem naštvaná nebo mu něco řeknu tak je uražený a diví se,prý nechodí každý den.Každý den ne,ale ob den.Prostě ví že já samozřejmě doma být musím(mám tu moje zlatíčko) a ví že kdysi jsem se vzala a šla pařit taky a on z toho byl hotoý že nejsem sním(ještě hodně před těhotenstvím) a ted ví že jsem doma s malou a on je frajer co se smyká a má se fajn a příjde mu to normální,Jsem mu řekla že když mu to příjde tak normální tak fajn,že jeden víkend on a druhý já(samozřejmě by mi to asi tak často nešlo,jsem na malou hodně zvyklá a nepotřebuju být často v tahu) a na to mi řek že už to mám promyšlené určitě dlouho,že chcu jít bůh ví kam atd.Tak mu by to teda vadilo a co mám říkat já.At vidí jaké to je a možná si to uvědomí,já jsem v tom dost tvrdohlavá a tak trochu tvrdá,ale nikdo ze mě nebude dělat debila a on už vůbec ne,když může on tak proč nejá?on je stejně otec jako já matka,taky by se měl věnovat malé víc a ne že mu jsou přednější kamarádi a pivo a když příjde domů tak alá spí
Nezahýbá?jsem tu psla přízpěvek že to asi tak trochu vyhledává!
Příspěvek upraven 07.03.11 v 20:20
Fen-fire píše:
No holky a pak se vsechny divime, ze nas chlapy podvadeji, kdyz je bereme zpatky a odpoustime jim to. Ja jsem hodne pro rodinu, zachranuju vztah jak to jen jde kvuli male, ale kdybych se dozvedela, ze me chlap nekde normalne podvadi, tak mu sbalim saky paky a letel by bez reciJenomze kdyz ti chlapi vi, ze je pak stejne vemete zpatky, tak proc by nepodvadeli, ze jo
Oni by si to rozmysleli, kdyby skoncili s kuframa na ulici
Jako city jsou city, ale mame snad svoji dustojnost, ne !!!!!
Tak v tom máš pravdu,proč by jsme měli pořád odpouštět?Vždyt se pak trápíme jen my a taky zbytečně tratíme čas a oni si užívaj
.Co oni jsou,něco víc?Jestli to ten můj někdy udělá tak poletí a nebose seberu a odejdu já s malou,přece nebudu žít s někým kdo si mě neváží a podvádí mě!!!A jak už tu někdo psal,kdo miluje,nepodvede!!!
Dobře, vyhledává a zahýbá j velký rozdíl. Chlapi jsou divný, ale zas jim až tak nemůžeme škodit.
denca29 píše:
Dobře, vyhledává a zahýbá j velký rozdíl. Chlapi jsou divný, ale zas jim až tak nemůžeme škodit.
Já jsem jen psala co bych udělala kdyby to udělal a že mě na něm štve co ted dělá a že na nás stejně kašle.
A ono když už to někdo vyhledává tak jak mám vědět že to jednou neudělá?
.Jak jsem psala nebyl to jen nějakej nevinej flirtík,domlouval si sněma i že se sejdou.
denca29 píše:
A ty jiné přízpěvky co se týče nevěry,jsem psala hlavně že jsem to zažila s bývalým,a jaké byly mé pocity
Luccy1 píše:denca29 píše:A ty jiné přízpěvky co se týče nevěry,jsem psala hlavně že jsem to zažila s bývalým,a jaké byly mé pocity
Jo jo já vím, četla jsem
Ahoj holky,potřebuji poradit ohledně mého vztahu.S přítelem jsme spolu 4roky,máme krásného dvouletého syna.Už od začátku našeho chození to neklapalo ale přehlížela jsem to.Musela jsem si v začátcích vybojovat aby si přestal volat co týden s ex.Nechápal mě co mi na tom vadí že zůstali za dobře,at si volají ale né přeci tak často,ne?Pak jsem se musela smířit s tím že dělá poskoka bej.tchýni a tchánovi.Ted se odstěhovali z baráku k nám do města a bydlí od nás cca10min.zavolají a chlap hned jde.Problém je že jsem nějak byla zaslepaná a věřila že když bude dítě bude líp ale opak je pravdou.Otevřeli se mi oči,sotva jsem byla s prckem dva dny z porodnice doma šel si radši k bej.tchánovcům pomáhat při štěhování,zase byli na prvním místě než já a do konce už my.Když jsme měli jít na uvítání občanků nejprve nechtěl jít s náma,prej veze tchánovce na dialízu.Nakonec se uráčil jít s náma,tchánovec počkal než jsme pro něj přijeli.A to po celou dobu co byl doma na pracáku,byla jsem už ráda že vypadne do práce.Ted o rok dál,když měl malej 1rok tak jsem na jeho narozeniny připravovala vše sama,nebyl schopnej koupit mu aspon drobnost,ještě mi řekl že z toho nemá ještě rozum a to mi řekl i letos když malej slavil dva roky.Už jsem se do něj obula a řekla mu,jak dlouho tohle mínit říkat?At si udědomí že je to jeho syn a že donekonečna tohle nemůže říkat,prcek má rok od roku větší rozum.Co si vše o tomhle myslíte??Proč mě furt staví na durhou kolej?Omlouvám se předem za hrubky.
