Bývalý mi furt vyhrožuje

Anonymní
4.3.11 23:08

Bývalý mi furt vyhrožuje :*/

Ahoj holky,
už mám dost.
Jde o mého bývalého - otce mého syna.
Nenávidím ho.
Ve stručnosti :Je to cizinec, egypťan. Je to krásnej chlap, ale to je tak vše. Seznámili jsme se na dovče ( jak jinak).Pak jsem s ním strávila nějaký čas tam.
Ale když jsem s ním byla dýl a dýl,tak jsem si začala uvědomovat, že vztah s muslimem opravdu není to pravé ořechové - aspoň ne pro mě.

Po příjezdu domu jsem se s ním rozešla, navíc jsem zjistila, že on spal ještě s jinýma holkama ( internet je fakt nebezpečnej).
Začal vyhrožovat, jak mě zabije atd.
Po nějaké době jsem zjistila, že jsem s ním těhotná.
Na potrat bylo pozdě, přišla jsem na to pozdě. Dlouho jsem měla MS a nebylo to na mě vidět.
Upřímně to zjištění byl pro mě šok. Těhotná studentka a ještě s ním.
Do dneška si nedovedu vysvětlit jak se to mohlo stát.
Máme doma podezření, že nějak musel propíchat prezervativy.
A to jsem s ním spala asi 3krát(?) což na tu dobu kterou jsem tam strávila fakt moc nebylo.
No abych se vrátila k tématu.,
Všude kde mohl mě pomluvil.
Byla jsem rozhodnutá, že mu o dítěti neřeknu, ale měla jsem těžký šestinedělí a dostala jsem záchvat lásky a řekla mu to. Myslela jsem, že se to třeba urovná, už kůli dítěti atd…No prostě jsem byla husa hloupá :zed: :zed: :zed:
Ale asi za měsíc jsem ho našla na stránkách, kam se píšou kluci co se chtějí oženit jenom kůli papíru.
Našla jsem ho na německém, anglickém i českém webu.
Samozřejmě všechno zapřel, prej, že to sabotáž. :pocitac: :pocitac:
Zase začal vyhrožovat.
Pak dal chvíli klid a začal s tím jak mě furt miluje atd atd…
Teď zase začal, že chce aby měl kluk arabské jméno, aby byl měl obřízku. Prostě aby byl muslim protože on je přece na 90% (??!!!!) arab. A že až bude syn dospělej tak mě bude nenávidět, protože díky mě s ním jeho otec není.
Prej,že přijede, půjdeme k soudu a dítě mi veme.
Není zapsanej v RL. A to, že za celej rok nic neposlal, jsem psát asi ani nemusela.
ALe hlavně, že " otec".
Furt to opakuje - I´m father, remember it. Bože tak ho nenávidím :cert: :cert:
Nejhorší, že pro ně není těžký se sem dostat. Nějaká najivní německá babička se lehce najde.
Ach jo. Vůbec nevím co dělat…
Prosím nepiště mi jak jsem byla hloupá a blbá, že jsem si s ním začala a, že jsem mu o dítěti řekla…
To už vím sama.
Někdy mě napadaj stupidní myšlenky, že kdybych se snad radši zabila než vědět, že moje dítě je někde daleko bez maminky,protože ho moc moc moc miluju :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35997
4.3.11 23:16

A co myslíš, že by on udělala, že by mu dítě dali? Ví, kde bydlíš?
Změnila bych si číslo, mail a přestala komunikovat. Co on zmůže, nějakej animátor z hotelu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.11 23:20

bohužel ví :cry:

pikola píše:
Změnila bych si číslo, mail a přestala komunikovat. Co on zmůže, nějakej animátor z hotelu?
  • Citovat
  • Upravit
35997
4.3.11 23:23

A už tady někdy byl? Je bohatý, chudý? Podle toho, že se chce oženit kvůli penězům bych řekla, že má akorát velkou hubu a skutek utek, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.11 23:28

nikdy tady nebyl a je chudej…
proto chce do EU myslí si, že to tady ráj…teda všude v Eu jen česko je „stupid“…

pikola píše:
A už tady někdy byl? Je bohatý, chudý? Podle toho, že se chce oženit kvůli penězům bych řekla, že má akorát velkou hubu a skutek utek, ne?
  • Citovat
  • Upravit
18223
4.3.11 23:31