To není moc dobré
. Můj muž je taky rozvedený. Se svou ex si píše či volá jen proto, aby se domluvil na odevzdání dcery. S ex tchánama se nevídá vůbec. Zas u ex při předání dcery stráví i 2hodiny, sice mi to vadí, ale nijak to neřeším, pač vím, že si tam hraje s dcerou.
My máme 14m prcka a kdyby mi dělal co tobě, tak bych to nevydržela a nutila ho k nějaké změně. V tomhle se žít nedá, aby neustále jeho bývala rodina takovým způsobem zasahovala do vaši nové rodiny. Tvůj muž to asi nemá v hlavě srovnané a hraje si stále na spořádaného zetě a manžela.
Vypadá to jako by jsi byla spíš ta ex ty.
Někdy si i tak připadám jako kdybych já byla bejvalá ex.Proč aspon oni nejsou ohleduplní??Jednou jsem se i chytla s jeho ex,sotva měl řidičák každej ho furt otravoval pak i oni jestli by je mohl odvést na nákup.Já odepsala co mi řekl-zítra mám nějaké vyřizování tak nemůžu…ona mu pak napsala že jsem mu to já určitě zakázala že to není z jeho hlavy.Tak jsem jí napsala že už má svou rodinu pokud to nechápe,že máme malé dítě a taky povinosti.
Anonymní píše:
Hele, toho pocitu se nezbavíš nikdy, po svých velkých zkušenostech a po nedávné rozpravě s mým nevěrným manželem jsem zjistila, že žádnej chlap není věrnej at vypadá jakkoliv oddaně. Chlapi to mají prostě jinak hozený než my, oni si potřebujou dokazovat, že na to ještě maj, mít jinou holku… Pak maj milenku manželku a fungující rodinu a myslej si o sobě jaký jsou borci, když to všechno zvládají.. Ale jakmile přijde chybička, všechno se provalí, je chlap v koncích. přemýšlí co bude dál, a nakonec přijde na to, že ač udělá krok tam nebo tam všude o něco přijde a má z toho depky. Točí se v tom pořád dokola. A nedejbože aby měl nemanželské dítě s milenkou, t už pak taky neví jak dál… když jsem manželovi namítla, tak když je u vás chlapů normální podvádět nás tak to můžu taky? A on mi odpověděl ne to teda rozhodně ne to je o něčem úplně jinym když si ženská začne s novým chlapem obvykkle se do něj zamiluje a opouští svého stávajícího… má pravdu… Já už si o chlapech žádný iluze nedělám, neznám věrnýho chlapa… Je to jen na tobě jak ty ten fakt přijmeš.. Řeči o kterých mluvíš ho akorát ještě více naštvou, chlapovi stačí jeden rozhovor, jedno řešení a celou věc má uzavřenou, bohužel vlastnost ženskejch je taková, že chtějí všechno pořád řešit něco namítat… Jestli tě miluje, pořád se k tobě vrací, máte spolu děti, dokáže se o rodinu dobře postarat, zkus se přes to přenést jako já… Co jiného ti zbývá? Zůstat sama? narazit si dalšího nevěrníka? to je můj názor…
Neškatulkovat prosím, děkuji. A ne, nejsem naivní.
Ahoj, myslím, že toho pocitu nedůvěry se nikdy nezbavíš. Když tehdy ted už můj ex mě podvedl poprvé, tedy spíše když jsem poprvé na to přišla, také podle sms a poté jsem je viděla.
Ano, slíbil pak že to už nikdy neudělá a že si uvědomil ,o co by přišel. Nějakou dobu to bylo dobré a pak přišla zase jiná…A s ní jedoted.
Ale chtěla jsme říct, že jsme také vždy přemýšlela, když někam šel. řekl třeba , že jd es kamarády na fotbal , na poivo,ale stejně jsme pořád přemýšlela, kde vlastně byl …
smutná píše:
Holky už zase to na mě padá.Asi před měsícem jsem přišla na to,že mě přítel asi podvádí.Pořád to popírá a blabla.Moc jsem se snažila na to zapomenout,odpustit mi.Ale nejde mi to.Když není doma,ani v práci,tak vlastně nikdy přesně nevím,kde je.A to je ta potíž.Mám pocit že je zase s ní,že to nikdy neskončilo.Ted už zase cítím takový pocit,stres,jako bych měla na srdci balvan. mam pocity na zvracení a srdce mi buší jak o závod.Nevím přesně kde ted už vic jak hodinu je a zase na mě jde ta nedůvěra.Moc mu chci odpustit,ale neodpustím si řeči okolo.HO štvou,ale já si nemůžu pomoct.Změní se to?Má to vůbec cenu?Zapomenu někdy?
Naprosto vážně ti doporučuju ho podvést.Mě když bývalý podvedl,tak jsem to nemnohla vůbec překousnout.Poté co jsem podvedla i já jeho mi bylo mnohem mnohem lépe.Nejde o nějakou pomstu-to by ses cítila ještě hůře.Jde o to najít někoho,kdo se ti líbí a přitahuje tě a prostě si to užít
.Pak tu nevěru uvidíš z jiného úhlu
.Víš spousta chlapů ti řekne,že oni jsou na nevěru nastavení a že oni to berou jen přes sex a dovedou to kočírovat-BLBOST
Většina se do toho pěkně zamotá.Pak ti řeknou,že oni tě podvádět můžou,ale ty je ne,protože to ženský berou jinak-BLBOST
.Pravděpodobnost,že se ti chlap zabouchne do milenky a zdrhne od tebe,je skoro stejně velká,jako pravděpodobnost,že se to stane tobě.Tak ze sebe nenech dělat blbečka a jasně řekni-když můžeš ty,můžu i já ![]()
Anonymní píše:smutná píše:Naprosto vážně ti doporučuju ho podvést.Mě když bývalý podvedl,tak jsem to nemnohla vůbec překousnout.Poté co jsem podvedla i já jeho mi bylo mnohem mnohem lépe.Nejde o nějakou pomstu-to by ses cítila ještě hůře.Jde o to najít někoho,kdo se ti líbí a přitahuje tě a prostě si to užít
Holky už zase to na mě padá.Asi před měsícem jsem přišla na to,že mě přítel asi podvádí.Pořád to popírá a blabla.Moc jsem se snažila na to zapomenout,odpustit mi.Ale nejde mi to.Když není doma,ani v práci,tak vlastně nikdy přesně nevím,kde je.A to je ta potíž.Mám pocit že je zase s ní,že to nikdy neskončilo.Ted už zase cítím takový pocit,stres,jako bych měla na srdci balvan. mam pocity na zvracení a srdce mi buší jak o závod.Nevím přesně kde ted už vic jak hodinu je a zase na mě jde ta nedůvěra.Moc mu chci odpustit,ale neodpustím si řeči okolo.HO štvou,ale já si nemůžu pomoct.Změní se to?Má to vůbec cenu?Zapomenu někdy?.Pak tu nevěru uvidíš z jiného úhlu
.Víš spousta chlapů ti řekne,že oni jsou na nevěru nastavení a že oni to berou jen přes sex a dovedou to kočírovat-BLBOST
Většina se do toho pěkně zamotá.Pak ti řeknou,že oni tě podvádět můžou,ale ty je ne,protože to ženský berou jinak-BLBOST
.Pravděpodobnost,že se ti chlap zabouchne do milenky a zdrhne od tebe,je skoro stejně velká,jako pravděpodobnost,že se to stane tobě.Tak ze sebe nenech dělat blbečka a jasně řekni-když můžeš ty,můžu i já
Tak s tím souhlasím…
Tak jsem blbá odpověděla na ten starý příspěvek-berte to ale univerzálně pro všechny podváděné ![]()
JJ souhlas,máš úplnou pravdu.Tak to bohužel je a asi bude