Nejsi hloupá, co se dá dělat. člověk se dostane do ruzných situací a pak jen kroutí hlavou, jak se to stalo. Prostě stává. Ale zkus skoncovat s komunikací, vůbec neřeš, že dítě by bylo naštvaný, že nebude mít tátu. Lepší žádnej táta, než špatnej. Děláš pro dítě to nejlepší. Kdyby se choval normálně, ale takhe, aby ti vyhrožoval, že tě zabije a trval na tom, aby byl syn muslim… Kdyby vyhrožoval a podobně, rozhodně si schovávej smsky a mejly a mužeš s tím na policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35997
4.3.11 23:31
Anonymní píše:
proto chce do EU myslí si, že to tady ráj…teda všude v Eu jen česko je „stupid“…
pikola píše:
A už tady někdy byl? Je bohatý, chudý? Podle toho, že se chce oženit kvůli penězům bych řekla, že má akorát velkou hubu a skutek utek, ne?

Tak to bych se moc nebála :mrgreen:

Já bych mu klidně řekla, že dítě jeho není, že jsi si jen nebyla jistá a nechala sis udělat testy. Mysím, že se jeho ego dostatečně urazí a už o něm neuslyšíš. Pokud tedy chceš, já bych to brala jako uzavřenou epizodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.11 23:40
pikola píše:
Anonymní píše:
pikola píše:

Tak to bych se moc nebála :mrgreen:

Já bych mu klidně řekla, že dítě jeho není, že jsi si jen nebyla jistá a nechala sis udělat testy. Mysím, že se jeho ego dostatečně urazí a už o něm neuslyšíš. Pokud tedy chceš, já bych to brala jako uzavřenou epizodu.

To jsem zkoušela, ale kluk vypadá úplně jako on :(

• Citovat
  • Upravit
35997
4.3.11 23:45

A tys mu ho ukázala? Holka, tak to ti prostě zbejvá jen spoléhat na to, že on to prostě nedotáhne do konce. Kdyby ti vyhrožoval, upozorni ho na výši výživného a vše co s tím souvisí. Pokud by ti vyhrožoval nějak fyzicky, udej ho na policii, může pak mít dost problémy se do čech dostat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.11 23:49

Jo ukázala. Jsem debilní! :-/// Do čech jo, ale co do německa? apod? Furt mi tvrdí, že má nějakou němku…

pikola píše:
A tys mu ho ukázala? Holka, tak to ti prostě zbejvá jen spoléhat na to, že on to prostě nedotáhne do konce. Kdyby ti vyhrožoval, upozorni ho na výši výživného a vše co s tím souvisí. Pokud by ti vyhrožoval nějak fyzicky, udej ho na policii, může pak mít dost problémy se do čech dostat :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.11 23:51

Myslíš, že by ho soud svěřil nějakýmu animátorovi? CO nemá ani svoji postel?

pikola píše:
A tys mu ho ukázala? Holka, tak to ti prostě zbejvá jen spoléhat na to, že on to prostě nedotáhne do konce. Kdyby ti vyhrožoval, upozorni ho na výši výživného a vše co s tím souvisí. Pokud by ti vyhrožoval nějak fyzicky, udej ho na policii, může pak mít dost problémy se do čech dostat :palec:
  • Citovat
  • Upravit
48576
4.3.11 23:58
Anonymní píše:
Ahoj holky,
už mám dost.
Jde o mého bývalého - otce mého syna.
Nenávidím ho.
Ve stručnosti :Je to cizinec, egypťan. Je to krásnej chlap, ale to je tak vše. Seznámili jsme se na dovče ( jak jinak).Pak jsem s ním strávila nějaký čas tam.
Ale když jsem s ním byla dýl a dýl,tak jsem si začala uvědomovat, že vztah s muslimem opravdu není to pravé ořechové - aspoň ne pro mě.Po příjezdu domu jsem se s ním rozešla, navíc jsem zjistila, že on spal ještě s jinýma holkama ( internet je fakt nebezpečnej).
Začal vyhrožovat, jak mě zabije atd.
Po nějaké době jsem zjistila, že jsem s ním těhotná.
Na potrat bylo pozdě, přišla jsem na to pozdě. Dlouho jsem měla MS a nebylo to na mě vidět.
Upřímně to zjištění byl pro mě šok. Těhotná studentka a ještě s ním.
Do dneška si nedovedu vysvětlit jak se to mohlo stát.
Máme doma podezření, že nějak musel propíchat prezervativy.
A to jsem s ním spala asi 3krát(?) což na tu dobu kterou jsem tam strávila fakt moc nebylo.
No abych se vrátila k tématu.,
Všude kde mohl mě pomluvil.
Byla jsem rozhodnutá, že mu o dítěti neřeknu, ale měla jsem těžký šestinedělí a dostala jsem záchvat lásky a řekla mu to. Myslela jsem, že se to třeba urovná, už kůli dítěti atd…No prostě jsem byla husa hloupá :zed: :zed: :zed:
Ale asi za měsíc jsem ho našla na stránkách, kam se píšou kluci co se chtějí oženit jenom kůli papíru.
Našla jsem ho na německém, anglickém i českém webu.
Samozřejmě všechno zapřel, prej, že to sabotáž. :pocitac: :pocitac:
Zase začal vyhrožovat.
Pak dal chvíli klid a začal s tím jak mě furt miluje atd atd…
Teď zase začal, že chce aby měl kluk arabské jméno, aby byl měl obřízku. Prostě aby byl muslim protože on je přece na 90% (??!!!!) arab. A že až bude syn dospělej tak mě bude nenávidět, protože díky mě s ním jeho otec není.
Prej,že přijede, půjdeme k soudu a dítě mi veme.
Není zapsanej v RL. A to, že za celej rok nic neposlal, jsem psát asi ani nemusela.
ALe hlavně, že " otec".
Furt to opakuje - I´m father, remember it. Bože tak ho nenávidím :cert: :cert:
Nejhorší, že pro ně není těžký se sem dostat. Nějaká najivní německá babička se lehce najde.
Ach jo. Vůbec nevím co dělat…
Prosím nepiště mi jak jsem byla hloupá a blbá, že jsem si s ním začala a, že jsem mu o dítěti řekla…
To už vím sama.
Někdy mě napadaj stupidní myšlenky, že kdybych se snad radši zabila než vědět, že moje dítě je někde daleko bez maminky,protože ho moc moc moc miluju :srdce: :srdce:

Blbá nejsi,ale že ho kontaktuješ kam píše atd.. moc chytré není :wink:
Nebála bych se že by mu ho někdo svěřil když se nestará.Když změníš adresu,nebudeš ho vyhledávat tak tě nenajde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35997
4.3.11 23:59
Anonymní píše:
Myslíš, že by ho soud svěřil nějakýmu animátorovi? CO nemá ani svoji postel?
pikola píše:

Nesvěřil, neboj. Spíš jde o to, že by tě tahal po soudech a to stojí peníze a čas a stejně by to předpokládám pro něj nedopadlo dobře. I kdyby sem jel, hlavně mu dítě nepůjčuj, pro jistotu :cert: Já být tebou jsem v klidu, věřila bych nějakým kecům, až bude stát u mých dveří a nebo mi přijde předvolání k soudu. Schovávej si i to, že si hodlá vzít záměrně nějakou němku, můžou z toho mít oba dost velké problémy :mrgreen:

holka, já nevím, jak v tomhle může být někdo tak naivní, vždyť je toho plná televize, jak to u nich chodí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
5.3.11 00:01
pikola píše:

Moje řeč!! Přesně!! Není nic jednoduššího… :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
4880
5.3.11 00:03

Já jsem teda v Africe nikdy nebyla, ale tak z doslechu a tak vím, že tam ti kluci se hokám vtírají hned jim koupí prsten a chtějí se vdát s Evropankou, jen kvůli tomu, aby se sem mohli dostat, nezajímá je, jestli je tlustá, bezzubá nebo 50letá, jen ať se sem dostanou. Toto je typická vlastnost zvlásť těchto animátor. Fuj, je mi z toho zle.
Když jsi věděla, že je chudý, tak proč jsi tam s ním byla…nebo spíš zůstala s ním? Přece jsi musela vědět, že s ním žádná extra budoucnost nebude…navíc animátor. Teda já nevím, ale ti kluci, co pracujou v hotelech jako animátoři asi nemají ani školu ne?

Podle mě, když není zapsaný v RL, tak ti nic nemůže…a jen tak rychle se sem nedostane. To by si ho tam musela vzít nějaká ta „němka“ jak píšete a dovézt sem. Jen ti vyhrožuje, protože se chce dostat sem. Posílala jsi mu fotku dítetě? :think:

No jako nemohla jsem, když kamarádka dojela z Tunisu a ukázala mi prsten, že je zasnoubená. Panebože. Naivka. Hned jí říkal, že chce s ní dítě atd atd.

Taky Češky, Slovenky a Rusky mají fakt dobrou pověst v Tunisu, Egyptě, Itálii…pro ně jsme k*rvy díky těm holkám, co tam jezdí na dovolenou a spí s nima. Nechci se nikoho dotknout, ale říkám to obecně, co se o nás říká. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí